Jump to content
TRiLeZ

TRiBot Release 9.305_1 - Temporary Patch

Recommended Posts

Operating System: Windows 10 64bit

Java Version: jdk 8u102

Issue I'm Having:  Besides screen flickering, I get maybe 3 fps after starting the script and the below error repeats itself about once every two seconds:

  • [23:23:05] Caused by: java.rmi.ConnectException: Connection refused to host: 127.0.0.1; nested exception is: java.net.ConnectException: Connection refused: connect
  • [23:23:05] at sun.rmi.transport.tcp.TCPEndpoint.newSocket(TCPEndpoint.java:619)
  • [23:23:05] at sun.rmi.transport.tcp.TCPChannel.createConnection(TCPChannel.java:216)
  • [23:23:05] at sun.rmi.transport.tcp.TCPChannel.newConnection(TCPChannel.java:202)
  • [23:23:05] at sun.rmi.server.UnicastRef.invoke(UnicastRef.java:130)
  • [23:23:05] at com.sun.jmx.remote.internal.PRef.invoke(Unknown Source)
  • [23:23:05] at javax.management.remote.rmi.RMIConnectionImpl_Stub.invoke(Unknown Source)
  • [23:23:05] at javax.management.remote.rmi.RMIConnector$RemoteMBeanServerConnection.invoke(RMIConnector.java:1020)
  • [23:23:05] at javax.management.MBeanServerInvocationHandler.invoke(MBeanServerInvocationHandler.java:298)
  • [23:23:05] ... 13 more



What Script I'm trying to use: exNightmareZone

Share this post


Link to post
Share on other sites

Operating System: windows 10

Java Version: 1.8.0_101

Issue I'm Having:  
Login bot does not click Existing User. Login bot does not recognize username is typed in.

What Script I'm trying to use: Custom Script

 

Does not click existing user

public static boolean api2007/Login.rm(String, String, int[], boolean[]) {
	if(org.tribot.api2007.Screen.getColorAt(392, 284).equals(new Color(11, 11, 11))) { //Color at this point is 0,0,0 after update
    ...
}

 

Colors for not recognizing username is already typed in have changed as well.

public static boolean api2007/Login.rm(String, String, int[], boolean[]) {
	...
	if (org.tribot.api2007.Screen.getColorAt(66, 225).equals(new java.awt.Color(0, 0, 0))) { //This point seems to always be 0,0,0 after the update.
    ...
}

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
51 minutes ago, TRiLeZ said:

It turns out there have been multiple hooks which are not working. I've fixed a few of them, but there are also a few more that need fixing. I'll continue working on them tomorrow.

god speed TRiLeZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looking Glass error log:

 

  • [13:07:01] Exception in thread "TRiBot Looking Glass Main Thread"
  • [13:07:01] java.lang.NullPointerException
  • [13:07:01] at obf.rJ.(vi:64)
  • [13:07:01] at obf.Fk.run(df:651)
  • [13:07:01] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, aariejj said:

Looking Glass error log:

 

  • [13:07:01] Exception in thread "TRiBot Looking Glass Main Thread"
  • [13:07:01] java.lang.NullPointerException
  • [13:07:01] at obf.rJ.(vi:64)
  • [13:07:01] at obf.Fk.run(df:651)
  • [13:07:01] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

Yeehhh Same

Edited by PkzTFX

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×