Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
WYD

New Botting PC for 4 LG accs "WITHOUT LAG"

16 posts in this topic

So i got a 500w PSU new and 120gb SSD new here so i'm go to setup 4 accs to make about 340k/h so in like 4 weeks i made my 600m back what i use to setup this PC for botting, But without lag this be here in 1-2 days "This in AUD"
0b065a8b1a0b4f29905daee93c137054.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, Butta said:

get 16gb ram

Don't need that much for 4 acc with LG. i just use 6gb ram for bots OS use 1gb so i got 1gb for free.

Edited by WYD

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, WYD said:

Don't need that much for 4 acc with LG. i just use 6gb ram for bots OS use 1gb so i got 1gb for free.

buying 6700k for 4 accounts is also a waste

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, WYD said:

Don't need that much for 4 acc with LG. i just use 6gb ram for bots OS use 1gb so i got 1gb for free.

If you open more then 4 tabs on chrome your in lag city

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Butta said:

buying 6700k for 4 accounts is also a waste

$$ is don't a problem + i'm doing something so i'm putting it into a old G-3 mac and making it look army.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Tanged said:

If you open more then 4 tabs on chrome your in lag city

Umm LG don't work with Chrome fag.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, WYD said:

Umm LG don't work with Chrome fag.

Maxes ram usage using LG with osbuddy - opens chrome open 4 tabs = lagg 100% ram usage total

chrome= browsing porn and gold generators

 

.

 

it was a joke

Edited by Tanged

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Tanged said:

Maxes ram usage using LG with osbuddy - opens chrome open 4 tabs = lagg 100% ram usage total

chrome= browsing porn and gold generators

For your info my AMD 8350 with 8gb ram Running 10 nmz accs + 3 LG accs without any LAG and getting 45 FPS on all of them so that is fine for your info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Be careful with the H60, I built 2 rigs recently and the cooler on one had a slight crack where it would drip so slow it was hard to notice, and the other had issues with the block. I contacted Corsair since it was under warranty, they said they recently had an issue with a batch and replaced them right away.

 

Why not just get 16g of ram when it's only maybe 15$ more?

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Z3D said:

Why you not using the AMD8350 again? 

FUCKING KIDS NOW I GOT 3 GAMING PCS 
AMD 8350 
AMD 8320
Intel Core i7 6700K
6cd2b9a9a0754a12a5cb7650ce290579.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.