Jump to content
Sign in to follow this  
Berocca

Unable to set up Tri AIO Combat script correctly

Recommended Posts

Hi

As the title says, I am unable to grind at the rock crabs because the script ends up making my toon to go to one side of the area and just hover around there walking back and forth. Its not until I rotate the camera manually so it faces the rock crabs it starts to work. I also tried waterbirth island rock crabs and the same thing happened. 

I've read posts by people who have had other problems happen to them and "Tri" (who I believe is the creator of the script) always replies stating that there is a problem with the setup of the script and not actually the scripts fault. I messaged him on skype before and still haven't heard from him which is fair enough but just wondering if someone on here can help me out.

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Berocca said:

Hi

As the title says, I am unable to grind at the rock crabs because the script ends up making my toon to go to one side of the area and just hover around there walking back and forth. Its not until I rotate the camera manually so it faces the rock crabs it starts to work. I also tried waterbirth island rock crabs and the same thing happened. 

I've read posts by people who have had other problems happen to them and "Tri" (who I believe is the creator of the script) always replies stating that there is a problem with the setup of the script and not actually the scripts fault. I messaged him on skype before and still haven't heard from him which is fair enough but just wondering if someone on here can help me out.

Thanks

Post here
 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

14 hours ago, zdogg said:

The script can not attack what it can not see. 

There are scripts designed specifically for rock crabs due to loosing aggro after a certain time.

Yes I am aware of that, except the issue is that the script I used said it can be used for rock crabs and since I did not have my osrs settings to "fixed" the script was not rotating the camera. The issue is fixed now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×