Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Druid

[ABCL 10] [148 HOUR PROGGY!] MASTER CHOPPER AIO [FLAWLESS] [CHOPS ANYWHERE!] [GOLDFARMER FRIENDLY] [ANTI-BOTWATCH] [#1 PREMIUM WOODCUTTER]

Recommended Posts

17 hours ago, Condor said:

@Druid Can you update the shift click dropping please? You said you planned to have it released in few of the previous updates and most recently, this week.  Any updates?

Sorry, I've been mega busy. It's only a trivial change but I've not a a chance yet to push the update. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Druid Can you please add shift-click dropping?

 

A few weeks ago you said it would be in the next update, then you said it is a very minor tweak and would be in the next update, which it wasn't.  Most scripts that leverage the "new" shift-click dropping have had it for a while now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Druid Just so you know, I just tested out the custom settings that I let you know were broken 2 weeks ago and they still don't work.  I've tried every possible combination of custom settings and the bot always just runs away from the tree and afks in some random spot/runs in circles.  If you follow the exact steps I took in my pictures you will get the same results.  Please consider fixing this when you have the time, I paid for the custom settings.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, linkyo60 said:

@Druid Just so you know, I just tested out the custom settings that I let you know were broken 2 weeks ago and they still don't work.  I've tried every possible combination of custom settings and the bot always just runs away from the tree and afks in some random spot/runs in circles.  If you follow the exact steps I took in my pictures you will get the same results.  Please consider fixing this when you have the time, I paid for the custom settings.

I'm having the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, wrigley999 said:

Very dissatisfied with this script. It clicks on the mini map to get to trees that are close by and clicks behind trees. I purchased VIP just for this script and it is complete crap. Oh and the draynor oak spot doesn't even work either. 

If you are dissatisfied then you should really post up a valid bug report on the things wrong so that he can get to it when he can. A screenshot/GIF might be needed to confirm/help out with the bugs. @Druid

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
17 minutes ago, gosubear said:

If you are dissatisfied then you should really post up a valid bug report on the things wrong so that he can get to it when he can. A screenshot/GIF might be needed to confirm/help out with the bugs. @Druid

It does not give me any errors or I would have listed them. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, wrigley999 said:

It does not give me any errors or I would have listed them. 

It does not have to be a client debug. A screen shot of the while running it in console mode of the logger. Or a GIF of how it is acting to make you so dissatisfied. Help him, Help you. If everyone just comes here and complains about how buggy a script is. Without offering solutions or atleast evidence or some what of a step towards getting to a solution. Then the script will never get fixed. Do you know how many lines a script is? How much coding takes to build an AIO? Especially one that offers a mule trader? No other script that ive seen offers that. And maybe the script isnt working to its full potential but atleast help him make it that way.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, gosubear said:

It does not have to be a client debug. A screen shot of the while running it in console mode of the logger. Or a GIF of how it is acting to make you so dissatisfied. Help him, Help you. If everyone just comes here and complains about how buggy a script is. Without offering solutions or atleast evidence or some what of a step towards getting to a solution. Then the script will never get fixed. Do you know how many lines a script is? How much coding takes to build an AIO? Especially one that offers a mule trader? No other script that ive seen offers that. And maybe the script isnt working to its full potential but atleast help him make it that way.

Than he should remove the flawless word in his title :D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, wrigley999 said:

Than he should remove the flawless word in his title :D

How many runescape updates has came up in the last month? No script is flawless no matter what the title says. That is why there is a trial period and that is why there is a thread and a bug report layout. Coding is not perfect. As jagex changes minor things to put botters on hold. And it is our job to counteract by finding these bugs and the scripters job to do their best in getting rid of it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Setting a custom radius no longer works for me as some have stated above. It just clicks on the minimap and runs away forever no matter where the center tile is set. If there is anything I can post to help collect data let me know so we can get a fix in the works.

UPDATE: If using looking glass, I can set an accurate center tile that results in proper response. I am going to copy and paste those coordinates into non-looking glass clients to see if it works using that method. Hopefully I can help some of you out if this ends up being a temporary fix.

When not in looking class my coordinates are now something like (-1,-1, 0) no matter where I stand.

UPDATE: Still not working, but it does work when using looking glass at least on the one account I have running. Also didn't realize I couldn't paste into the center tile box so I wasn't able to do that. If this text box was opened up for manual coordinates that would be nice as well.

Edited by Lancion

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

You should add dragon axe special and shift dropping.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/7/2017 at 3:57 PM, gosubear said:

How many runescape updates has came up in the last month? No script is flawless no matter what the title says. That is why there is a trial period and that is why there is a thread and a bug report layout. Coding is not perfect. As jagex changes minor things to put botters on hold. And it is our job to counteract by finding these bugs and the scripters job to do their best in getting rid of it.

A reply to paying customers commenting on his thread would be fantastic 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 08/04/2017 at 4:54 PM, Lancion said:

Setting a custom radius no longer works for me as some have stated above. It just clicks on the minimap and runs away forever no matter where the center tile is set. If there is anything I can post to help collect data let me know so we can get a fix in the works.

UPDATE: If using looking glass, I can set an accurate center tile that results in proper response. I am going to copy and paste those coordinates into non-looking glass clients to see if it works using that method. Hopefully I can help some of you out if this ends up being a temporary fix.

When not in looking class my coordinates are now something like (-1,-1, 0) no matter where I stand.

UPDATE: Still not working, but it does work when using looking glass at least on the one account I have running. Also didn't realize I couldn't paste into the center tile box so I wasn't able to do that. If this text box was opened up for manual coordinates that would be nice as well.

Looks like an update may have broken something I'll take a look this evening. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • Like
      • 2 replies
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 71 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...