Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Kikyobut

Small Tribot

6 posts in this topic

z6JQ5ki.jpg

Does anyone have a solution? I HAVE tried changing my resolution but does not work. I am also not in resizeable mode.

Edited by Kikyobut

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Butta said:

Google is my best friend
 

 

 

If you look at the picture you can tell it's not a problem of resizable mode. I am in fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nothing stopping you botting mate, just get some binoculars! If this was not an existing issue from download, maybe re-install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.