Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
jayfkN

"Java(TM) Platform SE binary has stopped working"

2 posts in this topic

So I randomly received this error whilst trying to launch TriBot. Have been using it on and off for the past couple of weeks and never had an issue. Have not changed anything in the lead up to this error from what I had been doing previously.

66d0ca7cf8815d7c999e2a0141345841.png

 

Console Error Code:

LINE1: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM warning; Using incremental CMS is deprecated and will likely be removed in a future release

LINE2: Error: unpacker: EOF reading band

 

 

Any help is greatly appreciated. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.