Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
witterin1

Script was taken away

2 posts in this topic

Okay so, a few days ago I purchased the CombatAIO Premium, and now it's not showing up in the script log on the client, and also, i checked my purchase history, and it's telling em i haven't bought it, but you can check my credit history, and how much i've bought, and you can obviously tell that i've bought 2 items, and it also still says i have 2 scripts, but it's telling me to buy the CombatAIO script again...

Share this post


Link to post
Share on other sites
42 minutes ago, witterin1 said:

Okay so, a few days ago I purchased the CombatAIO Premium, and now it's not showing up in the script log on the client, and also, i checked my purchase history, and it's telling em i haven't bought it, but you can check my credit history, and how much i've bought, and you can obviously tell that i've bought 2 items, and it also still says i have 2 scripts, but it's telling me to buy the CombatAIO script again...

I haven't heard of anyone losing scripts like that.

It might be a stupid question, but are you sure you are logged in with the correct tribot account?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.