Jump to content
TRiLeZ

TRiBot Release 9.305_1 - Temporary Patch

Recommended Posts

so i start my bot which is a smithing one , and it runs while it's flickering and suddently it stops after 2 trips while i'm in Edgeville smithing cannonballs ? it just logs me off it used to run for like 4 hrs straight no problems now it runs for 12minutes maybe look into the issue trillz

 

ps: running it on MAC OSX if that helps anyhow

 

i will update as my script progresses.. since restart i'm at 5min runtime working well.

Edited by Rane12

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, llamasoup111 said:

Yeah script won't start, using aMinerV2. 

 

3 minutes ago, Rane12 said:

so i start my bot which is a smithing one , and it runs while it's flickering and suddently it stops after 2 trips while i'm in Edgeville smithing cannonballs ? it just logs me off it used to run for like 4 hrs straight no problems now it runs for 12minutes maybe look into the issue trillz

 

ps: running it on MAC OSX if that helps anyhow

 

i will update as my script progresses.. since restart i'm at 5min runtime working well.

Perfect examples of how not to report a problem with scripts or the client. No error details given whatsoever, and just in general very vague information that only does harm in that it dilutes meaningful posts with actual information.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Naton said:

My client keeps saying loginbot started but continues to do nothing while I'm already logged in, making it so that no script can perform any actions because the loginbot takes control of the client

If I think I know what you mean... just do it manually. don't hook ur account to the client.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Enano25 said:

https://gyazo.com/809bf2bb6d476b10e55a74336f12b899

 

After deleting hooks, all accounts get stuck trying to click inventory when it's blinking in tutorial island.

 

After I click it manually all of tutorial island works fine.

Not gonna lie minimizing the screen even tho its flickering like crazy actually makes my bot run past 15minutes flawlessly so once Trillz fixes the flickering i believe no one will have any problems. But try minimizing it with the tutorial island scripts see if there is a change 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Rane12 said:

Not gonna lie minimizing the screen even tho its flickering like crazy actually makes my bot run past 15minutes flawlessly so once Trillz fixes the flickering i believe no one will have any problems. But try minimizing it with the tutorial island scripts see if there is a change 

Called it! keep spreading the word! its a temporary Band-Aid while He reworks the flickering.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Rane12 said:

Not gonna lie minimizing the screen even tho its flickering like crazy actually makes my bot run past 15minutes flawlessly so once Trillz fixes the flickering i believe no one will have any problems. But try minimizing it with the tutorial island scripts see if there is a change 

Already tried, still gets stuck on trying to click the inventory. It actually just spam clicks the skill tab.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Enano25 said:

Already tried, still gets stuck on trying to click the inventory. It actually just spam clicks the skill tab.

This isn't an issue with tribot. The id interface for the blinking inventory tab changed with this update. I don't think the generic Tabs.open worked for this part on tutorial.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, Enano25 said:

Deluxes right, checked my script code and it was the inventory tab, not the skilling one. The problem is that the scripts you're using are probably using hard-coded interface ID's to click the inventory tab, which would need to be updated as the inventory tab interface must of have been changed

As for actual tribot issues, I haven't spot any hook issues so far. Only noticed flickering, as well as auto refocus that I haven't seen anyone else write about. Open up a few clients and you will see them switch between them back and forth, at least on Windows 7. I'm assuming it's connected to the flicker issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • This update will:

      Fix GE inventory item positioning bug


      Fix broken object hooks
        • Like
      • 24 replies
    • This release will:

      Fix some ClosedChannelException bug


      Fix bug in RSObject#getAllTiles


      Add game tab support for "Kourend Favour"
        • Like
      • 15 replies
    • This release will:

      Fix Settings UI placement bug


      Fix game object location bug


      Fix small layout bug making the client shift up and down


      Fix client crashing bug where loading the client with a small display area will cause the client to crash


      Fix annoying Linux bug relating to painting events and peers


      Fix settings saving bug where settings are saved to disk more often than they should


      Fix RSInterface#isBeingDrawn bug affecting a limited amount of people


      Drop Java 1.7 bytecode version for 1.8


      Important: Since the downloadable RS client uses Java 7, it will no longer be compatible with Looking Glass. To make up for this, we will add support for using other clients such as RuneLite (at a later date).


      This change was necessary to allow us to use Java 8 syntax. It also paves the way for Java 9/10/11 support.
        • Like
      • 40 replies
    • This update will:

      Fix the RSMenuNode bug which also fixes the bug with bank opening


      Fix the incorrect object positions bug


      Fix and re-enable the LG Objects API Accelerator


      Fix the RSObject#getAllTiles bug
        • Like
      • 22 replies
    • Try our development release by checking "Development Release" on the TRiBot Loader. Note that these new features are currently in beta.

      This release features:

      Re-sizable mode support for both LG and the regular client


      Slightly improved login bot


      Removed final access modifiers from API classes


      Added RSServer hook wrapper to get the client's cached list of server/world info


      [NEW] Bug fix for intelligent banking


      [NEW] Improvement to the stability of LG over time


      [NEW] Vastly improved the reliability and speed of Screen#getColorAt on both LG and the regular client


      [NEW] Fix LG login problems


      [NEW] Fixed re-sizable mode container bug


      [NEW] Fixed re-sizable mode mouse bug


      [NEW] Use of public constants in the Banking API


      [NEW] Use of other various constants such as Projection#NULL_PT and Screen#EMPTY_COLOR



      More features to come very soon!

      Please test it and let us know here if there are any new bugs introduced in this release.
        • Thanks
        • Like
      • 12 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×