Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Sign in to follow this  
rvqx

Is instance manager broken again?

Recommended Posts

Posted (edited)

I have got 10 instances of aAgility and  currently i can only run one account at same time. When i try to run 2nd acc it says "The maximum amount of instances for this script has been surpassed. Cannot run script."

And yes i did check instance manager and there it seems only one instance is used. (I even tried to kill that instance and then tried to start script again, still same) @TRiLeZ @Fluffee @Todd  @Aropupu 

 

Edit: Sorry, the problem was the VIP, Fixed.

Edited by rvqx

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, filthyfrank said:

i think you might have to get VIP to run more than 1 instance!

How dumb I am.  Thank you man, didn't realize that VIP is expired. (Actually didn't realize it because there are 10+ accs running with dif. scripts atm so i thought still i am vip)

  • thonking 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By r0ot
      I've nearly got TRiBot running on an Ubuntu machine but have run into an error with the loader.  When I run the loader for the first time and it populates the dependencies folder, the file togl.dll get's downloaded instead of libTOGL.so which TRiBot.jar eventually looks for.  Error looks like this:
      Loading TOGL Loading: /home/<user>/.tribot/dependancies/libTOGL.so Exception in thread "AWT-EventQueue-1" java.lang.UnsatisfiedLinkError: Can't load library /home/<user>/.tribot/dependancies/ibTOGL.so Inside my dependencies folder there's a file called togl.dll.  The bug report forum says I need to post here before I can post there.
    • By oxon
      hi i just made an account with facebook and added some credits, i can log in via fb but there is not that option via the client, when i tried changing my password i needed a password, which i do not have because i created acc via fb, i tried fb passwords anyway which did not work. I then tried to un sync my fb profile so i could maybe set a password but it told me i have no other way of signing in. So i cant remove my fb, i cant sign in because of fb, and i cant sign in via fb on the client, does anyone know how i can fix this?
    • By Zulrahkiller20
      Hello i need help what to do if my Pest Control bot not working right, he is doing something but not what he supposed to do bot runned 50 games but mannaged to get only 6 point.Problem is it dont gain points because of inanctivity.What should i do? Should i ask scripter to fix the script or to return money? because bot is working very bad right now making zero progress .
    • By Bladezkill
      I've been trying to open my tribot client since yesterday and I ran into an issue ,which has luckily been fixed. Now, for some reason, the client just starts up and no other client pops up to actually play the game. It would be highly appreciated if someone can help fix this running issue.
    • By Zopppo
      hey guys! I keep having issues with my Tribot Client. Sometimes the script will run smooth for about 15 minutes, other times it will run for about 2 seconds. I do have VIP-E and am using the looking glass feature. I installed:
      Windows x86 198.04 MB   jdk-8u151-windows-i586.exe  as it is what it was recommended from other threads. This issue happens to ALL of my scripts which makes it literally impossible for me to bot. I have tried deleting all the files from tribot_loader and also have tried clearing all my java's and re-installing the JDK-8u151. Its just weird how the scripts run perfectly sometime for 2-5-10 minutes and then die... sometimes they also die straight away the moment i load them. I have absolutely no idea what it could be but im assuming its an issue with the java?
      Can anyone help me sort this issue to get my bot running consistently again? Its so inconsistent at the moment and impossible to bit with this issue! 
       
    • By YellowClaw
      Good afternoon,
      I'm currently in a loop I'm not able to get out of. It tells me this:

      I would like to hear how I get out of this loop. It keeps saying this when I try to start @erickho123 Exshopper script.
       
      Kind Regards,
      Jasper
    • By Darko_rulz1
      i bought a lifetime in master chopper aio for 20 credits. And when i went to run the script all it did was click on the minimap randomly i tried to do all the settings but they it still dint help i tried draynor and lummby tree spots. when i tried draynor it just when to draynor manor and when i tried to bot normal logs in varrock it dint cut tree's at all please fix this bug! the script is called master chopper aio
    • By shroom rick
      so i get the trial version of this script and everything is going fine. i decide to purchase it for 10$ and it freezes and breaks my client and forces me to use task manager to kill it. welp. turns out that after trying to get the piece of crap working it used up all of the instances i had. so i pretty much got ripped off and cant even use it now what do i do?
    • By Aleks7000
      Hey guys, i tried to remove java, and reinstall it a few times, and the same about tribot, but it doesnt seem to get the problem fixed. i dont know if im doing this right but it used to work. Im downloading the jar file, putting it on desktop, and opening with java. it used to work like this, but now it suddenly doesnt. anybody got a fix for this or any directions? please? 
    • By forrybaldwin
      So as soon as I start the script ' FC Quester' it ends saying, "You must enable the connection to vikingscripts.io for statistic tracking purposes.". I have it enabled in my firewall connections, so I don't know what could be the problem. Please help, thanks.

      [11:17:48] Downloading script 'FC Quester'.
      [11:17:49] Script Started: FC Quester.
      [11:17:49] Started FC Quester v0.36 by Final Calibur
      [11:17:50] You must enable the connection to vikingscripts.io for statistic tracking purposes.
      [11:17:50] Thank you for running FC Quester v0.36 by Final Calibur
      [11:17:50] Script Ended: FC Quester.
       

  • Our picks

    • This release will:

      Fix prayers and world hopper API (Thanks @JoeDezzy1 and @erickho123)


      Improve banking API (Thanks @Encoded)


      Adds methods for returning and using Java Lists, rather than arrays


      Slightly randomizes some hardcoded behaviour


      Removes sleeps from waitConditions; the efficiency saving potential is negligible in these use-cases, therefore cleaner code is preferable


      Other back-end improvements





      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot.
      • 74 replies
    • This release will:

      Add new internal framework for capturing exceptions


      Fix issue with not selecting the last column in world hopper (Thanks @Todd)


      Add a message about pin usage in Banking#openBank (Thanks @Todd)


      Disable the firewall by default (Thanks @Todd)


      Fix handling of the welcome screen after login (Thanks @Encoded)


      Fix wrong amount bank withdrawal (Thanks @Encoded)


      Fix Screen#isInViewport


      Fix Game#isInViewport (Thanks @Encoded)


      Call onBreakEnd for ListenerManager Breaking Listeners (Thanks @Encoded)


      Fix Prayer#getPrayerPoints NumberFormatException (Thanks @JoeDezzy1)



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot.
      • 28 replies
    • This release will:

      Fix LG for both OSBuddy and RuneLite


      Fix issue where the resizable client isn't able to be made smaller (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix detection of the logout game tab when resizable mode and side panels are enabled (Thanks @JoeDezzy1)


      Add initial support for Sentry to allow us to identify and easily debug exceptions happening with all TRiBot users


      Add methods to determine if the bank is actually loaded, and not just the overarching interface (Thanks @wastedbro)



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Full Sentry support


      Much more
        • Like
      • 64 replies
    • This release will:

      Fix NPE in Camera API (Thanks @wastedbro)


      Update deposit box interface ids (Thanks @Encoded)


      Add various bank methods (Thanks @wastedbro)


      Banking#getWithdrawXQuantity


      Banking#getDefaultWithdrawQuantity


      Banking#arePlaceholdersOn




      Fix resizeable minimap bug (Thanks @wastedbro)


      Remove Java 8 requirement


      Please note: TRiBot is not yet fully compatible with Java 10+




      Fix the break handler issues by ensuring the break handler thread never gets paused


      Fix broken settings hooks



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
      • 68 replies
    • This release will:

      Add support for using custom F key bindings to switch between game tabs (Thanks @erickho123)


      Fix tab opening for "Skills" and "Kourend Tasks" (Thanks @erickho123)



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
      • 34 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...