Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

yungpud

black command box opens and closes instantly

3 posts in this topic

Not sure if this is the right place to be posting this but ive been trying to fix this error for hours on end. Everytime i download a .jar file off the internet it just closes instantly when i double click on the downloaded file extension. I'm not sure what the issue is. I'm on Win10 Home, with completely up to date java. Can anyone please help me? is there an .exe verison of tribot that i can download? I can run .exe downloads just fine. Please HELP! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

You must open TRiBot_Loader.jar with Java for it to work properly. The latest Java Development Kit (x86, 32 Bit version) is recommended for optimal use with TRiBot which can be downloaded from this link Java Development Kit Downloads.

After that has been completed, try running this program to fix the .jar file associations and allow TRiBot to run with the latest java http://johann.loefflmann.net/en/software/jarfix/index.html

Alternatively, follow the steps in this thread to manually associate the proper java version with .jar files, and as a result, enable TRiBot to run properly. [PC] How To: Open the TRiBot_Loader.JAR file w/ Java [Pics]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the reply fluffie, unfortunately I had the updated version of java and was opening it as a java file and it still didn't work. My solution was resetting my laptop to factory settings and redownloading java and tribot and now it works perfectly. Another thing kind of off topic and I posted a thread about this too, none of the free fletching scripts work, they all click on the logs (maple) and back on the knife over and over again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.