Jump to content
thunderxd

LG Issues with only 1 bot running

Recommended Posts

Hey, i have tried most guides and tips i found on the forum but fps is still around 10~ and that's alittle to low for the zulrah script.

i tried opening osbuddy minimizing it then hooking and not opening it this works fine for an hour or so then the fps is lowered to around 10 and when a break occurs i get the un-handled login error.

also tried putting priority on realtime/high and testing with the affinity but still the same problem

and also tried with all the above and disabling graphics but still the login issue occurs.

it's nowhere close to using 100% cpu or ram,

i got a i7 7700hq and 16gb of ram

also tribot and osbuddy are the only things open as it is a specific botting pc.

 

this issue makes using looking glass unusable as it cant take automatic breaks anymore.

 

if there is no fix for this i will probably stop my vip-e subscription and just use the tribot client.

if there is info i left out just let me know and i will provide it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, thunderxd said:

osrs runs solely on cpu and ram java doesn't utilize the gpu 

wow I had no idea! I did some research, and you might be right.  Sorry I came from runescape days when they were upgrading rs2 graphics and told us about upgrading gpus.  My mind was still stuck on that.   I am just tryna help you out here, since no one else seems to be of any help.  Did you check everything is updated?  Is your internet connection fine?  tribot client settings arent off?

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, RonBeastly said:

wow I had no idea! I did some research, and you might be right.  Sorry I came from runescape days when they were upgrading rs2 graphics and told us about upgrading gpus.  My mind was still stuck on that.   I am just tryna help you out here, since no one else seems to be of any help.  Did you check everything is updated?  Is your internet connection fine?  tribot client settings arent off?

np man def not the internet 150mbps down 45mbps up but i did fix it tho.

so first of all i put paint delay on 0 from 20 this put my fps to a stable 50 but it would still drop 10 after i plugged out my hdmi and swapped to my other pc (using 1 monitor 2 pc's)

 

so appearently the prob lies in the fact that i unplug the monitor cable so that if i would plug it back in again it would be stuck on 10 fps.

so i grabbed an old screen i had somewhere that had a broken stand and just shoved it under my bed connected to my bot pc and now everything runs stable and stays stable! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • This update will:

      Fix GE inventory item positioning bug


      Fix broken object hooks
        • Like
      • 24 replies
    • This release will:

      Fix some ClosedChannelException bug


      Fix bug in RSObject#getAllTiles


      Add game tab support for "Kourend Favour"
        • Like
      • 15 replies
    • This release will:

      Fix Settings UI placement bug


      Fix game object location bug


      Fix small layout bug making the client shift up and down


      Fix client crashing bug where loading the client with a small display area will cause the client to crash


      Fix annoying Linux bug relating to painting events and peers


      Fix settings saving bug where settings are saved to disk more often than they should


      Fix RSInterface#isBeingDrawn bug affecting a limited amount of people


      Drop Java 1.7 bytecode version for 1.8


      Important: Since the downloadable RS client uses Java 7, it will no longer be compatible with Looking Glass. To make up for this, we will add support for using other clients such as RuneLite (at a later date).


      This change was necessary to allow us to use Java 8 syntax. It also paves the way for Java 9/10/11 support.
        • Like
      • 40 replies
    • This update will:

      Fix the RSMenuNode bug which also fixes the bug with bank opening


      Fix the incorrect object positions bug


      Fix and re-enable the LG Objects API Accelerator


      Fix the RSObject#getAllTiles bug
        • Like
      • 22 replies
    • Try our development release by checking "Development Release" on the TRiBot Loader. Note that these new features are currently in beta.

      This release features:

      Re-sizable mode support for both LG and the regular client


      Slightly improved login bot


      Removed final access modifiers from API classes


      Added RSServer hook wrapper to get the client's cached list of server/world info


      [NEW] Bug fix for intelligent banking


      [NEW] Improvement to the stability of LG over time


      [NEW] Vastly improved the reliability and speed of Screen#getColorAt on both LG and the regular client


      [NEW] Fix LG login problems


      [NEW] Fixed re-sizable mode container bug


      [NEW] Fixed re-sizable mode mouse bug


      [NEW] Use of public constants in the Banking API


      [NEW] Use of other various constants such as Projection#NULL_PT and Screen#EMPTY_COLOR



      More features to come very soon!

      Please test it and let us know here if there are any new bugs introduced in this release.
        • Thanks
        • Like
      • 12 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×