Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
dragon.knight12377

Error loading local script

1 post in this topic

I tested local scripts in the past, worked just fine.

Today I saw that my vip has expired :(, so I quicky bough vip trial , because i did not have the 8$.

Now it seems that i cannot use my local scripts, and also it sayd that mouse data not found, sign that VIP has not been activated, even if i bought it.

I searched the forums well, and i tried everything, including deleting tribot, checking java version, package scripts, with lower case etc etc etc

Therefore I can only imagine it's a client related bug.

pls help :o

 

EDIT: 

Never mind, i punched the PC, brused my teeth, sang a happy song, restarted pc and after that it worked like a charm.

Edited by dragon.knight12377
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.