Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
FALSkills

DISCONTINUED - EzQuester v1

Recommended Posts

Having another issue. I had set the script to do waterfall, but forgot to add a stamina potion argument so I stopped the script. I then later tried to restart the script with now adding the stamina argument, but the script says that it cannot complete the tasks because they are already done.

arguments used:

purchase;stamina;staminacount:2;waterfall;mousespeed:210;minsleep:245;maxsleep:495

Edited by JhzBlanco

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, JhzBlanco said:

Having another issue. I had set the script to do waterfall, but forgot to add a stamina potion argument so I stopped the script. I then later tried to restart the script with now adding the stamina argument, but the script says that it cannot complete the tasks because they are already done.

arguments used:

purchase;stamina;staminacount:2;waterfall;mousespeed:210;minsleep:245;maxsleep:495

Is waterfall already complete lol? 

per the pastebin:
"waterfall" - Waterfall Quest - requires 20 hitpoints

the only reasons it wouldn't run the quest are:

  • quest is already completed
  • you lack the requirements to complete the quest
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey I have a quick recommendation, I find the script is very wasteful of glorys, example during witches potion the bot was picking an onion near draynor, teleported to edgeville to get a stamina out of the bank, and then teleported back to draynor which has its own bank and was also only a very small walk to draynor bank from onions without teleporting at all. 

So far eveything else is great in the trial, cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites
54 minutes ago, kryptonite93 said:

Hey I have a quick recommendation, I find the script is very wasteful of glorys, example during witches potion the bot was picking an onion near draynor, teleported to edgeville to get a stamina out of the bank, and then teleported back to draynor which has its own bank and was also only a very small walk to draynor bank from onions without teleporting at all. 

So far eveything else is great in the trial, cheers!

It uses a teleport offset of 100 tiles, which means it will only teleport if it is 100 tiles faster to teleport than to walk. When walking to a bank it typically does not use a preference of which bank unless I specify it to.  In this case, it might be smarter to use Draynor bank, however that might not always be the case which is why it wasn't coded to always walk to Draynor bank.  I can improve the logic in that specific instance, by picking Draynor if a Glory is present, but handling those cases in every quest instance isn't feasible.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, FALSkills said:

It uses a teleport offset of 100 tiles, which means it will only teleport if it is 100 tiles faster to teleport than to walk. When walking to a bank it typically does not use a preference of which bank unless I specify it to.  In this case, it might be smarter to use Draynor bank, however that might not always be the case which is why it wasn't coded to always walk to Draynor bank.  I can improve the logic in that specific instance, by picking Draynor if a Glory is present, but handling those cases in every quest instance isn't feasible.

All good man, I didn't babysit so I just happen to see that 1 thing, thanks for the response, what youre saying makes sense :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Argument used: tearsofguthix;disableidler;endatge
Screenshot/gif (including paint):https://gyazo.com/354b2036e4161a8eb48a763130d90fa5
Bot debug (pastebin link): Can't fit on pastebin, https://gofile.io/?c=13gTOM
Client debug (pastebin link):https://pastebin.com/cYS9D1Ne
Any additional info to provide: Bot was using the lantern on an empty spot in the inventory instead of the floating white things.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, cheeko said:

Argument used: tearsofguthix;disableidler;endatge
Screenshot/gif (including paint):https://gyazo.com/354b2036e4161a8eb48a763130d90fa5
Bot debug (pastebin link): Can't fit on pastebin, https://gofile.io/?c=13gTOM
Client debug (pastebin link):https://pastebin.com/cYS9D1Ne
Any additional info to provide: Bot was using the lantern on an empty spot in the inventory instead of the floating white things.

Should be fixed whenever repo is fixed

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, Zebra Booty said:

Hi, I'm having issues with priest in peril, I tried inputting weaponname:runescimitar;priestinperil, but it keeps saying cannot withdraw weapon, also tried without putting weaponname:, if anyone could help I'd appreciate it

weaponname:Rune scimitar
 

You have to spell it correctly

Share this post


Link to post
Share on other sites

[15:19:50] Starting client.
[15:20:37] Downloading script 'EzQuester v1'.
[15:20:54] Script Started: EzQuester v1.
[15:20:54] Setting up global walk condition.
[15:20:54] Zooming camera out to allow the script to better interact with further away objects.
[15:20:55] Script not configured. Requires script arguments. View list of arguments here: https://pastebin.com/T4jf9hYL
[15:20:55] java.lang.NullPointerException
[15:20:55]     at scripts.ezquesters.ezquester.EzQuester.M(EzQuester.java:259)
[15:20:55]     at scripts.ezquesters.ezquester.EzQuester.run(EzQuester.java:155)
[15:20:55]     at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[15:20:55] Script Ended: EzQuester v1.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, cass2186 said:

Hey sorry this isn't in the official format, but i noticed for moutain daughter it keeps trying to use Trident of the swamp and then gets stuck on setting autocast.

Oops, that's part of a workflow for future weapon customization which shouldn't be implemented yet.  It should default to air staff now

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, dayzsa said:

https://gyazo.com/bffd885b57efaa2938cb4de017f02ada

Getting this error for: 

RFD

Params: purchase;usedueling;useglory;mousespeed:232;staminacount:3;minsleep:500;maxsleep:1250;rfd

 

 

I really can only guess what the issue is if you don't follow the bug report format:
Bug Report Format:
Argument used: 
Screenshot/gif (including paint):
Bot debug (txt file or pastebin link):
Client debug (txt file or pastebin link):
Any additional info to provide:

If you can also include a picture of your inventory and let me know which subquest of RFD you are on, I can probably pinpoint the issue. I just pushed a potential fix, but again I can only guess.

Edited by FALSkills

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, FALSkills said:

I really can only guess what the issue is if you don't follow the bug report format:
Bug Report Format:
Argument used: 
Screenshot/gif (including paint):
Bot debug (txt file or pastebin link):
Client debug (txt file or pastebin link):
Any additional info to provide:

If you can also include a picture of your inventory and let me know which subquest of RFD you are on, I can probably pinpoint the issue. I just pushed a potential fix, but again I can only guess.

it might've been because my trial ended in after starting RFD. I tried it on a new account, seems to be working correctly.

nvm happened again:

Bug Report Format: 
Argument used: purchase;usedueling;useglory;mousespeed:232;staminacount:3;minsleep:500;maxsleep:1250;cooksassistant;rfd
Screenshot/gif (including paint): Paint status "Purchasing"
Bot debug (txt file or pastebin link): https://gyazo.com/c9ea3cb59cebb8ca94fd6bbf31e57195 (too big to upload, pretty sure this is the relevant part)
Client debug (txt file or pastebin link): https://pastebin.com/EZbShrtw
Any additional info to provide: Inventory only contains coins, it finished cooks assistant, did RFD prequest, then it started RFD but none of the subquests. Then tele'd to CW where it stopped after failing task. 

Edited by dayzsa

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 62 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...