Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Blade

Troubleshooting Fix Database

Recommended Posts

Client stuck on loading parameters page.


 


I've downloaded the latest jdk/jre java. I've followed the guide to ensure the correct path is used in the variables section. I've downloaded and redownloaded multiple times. 


 


Im using windows 7 bootcamp, but the client doesn't work on windows7 or my mac. I've been following the troubleshooting guides for two days now, I've added people on skype, and messaged senior forum users. I haven't received a response for nearly two days now. Someone please help me out please? x.x

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just created a new account and purchased VIP, when I try to log in I get this error: Unknown erroc. Could not perform login. ([ERROR] Invalid username/password)

 

 

I know my username/password is correct as I have logged on to the forums multiple times, and I've even tried changing my password. Please help, I'm wasting my VIP subscription as I type.

Share this post


Link to post
Share on other sites

No Idea why mine isn't working, can anyone help? Here is what it says..

 

16:59:53] TRiBot Loader.
[16:59:54] TRiBot Loader R Starting elease 1.73 is up-to-date.

[16:59:55] Attempting to launch TRiBot.
[16:59:55] The java bin directory couldn't be found. Using the "java" command to boot TRiBot.
[16:59:55] TRiBot SID: 'I60pvlibkbuBBMMTFdT6kRix fiTPKWVbB26NHXrC6JJCId8z8'.
[16:59:55] Click this text box to copy the SID to your clipboard.
[16:59:55] TRiBot Loader has finished it's process. TRiBot will now start.

[16:59:55] CONSOLE STARTED
[16:59:55] TRiBot 8.2_2
[16:59:55] Please use CMSClassUnloadingEnabled in place of CMSPermGenSweepingEnabled in the future
[16:59:55] Initial Settings Loaded
[16:59:55] Using SID: I60pvlibkbuBBMMTFdT6kRixfiTPKWVbB26NHXrC6JJCId8z8
[16:59:55] Exception in thread "TSV" java.lang.NoClassDefFoundError: sun/security/ssl/SSLSocketImpl
[16:59:55] at obf.Kb.checkCreateClassLoader(pd:1382)
[16:59:55] at java.lang.ClassLoader.checkCreateClassLoader(ClassLoader.java:177)
[16:59:55] at java.lang.ClassLoader.
(ClassLoader.java:206)
[16:59:55] at sun.reflect.DelegatingClassLoader.(ClassDefiner.java:54)
[16:59:55] at sun.reflect.ClassDefiner$1.run(ClassDefiner.java:42)
[16:59:55] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[16:59:55] at sun.reflect.ClassDefiner.defineClass(ClassDefiner.java:39)
[16:59:55] at sun.reflect.MethodAccessorGenerator$1.run(MethodAccessorGenerator.java:381)
[16:59:56] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[16:59:56] at sun.reflect.MethodAccessorGenerator.generate(MethodAccessorGenerator.java:377)
[16:59:56] at sun.reflect.MethodAccessorGenerator.generateConstructor(MethodAccessorGenerator.java:76)
[16:59:56] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(NativeConstructorAccessorImpl.java:30)
[16:59:56] at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(DelegatingConstructorAccessorImpl.java:27)
[16:59:56] at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Constructor.java:513)
[16:59:56] at java.lang.Class.newInstance0(Class.java:357)
[16:59:56] at java.lang.Class.newInstance(Class.java:310)
[16:59:56] at java.security.Provider$Service.newInstance(Provider.java:1221)
[16:59:56] at sun.security.jca.GetInstance.getInstance(GetInstance.java:220)
[16:59:56] at sun.security.jca.GetInstance.getInstance(GetInstance.java:202)
[16:59:56] at java.security.Security.getImpl(Security.java:688)
[16:59:56] at java.security.MessageDigest.getInstance(MessageDigest.java:233)
[16:59:56] at sun.security.util.ManifestEntryVerifier.setEntry(ManifestEntryVerifier.java:117)
[16:59:56] at java.util.jar.JarVerifier.beginEntry(JarVerifier.java:156)
[16:59:56] at java.util.jar.JarVerifier$VerifierStream.
(JarVerifier.java:419)
[16:59:56] at java.util.jar.JarFile.getInputStream(JarFile.java:405)
[16:59:56] at sun.misc.URLClassPath$JarLoader$2.getInputStream(URLClassPath.java:708)
[16:59:56] at sun.misc.Resource.cachedInputStream(Resource.java:61)
[16:59:56] at sun.misc.Resource.getByteBuffer(Resource.java:144)
[16:59:56] at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:256)
[16:59:56] at java.net.URLClassLoader.access$000(URLClassLoader.java:58)
[16:59:56] at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:197)
[16:59:56] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[16:59:56] at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:190)
[16:59:56] at sun.misc.Launcher$ExtClassLoader.findClass(Launcher.java:229)
[16:59:56] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
[16:59:56] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:295)
[16:59:56] at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301)
[16:59:56] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:247)
[16:59:56] at sun.security.jca.ProviderConfig$4.run(ProviderConfig.java:253)
[16:59:56] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[16:59:56] at sun.security.jca.ProviderConfig.doLoadProvider(ProviderConfig.java:244)
[16:59:56] at sun.security.jca.ProviderConfig.getProvider(ProviderConfig.java:224)
[16:59:56] at sun.security.jca.ProviderList.getProvider(ProviderList.java:215)
[16:59:56] at sun.security.jca.ProviderList.getService(ProviderList.java:313)
[16:59:56] at sun.security.jca.GetInstance.getInstance(GetInstance.java:140)
[16:59:56] at javax.net.ssl.SSLContext.getInstance(SSLContext.java:125)
[16:59:56] at obf.LD.
(jn:1210)
[16:59:56] at obf.MF.run(se:1344)
[16:59:56] at java.lang.Thread.run(Thread.java:680)
[16:59:56] Exception in thread "AWT-EventQueue-1" java.lang.NoClassDefFoundError: Could not initialize class obf.LD
[16:59:56] at obf.zC.I(xn:200)
[16:59:56] at obf.LE.run(se:33)
[16:59:56] at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(InvocationEvent.java:209)
[16:59:56] at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(EventQueue.java:715)
[16:59:56] at java.awt.EventQueue.access$400(EventQueue.java:82)
[16:59:56] at java.awt.EventQueue$2.run(EventQueue.java:676)
[16:59:56] at java.awt.EventQueue$2.run(EventQueue.java:674)
[16:59:56] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[16:59:57] at java.security.AccessControlContext$1.doIntersectionPrivilege(AccessControlContext.java:86)
[16:59:57] at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(EventQueue.java:685)
[16:59:57] at obf.Xb.dispatchEvent(fm:2)
[16:59:57] at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(EventDispatchThread.java:296)
[16:59:57] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(EventDispatchThread.java:211)
[16:59:57] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(EventDispatchThread.java:201)
[16:59:57] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispatchThread.java:196)
[16:59:57] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(EventDispatchThread.java:188)
[16:59:57] at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThread.java:122)
[17:00:07] Done

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi

I have been bottig for awhile, bought multiple premium scripts and vip even. For some reason the last few days my scripts will not show up unless I mash the start script button. Then when I can get the script to run it will work for a few minutes and will say that the maximum amount of instances for this script has been surpassed and stops. I'm running windows 7 and only been botting on one account at a time so theres no way I would be out of instances. I even took an  extra step and change my password just in case some one was abusing my account. But unfortunately I am still getting the same problem. Is this a bug? or should I change my password again?

 

Thanks in advance

Edited by cloud0000

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

i am very disapointed. i am a vip member and i bought 2 preium scripts. this is very frustrating. my bots only work for 20mins-2 hours. fix this please. if you could private message me an answer for my problem i would like to chat to some1 about the updating or fixing problems. because i want to know if im doing something wrong or if its something on tribots part. but i am considering a refund. if i cant get a refund i want some1 serious i can talk to about this so i can resolve the problem. please and thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

i am very disapointed. i am a vip member and i bought 2 preium scripts. this is very frustrating. my bots only work for 20mins-2 hours. fix this please. if you could private message me an answer for my problem i would like to chat to some1 about the updating or fixing problems. because i want to know if im doing something wrong or if its something on tribots part. but i am considering a refund. if i cant get a refund i want some1 serious i can talk to about this so i can resolve the problem. please and thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

So I have never tried Tribot before or any botting client, because I can't seem to find one that works on a mac.I am not the most computer savy person but I have no clue what to do any help would be appreciated. Anyways I just downloaded 

the "Tribot-2.jar" file and opened it and set it up. 

But after I log in the Tribot loader turns to this:

 

12:27:25] Starting TRiBot Loader.

[12:27:26] TRiBot Loader Release 1.8 is up-to-date.
[12:27:27] Attempting to launch TRiBot.
[12:27:27] The java bin directory couldn't be found. Using the "java" command to boot TRiBot.
[12:27:27] TRiBot SID: '133fc-Wp509bjUK8BhDPSTW0 5yw5TOazUHtyDLg4zUs418sPFP9mQlI25M'.
[12:27:27] Click this text box to copy the SID to your clipboard.
[12:27:27] TRiBot Loader has finished it's process. TRiBot will now start.
[12:27:27] CONSOLE STARTED
[12:27:27] TRiBot 8.14_0
[12:27:27] Please use CMSClassUnloadingEnabled in place of CMSPermGenSweepingEnabled in the future
[12:27:27] Initial Settings Loaded
[12:27:27] Using SID: 133fc-Wp509bjUK8BhDPSTW05yw5TOazUHtyDLg4zUs418sPFP9mQlI25M
[12:27:27] Exception in thread "TSV" java.lang.NoClassDefFoundError: sun/security/ssl/SSLSocketImpl
[12:27:27] at obf.Cb.checkCreateClassLoader(sd:799)
[12:27:27] at java.lang.ClassLoader.checkCreateClassLoader(ClassLoader.java:177)
[12:27:27] at java.lang.ClassLoader.
(ClassLoader.java:206)
[12:27:28] at sun.reflect.DelegatingClassLoader.(ClassDefiner.java:54)
[12:27:28] at sun.reflect.ClassDefiner$1.run(ClassDefiner.java:42)
[12:27:28] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[12:27:28] at sun.reflect.ClassDefiner.defineClass(ClassDefiner.java:39)
[12:27:28] at sun.reflect.MethodAccessorGenerator$1.run(MethodAccessorGenerator.java:381)
[12:27:28] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[12:27:28] at sun.reflect.MethodAccessorGenerator.generate(MethodAccessorGenerator.java:377)
[12:27:28] at sun.reflect.MethodAccessorGenerator.generateConstructor(MethodAccessorGenerator.java:76)
[12:27:28] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(NativeConstructorAccessorImpl.java:30)
[12:27:28] at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(DelegatingConstructorAccessorImpl.java:27)
[12:27:28] at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Constructor.java:513)
[12:27:28] at java.lang.Class.newInstance0(Class.java:357)
[12:27:28] at java.lang.Class.newInstance(Class.java:310)
[12:27:28] at java.security.Provider$Service.newInstance(Provider.java:1221)
[12:27:28] at sun.security.jca.GetInstance.getInstance(GetInstance.java:220)
[12:27:28] at sun.security.jca.GetInstance.getInstance(GetInstance.java:202)
[12:27:28] at java.security.Security.getImpl(Security.java:688)
[12:27:28] at java.security.MessageDigest.getInstance(MessageDigest.java:233)
[12:27:28] at sun.security.util.ManifestEntryVerifier.setEntry(ManifestEntryVerifier.java:117)
[12:27:28] at java.util.jar.JarVerifier.beginEntry(JarVerifier.java:156)
[12:27:28] at java.util.jar.JarVerifier$VerifierStream.
(JarVerifier.java:419)
[12:27:28] at java.util.jar.JarFile.getInputStream(JarFile.java:405)
[12:27:28] at sun.misc.URLClassPath$JarLoader$2.getInputStream(URLClassPath.java:708)
[12:27:28] at sun.misc.Resource.cachedInputStream(Resource.java:61)
[12:27:28] at sun.misc.Resource.getByteBuffer(Resource.java:144)
[12:27:28] at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:256)
[12:27:28] at java.net.URLClassLoader.access$000(URLClassLoader.java:58)
[12:27:28] at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:197)
[12:27:28] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[12:27:29] at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:190)
[12:27:29] at sun.misc.Launcher$ExtClassLoader.findClass(Launcher.java:229)
[12:27:29] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:306)
[12:27:29] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:295)
[12:27:29] at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:301)
[12:27:29] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:247)
[12:27:29] at sun.security.jca.ProviderConfig$4.run(ProviderConfig.java:253)
[12:27:29] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[12:27:29] at sun.security.jca.ProviderConfig.doLoadProvider(ProviderConfig.java:244)
[12:27:29] at sun.security.jca.ProviderConfig.getProvider(ProviderConfig.java:224)
[12:27:29] at sun.security.jca.ProviderList.getProvider(ProviderList.java:215)
[12:27:29] at sun.security.jca.ProviderList.getService(ProviderList.java:313)
[12:27:29] at sun.security.jca.GetInstance.getInstance(GetInstance.java:140)
[12:27:29] at javax.net.ssl.SSLContext.getInstance(SSLContext.java:125)
[12:27:29] at obf.VB.
(zj:1526)
[12:27:29] at obf.LG.run(qg:949)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I purchased a script from wassupwassup for $10 dollars and its a premium script but because it uses a script loader I cannot use it without vip??? can someone help me? its his whunter script and I cannon use it without vip when im supposed to be able to use it because its premium. im not happy with wassupwassup atm

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

[16:43:48] Starting TRiBot Loader.
[16:43:49] TRiBot Loader Release 1.81 is up-to-date.
[16:43:50] Attempting to launch TRiBot.
[16:43:50] Java JDK Home: C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0_11\jre.
[16:43:50] Using "C:\Program Files (x86)\Java\jdk1.7.0_11\jre\bin\java.exe" to boot TRiBot. 

 

Then it says you need Java7.0_25 or higher to run Tribot. (1.7.0_11)

And so I uninstalled Java and re-installed it (Version 7, Update 51)

So WTF is going on. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

  • [15:02:08] Downloading script 'TexanNightmareZonePro'.

[15:02:11] java.lang.ExceptionInInitializerError

[15:02:11] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)

[15:02:11] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)

[15:02:11] at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)

[15:02:11] at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)

[15:02:11] at obf.Ff.run(dk:249)

[15:02:11] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

[15:02:11] Caused by: java.lang.NullPointerException

[15:02:11] at scripts.TexanNightmare.(TexanNightmare.java:245)

[15:02:11] ... 6 more 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

When i try to start a script, it says i need to be vip to run scripts. any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest torex

  • [15:46:40] java.lang.reflect.InvocationTargetException

[15:46:40] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance0(Native Method)

[15:46:40] at sun.reflect.NativeConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)

[15:46:40] at sun.reflect.DelegatingConstructorAccessorImpl.newInstance(Unknown Source)

[15:46:40] at java.lang.reflect.Constructor.newInstance(Unknown Source)

[15:46:40] at obf.bg.run(ef:778)

[15:46:40] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

[15:46:40] Caused by: java.lang.ClassCastException: java.lang.Integer cannot be cast to [i

[15:46:40] at org.tribot.api2007.Skills.getXP(ci:12)

[15:46:40] at org.tribot.api2007.Skills.getActualLevel(ci:126)

[15:46:40] at scripts.S_Ghouls.(S_Ghouls.java:653)

[15:46:40] ... 6 more

Share this post


Link to post
Share on other sites

Problem: Whenever i start a script it immediately says "unable to load script". also when at main ppage after logging in I can select a script with the "New client script select option" but in game none of my scripts show up.

Ive restarted computer, removed last added scripts, downloaded tribot again. None have worked.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

'You need Java 7.0_25 or higher to run TRiBot. (1.7.0_03)'

I have the latest Java, PLEASE help! thankss

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Is there anyone who is able to assist with Log-in on a MAC? 

Error - "The java bin directory couldn't be found. Using the "java" command to boot TRibot."

It says "You need Java 7.0_25 or higher to run Tribot. (1.6.0_65)" But I've already got that version! :x


This is when trying to log in - not during download..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

'You need Java 7.0_25 or higher to run Tribot...'

I have Jave 7.0_60... No idea what to do mate

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Could someone please help me with this?

 

"Could not load human mouse data.Reason: Human mouse data encryption key not found"

 

thanks in advance

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 10 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
        • Like
      • 26 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...