Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Yawodo

Proxies Help

3 posts in this topic

Hi there, I think this is a simple one, however I have just invested in 3 proxies. I got sent the 3 IP's and port number. I created an authentication user / password for the proxies. Now when I add all of this information to the New Proxy pannel in any of my OSRS botters it doesn't seem to connect / load up the game login.

I have disabled firewall thinking it might of been that but unfortunately not.

 

Any ideas would be greatly apreciated. P.S. Yes i am using SOCKS 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

does it say "could not connect to the specified proxy."?

make sure u press enter every time u fill a slot, make sure there are no spaces and make sure all the info is correct.

you can also download maxthon browser and check if the proxy even works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please see this shop run by @Montreal using his proxies for months now. Not a single ban. Also setup guide included on his site. Good luck. 

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.