Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Freelancer

Purchased Vip Extended

8 posts in this topic

I purchased vip extened i put 15 credits in which is 15 dollars and it's took me down to 7 dollars when i log on to my vps to start botting it does not register that i'm a VIP extended member.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Tanged said:

restart your computer 

this made me giggle

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Tanged said:

Wait 10 minutes restart your computer 

If that doesn't work, then turn off all your sockets in your house and try again. 

Edited by Druid

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Druid said:

If that doesn't work, then turn off all your sockets in your house and try again. 

Doesn't he need to turn them back on before trying again ????

Share this post


Link to post
Share on other sites
22 minutes ago, FALSkills said:

Doesn't he need to turn them back on before trying again ????

No you keep them off, then once you've flushed all your toilets twice you turn them back on. This triggers a tribot flush of all the waste code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.