Jump to content
Sign in to follow this  
JORDANF94

JUST DOWNLOADED TRIBOT AND SCRIPT DONT LOAD

Recommended Posts

HI GUYS NEED HELP ASAP IVE JUST DOWNLOADED TRIORG I HAVENT PLAYED IN 2 YEARS ... I USE TO JUST LOAD IT UP THENS SCRIPTS WOULD SHOW UP? WHAT AM I DOING WRONG? I CLICK SCRIPTS AND IT JUST SAYS SSCIRPTS AN EVERYTIME I CLICK IT NOTHING HAPPENS? DO I HAVE TO DOWNLOAD SOMETHING? PLEASE GET BACK TO ME TY FIRST PERSON TO HELP ME FIX THIS GETS 5M.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is a common issue and has a very easy fix. Do you see on the far left side of your keyboard. there's a key to the left of the "A" key named "Caps Lock" or "Caps LK", I'm going to need you to go ahead and press that until the light at the top right of your keyboard goes off.


Check the client settings and make sure "Load Local Scripts Only" is off

Make sure you're going into your tribot forum account

Make sure you have scripts added in the respiratory

Make sure the client is connecting to the internet

Make sure to give a detailed report of what your issues are and what you've already tried. 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×