Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
Johnny Cady

Script Folder help

5 posts in this topic

Hey guys I have had a problem the last few days where when I load up tribot and try to go to run a script none of them show up in my scripts folder? any suggestions/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello,

The folder is located here %appdata%/.tribot/bin/scripts

 

Best regards

UKF

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have over 98 scripts activated. I wiped my computer and downloaded java and tribot again and it still comes up empty sometimes. Sometimes it shows the scripts I have but 80 % of the time it just says scripts and doesn't show the folders

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.