Jump to content
TRiLeZ

TRiBot Release 9.305_4

Recommended Posts

1 hour ago, doctor-olli said:

So if we all start botting again today we will get prob flagged? Better to wait some days no?

Nah myself and others use the reg client so we were back on it pretty quick even through the flicker. By my estimation TRiBot has about 10k accounts related to it, but that's just some random hick math I did.

Share this post


Link to post
Share on other sites
44 minutes ago, ctotheodawg said:

Still using LG, 10-15 frame rate, any idea why its so low? Two weeks ago, I would run two LG clients and the lowest I would see is around 20 fps.  Just a patch issue?

I would say so. Hopefully fixed within the week but it seems like the flicker is a hard problem to solve. im just happy we've got a looking glass without any flicker.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Bait said:

Tried. I have 32GB's of ram yet if I increase heap from 1000 to 1300 launcher gives me errors.

Then if you have a 64 bit operating system try uninstalling your 32 bit java and installing a 64 bit version. you should be able to then.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, lukemg said:

Then if you have a 64 bit operating system try uninstalling your 32 bit java and installing a 64 bit version. you should be able to then.

 

Then I'm unable to launch tribot's launcher :D goddamn 

I'll try once more

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Bait said:

Yeah when installing JDK it gives you JDK + JRE. Just uinstalled JRE and tried with only JDK, didn't succeed. 

https://prnt.sc/fgg83z

 

 

9 minutes ago, lukemg said:

Have you got standard 64 bit java installed also?

Could be OS related? I get like 40-50 fps using looking glass on my home pc using windows 10 64bit but using java 32bit. on my dedicated server running linux it has 10-15fps using 32bit java.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, lets be friends said:

 

Could be OS related? I get like 40-50 fps using looking glass on my home pc using windows 10 64bit but using java 32bit. on my dedicated server running linux it has 10-15fps using 32bit java.

not too sure tbh. I did get lag on windows with 1000mb to the launcher. but 1300 fixed it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, lets be friends said:

 

Could be OS related? I get like 40-50 fps using looking glass on my home pc using windows 10 64bit but using java 32bit. on my dedicated server running linux it has 10-15fps using 32bit java.

Running Windows 10 Pro, with 6700K heavily oc'd + 32GB's of ram

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, lukemg said:

Try restarting your computer with the jdk and standard java installed. let me know if it worked.

 

Booted system, both 64 bit JDK and JRE installed, downloaded Tribot again, deleted Tribot cache, still the launcher just won't open. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Bait said:

 

Booted system, both 64 bit JDK and JRE installed, downloaded Tribot again, deleted Tribot cache, still the launcher just won't open. 

Huh. I had this problem recently. Try keeping them installed and also install a 32 bit java.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×