Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
TRiLeZ

TRiBot Release 9.303_5

Recommended Posts

24 minutes ago, themanman said:

There was an update within the last 12 hours....is anyone having any issues with lg atm?

Use osbuddy (in case you didnt) , not official client or whatsoever

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Butta said:

Use osbuddy (in case you didnt) , not official client or whatsoever

Oh I just use Firefox usually and bot through their website. I was mainly asking because I know sometimes the RS updates break some things in LG and I wanted to know before starting. I started using it though and so far so good.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looking glass gets stuck with the login bot. I'm using osbuddy and have had it remember my username which makes the bot just enter the username/password over and over, even if its already entered. If i dont have it on remember username it just sits on the first login screen, if i click existing user it logs in like normal.

https://gyazo.com/549a78d68500316d33595932d79a2624

I've noticed this problem a bit but it was working fine for me the other day.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

LG appears to not be functional since the update. Can anyone help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
On 8/26/2016 at 11:03 PM, lets be friends said:

Looking glass gets stuck with the login bot. I'm using osbuddy and have had it remember my username which makes the bot just enter the username/password over and over, even if its already entered. If i dont have it on remember username it just sits on the first login screen, if i click existing user it logs in like normal.

https://gyazo.com/549a78d68500316d33595932d79a2624

I've noticed this problem a bit but it was working fine for me the other day.

I've had a similar problem myself on non-LG instances. the other day I checked my accounts after about 2 hours and all of them kept failing to login just like this

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/27/2016 at 4:03 AM, lets be friends said:

Looking glass gets stuck with the login bot. I'm using osbuddy and have had it remember my username which makes the bot just enter the username/password over and over, even if its already entered. If i dont have it on remember username it just sits on the first login screen, if i click existing user it logs in like normal.

https://gyazo.com/549a78d68500316d33595932d79a2624

I've noticed this problem a bit but it was working fine for me the other day.

This is an LG issue which needs to get fixed by TriLeZ, Same thing is happening with my private script that I Made. Needs to be fixed ASAP LG is buggy as it is - some scripts with a lot of functions/methods suffer the most.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, pietyy said:

This is an LG issue which needs to get fixed by TriLeZ, Same thing is happening with my private script that I Made. Needs to be fixed ASAP LG is buggy as it is - some scripts with a lot of functions/methods suffer the most.

 

It's working great today, not sure if an update was pushed or if it's random which days it decides to work lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

@TRiLeZ hi,can you help me add mouse date to my account?

  i had sent message to you ,but no reple. please help me

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

I'm trying to load it and it says "error occured during intialization of VM" -- any tips?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 64 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...