Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Jamie

[Premium] JAIOConstructor : ABC2 | Goldfarmer Friendly | Progressive Mode | 100+ Items [Mythical Capes / Dungeon Doors]

Recommended Posts

Tried the trial and after 20 minutes I noticed a few major bugs. When teleporting to house, script sometimes misclicks on enabling building mode and think's it's enabled so tries to click stuff in the inventory even though it's still in the building tab. After building a room the bot doesn't know what to do and tries to click through the menus just doesn't do anything for a few minutes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/6/2019 at 10:48 PM, SparkySin said:

Tried the trial and after 20 minutes I noticed a few major bugs. When teleporting to house, script sometimes misclicks on enabling building mode and think's it's enabled so tries to click stuff in the inventory even though it's still in the building tab. After building a room the bot doesn't know what to do and tries to click through the menus just doesn't do anything for a few minutes.

 If it occurs again could you get me a stack trace? I can't reproduce so I'm wondering if it's a logic error and lag is making it miss a step. I've just pushed an update that should fix those who couldn't use phials banking, and it should now properly detect house location.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, thegig4 said:

Script gets stuck going back and forth between tab and edge of the bank in a loop when setting custom Oak Larder, and progressive mode gets stuck in the house and just stands there without turning on build mode until I turn it on and it continues.

I pushed an update yesterday that should’ve fixed building mode, but I’ll try take a look. If it happens in future please take a stack trace, bug reports like this really aren’t helpful.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This script does not work. Progressive mode instandly ends when starting script. Normal mode does not work aswell just stands in the house does nothink.Please refund i will buy worthys script. This is bs

 

[21:44:21] Starting client.
[21:46:58] Downloading script '[$4.99] JAIOConstructor'.
[21:47:01] Script Started: [$4.99] JAIOConstructor.
[21:47:05] Login bot started.
[21:47:05] Login Bot: Login...
[21:47:15] Login bot succeeded.
[21:47:40] Building item: Crude wooden chair
[21:47:40] Bank method: Castle Wars.
[21:47:40] Foreground:#00FF00~~Background:#ffffff~~Script Started!
[21:48:20] Script Stack Trace:
[21:48:20]  java.lang.Thread.sleep(Native Method)
[21:48:20]  obf.kd.lB(rc:65)
[21:48:20]  org.tribot.api.General.sleep(wd:170)
[21:48:20]  scripts.JAIOConstructor.JAIOConstructor.A(JAIOConstructor.java:221)
[21:48:20]  scripts.JAIOConstructor.JAIOConstructor.run(JAIOConstructor.java:104)
[21:48:20]  java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

image.png.27f703291ed94447b4b4c5980a7257f9.png

Edited by auryzas242

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 hours ago, auryzas242 said:

This script does not work. Progressive mode instandly ends when starting script. Normal mode does not work aswell just stands in the house does nothink.Please refund i will buy worthys script. This is bs

 

[21:44:21] Starting client.
[21:46:58] Downloading script '[$4.99] JAIOConstructor'.
[21:47:01] Script Started: [$4.99] JAIOConstructor.
[21:47:05] Login bot started.
[21:47:05] Login Bot: Login...
[21:47:15] Login bot succeeded.
[21:47:40] Building item: Crude wooden chair
[21:47:40] Bank method: Castle Wars.
[21:47:40] Foreground:#00FF00~~Background:#ffffff~~Script Started!
[21:48:20] Script Stack Trace:
[21:48:20]  java.lang.Thread.sleep(Native Method)
[21:48:20]  obf.kd.lB(rc:65)
[21:48:20]  org.tribot.api.General.sleep(wd:170)
[21:48:20]  scripts.JAIOConstructor.JAIOConstructor.A(JAIOConstructor.java:221)
[21:48:20]  scripts.JAIOConstructor.JAIOConstructor.run(JAIOConstructor.java:104)
[21:48:20]  java.lang.Thread.run(Thread.java:748)

image.png.27f703291ed94447b4b4c5980a7257f9.png

I’ll take a look at the report and try and see what your issue is. If the issue is my fault I’ll refund, if it’s not I won’t as your attitude is atrocious.

41 minutes ago, l3reed said:

I'm also having issues with script, I have all supplies just stands around doing nothing. Though I'm not as disgruntled as guy above ^

Is this on CW banking? It seems like the recent update has messed with a few things, and I’ll take a look when I get access to a computer. I’ll report back with an update soon for you. ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
25 minutes ago, HeyImJamie said:

I’ll take a look at the report and try and see what your issue is. If the issue is my fault I’ll refund, if it’s not I won’t as your attitude is atrocious.

Is this on CW banking? It seems like the recent update has messed with a few things, and I’ll take a look when I get access to a computer. I’ll report back with an update soon for you. ?

I didn't get an option to select a banking option, I just clicked progressive mode and bam, I'll try to screenshot it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I got it working for a little while, but when I tried to set up custom (butler, larder) it wouldnt allow me to start the script, under the type of larder drop down there were no options (ie oak, teak etc..)

In my impatience I ended up training by hand, do you mind refunding? 

Edited by l3reed

Share this post


Link to post
Share on other sites
13 hours ago, l3reed said:

I got it working for a little while, but when I tried to set up custom (butler, larder) it wouldnt allow me to start the script, under the type of larder drop down there were no options (ie oak, teak etc..)

In my impatience I ended up training by hand, do you mind refunding? 

I’m away for another 2 days, you should’ve selected larder on the build item and then an oak larder as type. When I’m back I’m happy to refund you though. Apologies I’ve not been around to resolve your issues sooner!

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, HeyImJamie said:

I’m away for another 2 days, you should’ve selected larder on the build item and then an oak larder as type. When I’m back I’m happy to refund you though. Apologies I’ve not been around to resolve your issues sooner!

I did what you suggested and that's where the error occurred, on the drop down for larder type there wasn't anything in the drop down menu. Take your time, see you when you're back.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, l3reed said:

I did what you suggested and that's where the error occurred, on the drop down for larder type there wasn't anything in the drop down menu. Take your time, see you when you're back.

Could you possibly get a gif of what you’re doing on the GUI? I’m 99% certain this part is down to user error, if I can fix it for you while I’m away you’re still more than welcome to your refund but at least you’ll get a little use!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/25/2019 at 2:13 PM, HeyImJamie said:

Could you possibly get a gif of what you’re doing on the GUI? I’m 99% certain this part is down to user error, if I can fix it for you while I’m away you’re still more than welcome to your refund but at least you’ll get a little use!

I'm not sure how to record gifs, and sorry for not responding, i work overnight and sleep during the day. hard to keep track of everything sometimes.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 62 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...