Jump to content
SomMC

Combat scripts not registering monsters???

Recommended Posts

1 hour ago, SomMC said:

Hey, so I have a couple combat bots but none of them register any monsters, like cows so they cant kill anything. What do i do? Thankssss

11.PNG

did u try to delete hooks.dat? go to run and type %appdata% > .tribot > settings> delete hooks.dat

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, SomMC said:

Problem still here. @YoHoJo Anything you can recommend? No combat scripts register any monsters for me

I agree with suggestions above. 

Deleting your hooks/.tribot folder usually solves this. 

Try loading up Runescape in TRiBot all the way twice. And then see. 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, YoHoJo said:

I agree with suggestions above. 

Deleting your hooks/.tribot folder usually solves this. 

Try loading up Runescape in TRiBot all the way twice. And then see. 

@YoHoJo I tried doing so but no success. What do you mean loading TRiBot all the way twice? Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

@SomMC

On 6/22/2017 at 5:34 AM, Encoded said:

Restart tribot twice, letting the game load to the login screen each time. If this doesn't work, delete your hooks.dat. If it still doesn't work, then something broke in the client and you'll have to wait for the client to be updated. 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@YoHoJo @iFluffee I restarted the client twice and the third time I opened it, the combat scripts with the monsters were all in the list. Thank you very much for the solution. I appreciate it very much. I consider this case closed. For any other people struggling, the posts above offer the solutions. Thank you very much :)

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • This release will:

      Fix key event handling issue


      Fix other event handling issue


      Fix RSServer hook


      Update world hopper to have it use OCR, thanks to Todd


      Use proper disposal of old Graphics objects


      Reformat code


      Rearrange code


      Organize code imports


      Apply around 8000 automated code refactorings


      Make preparations for Java 9


      Fix 11 various bugs


      Add more reliable debugging support


      Fix mouseEntered/Exited event dispatching bug


      Fix minimap walking bug where it opens the map


      Fix broken hooks for today's game update
      • 87 replies
    • This update will:

      Fix GE inventory item positioning bug


      Fix broken object hooks
      • 27 replies
    • This release will:

      Fix some ClosedChannelException bug


      Fix bug in RSObject#getAllTiles


      Add game tab support for "Kourend Favour"
      • 15 replies
    • This release will:

      Fix Settings UI placement bug


      Fix game object location bug


      Fix small layout bug making the client shift up and down


      Fix client crashing bug where loading the client with a small display area will cause the client to crash


      Fix annoying Linux bug relating to painting events and peers


      Fix settings saving bug where settings are saved to disk more often than they should


      Fix RSInterface#isBeingDrawn bug affecting a limited amount of people


      Drop Java 1.7 bytecode version for 1.8


      Important: Since the downloadable RS client uses Java 7, it will no longer be compatible with Looking Glass. To make up for this, we will add support for using other clients such as RuneLite (at a later date).


      This change was necessary to allow us to use Java 8 syntax. It also paves the way for Java 9/10/11 support.
      • 40 replies
    • This update will:

      Fix the RSMenuNode bug which also fixes the bug with bank opening


      Fix the incorrect object positions bug


      Fix and re-enable the LG Objects API Accelerator


      Fix the RSObject#getAllTiles bug
      • 22 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×