Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
n3ss3s

[Money Making][150K/H][60H Run]SummerGardenPro - Blazing Fast - Money + Farming Exp

Recommended Posts

  • [06:19:51] Starting client.
  • [07:01:16] Script Started: SummerGardenPro.
  • [07:01:18] SummerGardenPro: Login Bot started!
  • [07:01:28] SummerGardenPro: Login Bot succeeded.
  • [07:01:32] java.lang.NoSuchMethodError: scripts.b.(Lscripts/SummerGardenPro;[Lscripts/q;Lorg/tribot/api2007/types/RSTile;Ljava/lang/String;[Ljava/lang/Boolean;I)V
  • [07:01:32] at scripts.SummerGardenPro.run(b:636)
  • [07:01:32] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [07:01:34] Script Ended: SummerGardenPro. 

---- >it starts, clicks on run, goes to the tile 3 steps away from gate, then turns off

please fix, it would be nice if u get the script to work like it used to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

  • [06:19:51] Starting client.
  • [07:01:16] Script Started: SummerGardenPro.
  • [07:01:18] SummerGardenPro: Login Bot started!
  • [07:01:28] SummerGardenPro: Login Bot succeeded.
  • [07:01:32] java.lang.NoSuchMethodError: scripts.b.(Lscripts/SummerGardenPro;[Lscripts/q;Lorg/tribot/api2007/types/RSTile;Ljava/lang/String;[Ljava/lang/Boolean;I)V
  • [07:01:32] at scripts.SummerGardenPro.run(b:636)
  • [07:01:32] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [07:01:34] Script Ended: SummerGardenPro. 

---- >it starts, clicks on run, goes to the tile 3 steps away from gate, then turns off

please fix, it would be nice if u get the script to work like it used to.

 

 

You have some other script that shares some of the same class file names as my script. It's inconvenient but until something is done to the tribot scriptloader to avoid problems, you will have to delete the other script's files and re-paste the summer garden script in order to run it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You have some other script that shares some of the same class file names as my script. It's inconvenient but until something is done to the tribot scriptloader to avoid problems, you will have to delete the other script's files and re-paste the summer garden script in order to run it.

Is it possible that you change the class files to more something more specific, I realized that tribot scripts always name their class files with one letter. Which means that this could happen again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is it possible that you change the class files to more something more specific, I realized that tribot scripts always name their class files with one letter. Which means that this could happen again.

 

It's due to the obfuscator most people use, and I'm not sure if there's an option to add a prefix or something to the names. I'll write something to resolve this and release it so there wouldn't be issues with that

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey I have couple of suggestions that you can do, to improve the script by a lot.

 

A lot of times, i get a random right before it i get in gate, then the script goes on to do the run, by the time I get teleported back to fountain, the random gets aggressive, and it kills me or get teleported to a random spot (mostly white wolf mountain). ----->> fix, would be to use ring of dueling, then walk back.

 

Also almost every time i come to check on the bot i see it stuck in this spot, which gets frustrating by time.

 

http://imgur.com/LBbkoRm

 

I really like your script, but lately, I haven't been able to get a sold proggy

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey I have couple of suggestions that you can do, to improve the script by a lot.

 

A lot of times, i get a random right before it i get in gate, then the script goes on to do the run, by the time I get teleported back to fountain, the random gets aggressive, and it kills me or get teleported to a random spot (mostly white wolf mountain). ----->> fix, would be to use ring of dueling, then walk back.

 

Also almost every time i come to check on the bot i see it stuck in this spot, which gets frustrating by time.

 

http://imgur.com/LBbkoRm

 

I really like your script, but lately, I haven't been able to get a sold proggy

 

Same thing just happened to me last night. I got to 140 runs and 70 picks/hour and it stopped right in front of that door. There must be some bug in the script that makes it do that every now and then. I would also say that this script is probably a solid 80k/hour with herb prices declining. I'm 71 agility and have been averaging 35 picks/hour.

Edited by Cherry_Waffles

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bank pin is handled by tribot, so I can't help you with that :/

Hey man I usually don't post on other's threads, but I have 2 things that you'd be interested in:

1. Bank pin isn't handled by the client (unfortunately). When banking, you need to check Banking.isPinScreen(), and if true, execute Banking.inPin().

2. When obfuscating, you don't have to go with 1 letter names-- you can create a config file that keeps the method names as they were (you can Skype me if you need help with that).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey man I usually don't post on other's threads, but I have 2 things that you'd be interested in:

1. Bank pin isn't handled by the client (unfortunately). When banking, you need to check Banking.isPinScreen(), and if true, execute Banking.inPin().

2. When obfuscating, you don't have to go with 1 letter names-- you can create a config file that keeps the method names as they were (you can Skype me if you need help with that).

 

1. Oh ty

2. I'm aware, but I do want to have the class names obfuscated.

 

my man this script is still getting stuck at this spot. ------>>>>  http://i.imgur.com/LBbkoRm.png

 

this is a new spot that this bot got stuck ---->>>>  http://i.imgur.com/Sx06waD.png

 

 

yo, please fix.

 

I'll take a look

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
      • 2 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 71 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
      • 50 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...