Jump to content
godspower33

Gods Revenants [Resize, LG Support] [ABC2, ABCL10] [200k-200M+/hr]

Recommended Posts

6 hours ago, TheGengar said:

Description of bug: When inside the rev caves, hopping worlds causes the profit to increase by the current inventory value (as shown in the client debug). Tested this manually as well, and can confirm this. So if on my first trip if I have a 75k inv value, and hop twice, my profit will show as 225k (when it's only 75k).

LG (Yes/No): No

Resize (Yes/no): No

Pictures of gear equipped: 4994b5682f99dccb2870d34b234712ce.png

Pictures of inventory: b590eaea4dc1351307686e246df53e50.png

Pictures of screen and/or status: See above, though status is irrelevant to this issue.

GUI settings (you can just list these or leave blank and I will ask about your settings when I contact you)

Lower area mobs, standard black d hide and salve ammy set up, 3 pray pots 1 range pot 1 stam pot, 10 monkfish.

Thats interesting, is that only happening when your standing in that area by where the dark beast spawns?

4 hours ago, ackight said:

Which revetments are good for melee only? maxed combat

I'm not quite sure. I tested melee with a BGS and a elder maul on an account with 94/94 attack/strength and I wasnt getting many kills but I did not extensively test it since my ranged accounts were doing very well.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 minutes ago, godspower33 said:

Thats interesting, is that only happening when your standing in that area by where the dark beast spawns?

I'm not quite sure. I tested melee with a BGS and a elder maul on an account with 94/94 attack/strength and I wasnt getting many kills but I did not extensively test it since my ranged accounts were doing very well.

 

I've tested only within the rev caves, at max 13 tiles north of dark beast spawn. Haven't tested it anywhere else but ill see if same issues again in other areas

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, TheGengar said:

I've tested only within the rev caves, at max 13 tiles north of dark beast spawn. Haven't tested it anywhere else but ill see if same issues again in other areas

I'll try testing it myself in a little bit, I was sure I had made sure it doesn't double count the loot, I haven;t had a issue with it yet but it's possible around the dark beast there could be some kind of special issue.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
12 minutes ago, filthyfrank said:

Do you have bracelet equipped? You usually need to manually equip with charges and it should work fine 

Tried it both ways… Just withdraws everything and banks it again.  Clan wars doesn't work at all either.

Edited by ApexV

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, ApexV said:

Tried it both ways… Just withdraws everything and banks it again.  Clan wars doesn't work at all either.

Not sure if this will fix your issue, but try deleting the hooks.dat file in ur tribot settings folder, then restart the client twice

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)
11 hours ago, ApexV said:

Yeah, this shit doesn't work... Just sits at bank and withdraws and re-banks over and over. Nice

It does infact work, it may be an issue with your settings, Manta Rays aren't supported. You can try adding me on discord but I'm not sure if I'll be able to help too much atm, I've been very sick for a while and my fever has been 102-104 (F) now.

Edited by godspower33

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, godspower33 said:

It does infact work, it may be an issue with your settings, Manta Rays aren't supported. You can try adding me on discord but I'm not sure if I'll be able to help too much atm, I've been very sick for a while and my fever has been 102-104 (F) now.

Script settings or Client settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, kristjanit said:

I tried this script again but it still sometimes uses burning amulet after teleporting to grand exchange.

I also wonder why does it take so long until dax walker starts walking ?

Have you deleted hooks.dat and restarted client 2x to login screen? 
 

The issue with dax walker taking time to walk is an issue I've told dax but it is still persistent, I can ask him again. Can you tell me how long it takes to start walking and from where? Also if you can, can you get the dax walker call in the client debug and either pm me it in a spoiler since it contains your stats and is very long. (You will need to click the bottom of the call then scroll up to the top and shift click or just copy the entire client debug to your clipboard and post it on pastebin and send me that in a pm)

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, godspower33 said:

Have you deleted hooks.dat and restarted client 2x to login screen? 
 

The issue with dax walker taking time to walk is an issue I've told dax but it is still persistent, I can ask him again. Can you tell me how long it takes to start walking and from where? Also if you can, can you get the dax walker call in the client debug and either pm me it in a spoiler since it contains your stats and is very long. (You will need to click the bottom of the call then scroll up to the top and shift click or just copy the entire client debug to your clipboard and post it on pastebin and send me that in a pm)

I think the delay hes talking about from loading item prices, not from daxwalker

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not sure if its happening to yall, but sometimes it tries to hop to a world. Gets to the world, and tries to keep hopping to the exact same world. lol

 

Unfortunately I cant even go a trip without this issue lmao. 

2e2ecca4e1f7bdd3fb7062c083e99fe8.png

 

Edited by osDude

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 hours ago, osDude said:

Not sure if its happening to yall, but sometimes it tries to hop to a world. Gets to the world, and tries to keep hopping to the exact same world. lol

 

Unfortunately I cant even go a trip without this issue lmao. 

2e2ecca4e1f7bdd3fb7062c083e99fe8.png

 

I haven't had this issue, have you tried deleting hooks.dat and restarting tribot 2x to login screen? I don't think it's been reported to me but I can also look into it and see if it can be prevented in the future.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • This release will:

      Add support for using custom F key bindings to switch between game tabs (Thanks @erickho123)


      Fix tab opening for "Skills" and "Kourend Tasks" (Thanks @erickho123)



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Like
      • 30 replies
    • This release will:

      Fix an issue where breaks would stop firing


      Fix Combat#getWildernessLevel, use dynamic search for text and cache ID for later calls


      Fix an NPE in the Combat API


      Fix Mouse#leaveGame bug where the mouse wouldn't actually leave the game screen
        • Like
      • 21 replies
    • This release will:

      Add LG support for Runelite


      Fix NPCChat issues


      Fix a bug where the camera angle setter would just hold down a key for 5 seconds (the timeout)


      Slightly adjust the rotation via keys to be more accurate


      Add the ability for asynchronous camera movement via keys


      Make Camera rotation via mouse more fluid, with more antiban, and work much better in resizable mode


      Add a "Camera#setCamera" method, allowing the rotation and angle to be set in parallel


      Increase the likelihood of using the mouse for camera movements


      Add support for adjusting the camera to positionable entities (Positionable#adjustCameraTo)



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Thanks
        • Like
      • 58 replies
    • This update will:

      Allow for clicking through the chat box when possible (Thanks @Todd)


      Fix Combat#selectIndex (Thanks @Encoded)


      Ensure worlds stay sorted and added a check to avoid misclicks in the in-game world hopper (Thanks @erickho123)


      Fix out-dated Options API interface indices (Thanks @Todd)



      Upcoming updates:

      Break handler bug fix


      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Like
      • 12 replies
    • This release will:

      Fix login bot after today's game update (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix latest in-game world hopping issues (Thanks @erickho123)


      Compact Settings UI and set location relative to TRiBot (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix an older implementation of GrandExchange#getWindowState (Thanks @JoeDezzy1)


      Improve the preformance of NPCChat by only searching in certain interface parents (Thanks @JoeDezzy1)



      Upcoming updates:

      Break handler bug fix


      Improved CLI support


      LG support for RuneLite


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Thanks
        • Like
      • 16 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×