Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
TRiLeZ

TRiBot Release 9.305_1 - Temporary Patch

Recommended Posts

1 minute ago, mik3 0wnag3 said:

I'm running the exshopper and every few worlds it seems to be having issues with the login credentials. There is nothing in the bot/client debug around the time that this is happening. It has happened on multiple accounts and only happens with the actual login screen

 

I've caught it making two mistakes:

1) it'll miss a number or letter on the username portion. Usually it's only 1 letter or number short and doesnt happen every time. Usually the bot will just delete it and re-enter it, but I've had it miss type and enter the wrong info and try to login with it.

 

2) I've seen it type the username and pass both in the username portion of the login screen. It then will delete and try to retype.

 

Without a debug I unfortunately don't have much I can say other than what I've witnessed it do.

try deleting hooks

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Operating System: Windows 7

Java Version: 1.8.0_121

Issue I'm Having: Screen flickering, scripts not working.. I managed to get Tri AIO to work for a few seconds when I manually clicked the first action but then it stopped after that.

What Script I'm trying to use: aMiner v2, Tri AIO combat

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Are we going to get any compensation for all these flickering issues causing most scripts to not work?

now 3 wasted days of scripts I paid for that all dont work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, traumav2 said:

Are we going to get any compensation for all these flickering issues causing most scripts to not work?

now 3 wasted days of scripts I paid for that all dont work.

Lmfao this dude worried about $3 of his script subscription time.

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, swagg said:

I'm not sure if I can be any help with this. But while babysitting USA's green drag killer, I noticed myself getting pked. After I died all flickering stopped completely.

edit: don't know why it ended up quoting swagg. I r noob

  • [00:50:36] Exception in thread "Thread-36"
  • [00:50:36] java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: No such child: 0
  • [00:50:36] at java.awt.Container.getComponent(Unknown Source)
  • [00:50:36] at obf.IL.Sl(vi:770)
  • [00:50:36] at obf.UL.run(vi:875)
  • [00:50:36] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [00:51:51] Stopped Threat Searching thread.

 

Edited by bananagod

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, traumav2 said:

Are we going to get any compensation for all these flickering issues causing most scripts to not work?

now 3 wasted days of scripts I paid for that all dont work.

Possibly, but the only compensation you'll get is a couple days extra VIP. Trilez is not responsible for the scripts you have active.

Especially when some people are running scripts that cost $100+ per two weeks, and then people like you complaining about missing out on 2 of their 30 days for a $5 script.

Do you hear the bot farmers asking to be reimbursed for all the GP that got missed over those consecutive days.

 

Can't wait for an update on Looking Glass, I don't use TriBot without it, the flickering doesn't sound too bad, at least they get to run their bots o.O

Edited by Beyond246
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Beyond246 said:

Possibly, but the only compensation you'll get is a couple days extra VIP. Trilez is not responsible for the scripts you have active.

Especially when some people are running scripts that cost $100+ per two weeks, and then people like you complaining about missing out on 2 out of their 30 days for a $5 script.

Do you hear the bot farmers asking to be reimbursed for all the GP that got missed over those consecutive days.

 

Can't wait for an update on Looking Glass, I don't use TriBot without it, the flickering doesn't sound too bad, at least they get to run their bots o.O

It's not really just flickering, it also auto focuses the client every second as well

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Operating System: Win 10

Java Version: Latest  update from java website

Issue I'm Having: Still flickering constant can run the client at all

What Script I'm trying to use: any client can run due to flickering

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Thijs said:

Im asking if it functions for everyone, as Trilez edited his post saying the normal client is up and running again.

its running.. but not yet flawless. I think (and i hope) they will first make Looking Glass running flawless and after that, the normal client.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok I had an interesting experience.

Opened the client, everything working fine for quite a while, noticed the red x cursor was missing.

Sat there manually doing some stuff, possibly an hour or more and then everything froze, my screen briefly flicked off, maybe five seconds or so, turned back on, the red x cursor was back under my mouse and the client started flickering.

I started in jdk1.8.0_131 running with a proxy, there was nothing in the logs anywhere near the time it happened

Dunno if any of this helps in any form

 

Edit: Oh yeah, everything works fine for me even though it flickers, shoulda mentioned that

 

Edited by Yaweh

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Hi everyone,

      I'd like to thank everyone for their patience in this transition period. Since last week, we've worked out the remaining bugs with this integration.

      Some users have still been having issues with connecting their forums account to their Auth0 account. To resolve this, we've imported all forums accounts into Auth0.

      Unfortunately, the accounts which were imported today were using an unsupported password hashing algorithm. Hence, random passwords were set during the import.

      What does this mean for me?

      If you've previously linked your forums account to your Auth0 account, you don't have to do anything. Nothing changes for you.


      If you haven't logged in via our new login yet,

      Try logging in with your forums email address and the last password you used


      If you are unable to login, please use the "Forgot password" tool on the login page:
      Follow the instructions to reset your password
       
        • Like
      • 1 reply
    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 70 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...