Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
alittlebot

a noob need help for adding script

2 posts in this topic

I have recently joined tribot. but I have problem for starting or adding the script, when I open the script folder it was empty, and I have activated scripts on tribot script page. but my folder was still empty. I am confuse as for using it the first time.  Where can I find the downloaded script and add to the folder? but I couldn't find any download button only activate button. Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the username at the top right of here and make sure you're logging into the same account on the TRiBot loader.
Any script you add in the repository will appear in your script list when you click 'Start Script' on TRiBot.

Sometimes if you load TRiBot with a proxy, the script may appear empty, in which case close the script selector, and click 'Start Script' again to reload it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.