Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Sign in to follow this  
nemura

"Forgot Password" link broken

Recommended Posts

Hey guys, I'm sure some people are aware of this, but I'm hoping for some guidance on exactly what to do next.
So I had to reinstall my TRiBot Loader due to it not opening and it cleaned all my settings and automatic sign-in, but the problem is I don't remember my Password. I tried clicking on the "Forgot Password?" Link in the TRiBot Client Login screen but it's a broken link. It just directs me to the TRiBot Website with the following error:

----------------------------

Sorry, there is a problem

The page you requested does not exist

Error code: 2S100/6

------------------------

 

So what exactly do I do? I sent a message to the Admins via the "Contact Us" option on the Website; so do I just wait for an Email? Or how exactly will I get my response?

Sorry if I started this Thread in the wrong Sub-Forum, but It's kind of Bug-related I guess :s

Share this post


Link to post
Share on other sites
Array
13 minutes ago, nemura said:

Hey guys, I'm sure some people are aware of this, but I'm hoping for some guidance on exactly what to do next.
So I had to reinstall my TRiBot Loader due to it not opening and it cleaned all my settings and automatic sign-in, but the problem is I don't remember my Password. I tried clicking on the "Forgot Password?" Link in the TRiBot Client Login screen but it's a broken link. It just directs me to the TRiBot Website with the following error:

----------------------------

Sorry, there is a problem

The page you requested does not exist

Error code: 2S100/6

------------------------

 

So what exactly do I do? I sent a message to the Admins via the "Contact Us" option on the Website; so do I just wait for an Email? Or how exactly will I get my response?

Sorry if I started this Thread in the wrong Sub-Forum, but It's kind of Bug-related I guess :s

https://tribot.org/forums/lostpassword/

Mine works perfectly fine via website. I used firefox. Try different browsers. :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • By Rosetintedmonocle
      Hey all! Been using Tribot for a while now. While I'm certainly not experienced I can usually solve my own issues (although I am a bit of a noob) considering I'm generally quite tech savvy. However, my Google-Fu and trying all the steps I can think of has not yielded results in this case.
      So, I've been using Tribot fine for months now and suddenly today it simply doesn't work anymore. I didn't change anything on my laptop or edit any settings anywhere. One moment it was working, the next it's dead. Whenever I start Tribot and try to login I get an error. The error I get depends on whether or not I have Console Mode enabled. When I have Console Mode enabled I get an "Unable to create client instance" error and when I have Console Mode disabled I get a "Session Invalid" error message (screenshots below, let me know if you need any error files or anything). I'm 100% entering the correct password (can log into website with it fine), I tried deleting the cache folder in Appdata (didn't delete anything else though, such as Script profiles etc, could this be worth trying?).
      Overall, I'm stumped. I've restarted, redownloaded, deleted cache, and checked my login details are correct. I would really appreciate some advice or assistance (or the ability to post this in the client bug forum if that's required). Happy to try anything to make this work, as I said I'm not super experienced with Tribot but I have some general tech knowledge so I should be able to follow along to an extent regardless of how complex the potential solution is. 
      Thanks,
      Rose


    • By DizFunk
      Hi guys, I just started attempting to script. I bought VIP so I could write my own scripts. I've been having the hardest time setting up my eclipse to work with TRIBot. So far I have set up my eclipse to compile with JDK/JRE 8, TRIBot is being launched with JDK 8. Everything seems to be setup correctly, however I get this odd error message in my bot debug logs. I've attached a photo of the logs. 
      Here is what my class file looks like: 
      package scripts;
      import org.tribot.script.Script;
      import org.tribot.script.ScriptManifest;
      @ScriptManifest (authors = { "DizFunk" }, category = "Test", name = "Test")
      public class Test extends Script {
          @Override
          public void run() {
              println("Hello World!1");
          }
      }
       If anyone knows whats going on here it would be a big help

    • By schenkelenkel
      Getting this error, client won't start.

    • By jesusgj18
      Tengo un problema ya que compré un script premium.
      Es que después de que el bot se ejecuta durante 2 horas, se detiene.
      y cuando intentó ejecutar el bot de nuevo, me muestra el error que se muestra en la imagen.
      Es un bot increíble, pero tengo ese problema ya que lo tengo y es desalentador

      Como el bot no funciona más de 2 horas , le pedí ayuda al creador del bot, pero él respondió que ya es un problema con tribot.

      AYUDA
       
    • By ltztakechi
      I try to open the bot and it says no java runtime present requesting install, I have installed javas last update about 4 times restarted my computer and my browsers and still same error. someone pls help.

    • By Rajo
      Hello, i am new here. 
      I need help. I can't login at all.
      As you can see the picture

      I can't fill the right captca because i can't resize the windows. Only small window like that xD.
      And second. When i try login my account. The result is...

      So what's the problem it is? What's solution? 
       
      Thank You.
    • By Medieval
      Hello, firstly i'd like to say that running a bot on mac is 1000x more difficult than running a bot on a windows. I've downloaded Tribot and have jdk-11.0.1.
      I keep getting an error which I've linked below. Please help as I've been trying to run a bot on this macbook forever. It seems impossible.
      Thanks,
      Medieval 

    • By rvqx
      I have got 10 instances of aAgility and  currently i can only run one account at same time. When i try to run 2nd acc it says "The maximum amount of instances for this script has been surpassed. Cannot run script."
      And yes i did check instance manager and there it seems only one instance is used. (I even tried to kill that instance and then tried to start script again, still same) @TRiLeZ @Fluffee @Todd  @Aropupu 
       
      Edit: Sorry, the problem was the VIP, Fixed.
    • By syhler
      I'm trying to add a JSON library by adding every java file from https://github.com/stleary/JSON-java to my project. But it keeps giving me the error
      java.lang.NoClassDefFoundError: scripts/JSONObject Which makes sense because it fails to load the JSONObject. But why?
       Error Loading Local Script: JSONObject! I have tried to make a package inside the scripts package called "org.json" without any luck, I have also tried to put the files directly into scripts package.(Check picture for reference)

      I don't think the run method has anything to do with it, but it looks like this
      @Override public void run() { println("Hey Test"); JSONObject json = null; try { json = JsonParser.readJsonFromUrl("url"); } catch (IOException e) { e.printStackTrace(); } assert json != null; println(json.toString()); } JsonParser.readJsonFromUrl Comes from a class which is taken from StackOverflow - https://stackoverflow.com/questions/4308554/simplest-way-to-read-json-from-a-url-in-java- 
      And looks something like that
      public class JsonParser{ private static String readAll(Reader rd) throws IOException { StringBuilder sb = new StringBuilder(); int cp; while ((cp = rd.read()) != -1) { sb.append((char) cp); } return sb.toString(); } public static JSONObject readJsonFromUrl(String url) throws IOException, JSONException { InputStream is = new URL(url).openStream(); try { BufferedReader rd = new BufferedReader(new InputStreamReader(is, Charset.forName("UTF-8"))); String jsonText = readAll(rd); JSONObject json = new JSONObject(jsonText); return json; } finally { is.close(); } } } Yes, I do have VIP (at least for 2 days) and I'm using IntelliJ Idea. To set my project up I have used the guide from here.
      Thank you for your time  
       
  • Our picks

    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 48 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
        • Like
      • 25 replies
    • Over the last three weeks, I've been working on upgrading our server infrastructure. It's finally ready and is now live!

      Why?

      Increased reliability - less server errors


      Increased availability - less downtime


      Increased security - keeping us and you secure


      Increased capacity - ability to serve you better


      Increased speed - less waiting for things to load


      Faster development - server and service updates will come faster


      What are the changes?

      Move from a single AWS EC2 instance to AWS ECS (Elastic Container Service)


      Distributed computing


      Load balancing


      Git management of server files and filesystem


      Redis caching


      How?

      AWS ECS (with 10 EC2 instances)


      AWS ElastiCache (Redis)


      AWS Load Balancing


      AWS EFS (Elastic file system)


      Please bare with us as I continue to tune the server for maximum performance. Slow loading speeds may occur temporarily. I thank everyone for their patience.

      Please post on this thread if you experience any issues other than slow loading times.
        • Like
      • 51 replies
    • This release will:

      Fix prayers and world hopper API (Thanks @JoeDezzy1 and @erickho123)


      Improve banking API (Thanks @Encoded)


      Adds methods for returning and using Java Lists, rather than arrays


      Slightly randomizes some hardcoded behaviour


      Removes sleeps from waitConditions; the efficiency saving potential is negligible in these use-cases, therefore cleaner code is preferable


      Other back-end improvements





      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot.
        • Sad
        • Haha
        • Thanks
        • Like
      • 90 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...