Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Sign in to follow this  
porchm

broken script (no response from scripter)

Recommended Posts

purchased tri pest control pro and it continously stops or gives other problems. it has bot like movements even though in the thread it says ABCL10. few people already have made complaints on the thread but there's still no response from the scripter. I want a refund. script is near disfunctional.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

There are two ways to go about getting a refund for a script, the first method is to politely plead your case to the scripter and ask for a refund. The second is to open a valid script dispute which may result in a refund.

If you chose to take method one, go ahead and send the scripter a PM and explain your problems, he might just refund you out of the goodness of his own heart. Sadly, bans are usually not a reason to refund someone (as botting is bannable, and by botting with any script, you have to accept that risk). However, if the script does not function properly you can always explain that to him and ask for a refund. If the script doesn't work and the scripter refuses to refund the next option is to open a script dispute.

A script dispute is essentially a claim against the script, where you are requesting a refund due to the script not functioning and the scripter not making enough movement to fix the bugs you've reported. It's worth noting for you and for anyone else who reads this that bans are not a reason to open a disputes, and script disputes are only considered valid if the script does not work as advertised.

If you do decide to go the script dispute route, please read this post by admin USA where he outlines the proper way to file a dispute, and the proper criteria for filing a dispute Script Dispute Information

After reading all of this, and you still have some questions, feel free to post them here! Posting questions on the forum is preferred as that way they can be a learning resource for others in the future! :)

Edit: Judging by your post on the thread, you posted your issue an hour ago. Please give the scripter more than an hour before attempting a dispute.

Edited by iFluffee

Share this post


Link to post
Share on other sites

thanks for the informative post. just to clarify I didn't get banned. I'm just saying in his thread it says the script has ABCL anti ban but the movements are extremely bot like and it seems like there is no anti ban on the script at all. I'll try sending him a pm explaining that it doesn't work, excluding the anti ban issue. (continously stopping or glitching, etc.)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Tri said:

First of all, relax. The script is running perfectly, and the error code you posted has since been fixed. It sounds like you may be setting the script up incorrectly, or you need to restart your tribot client. If you need help doing either of these feel free to add my skype: tri.tribot 

Thanks

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Gwiggle said:

Script has been pretty good for me. What settings you been using?

attack portals. attack spinners. use special attack after 70 percent. thats it. just takes forever to open doors and takes forever to click attack on portals. sometimes tries going off map. the mouse spazzes sometimes in one area. ill probably be banned in 3 days using this script. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, porchm said:

attack portals. attack spinners. use special attack after 70 percent. thats it. just takes forever to open doors and takes forever to click attack on portals. sometimes tries going off map. the mouse spazzes sometimes in one area. ill probably be banned in 3 days using this script. 

Add me on skype I want to see this happen. Also your comment "I'll probably be banned iin 3 days using this script" is funny. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, porchm said:

ive been botting for over 7 years, i never had issues with scripts i paid for like this. bought sand crabs script from this site 3 weeks ago no problems. this is one of the few scripts im genuinely dissatisfied with. 

Well you're not going to be receiving a refund without showing me what's wrong. I believe what you are experiencing is a user or client error. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, porchm said:

attack portals. attack spinners. use special attack after 70 percent. thats it. just takes forever to open doors and takes forever to click attack on portals. sometimes tries going off map. the mouse spazzes sometimes in one area. ill probably be banned in 3 days using this script. 

I had auto retaliate off and defend knight only. Less walking around. Hard to be bot like when all it does is single click shifters

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 64 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...