Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

tumim

General LG issues after the updating of Tribot

4 posts in this topic

Hello,

It seems that after latest update the scripts start to mis-targeting, when using the LG.

After the update before the latest update(which resolve "null pointer" issue) -> the scripts works mostly fine. But the latest update of Tribot there is a pack of mis-targeting/not-working issues with the scripts.

@TRiLeZ please make a task to few first premium scripters like @Usa , @Mute  in order to test the latest update with their own scripts with LG before the latest update upload.

In my opinion, resolving one issue for one scripter/Tribot user may cause many issues for other scripters/Tribot users.

Thanks in advance.

Edited by tumim

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, tumim said:

In my opinion, resolving one issue for one scripter/Tribot user may cause many issues with big number of other scripters/Tribot users.

what is this even supposed to mean?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edited, thanks.

It means, that should be big LG testing before the update, using the scripts from different premium scripters.

Edited by tumim

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TRiLeZ

Description of the bug (be specific): all interfaces are broken in Looking Glass, apart from inventory. All information about the interfaces returns null. GIF - http://i.imgur.com/T1k9L3X.gifv
edit - it seems the bank interface also works, but the rest are still broken. I have tried all common solutions - deleting cached clients, deleting hooks.dat, etc etc

How often the bug occurs: 100% of the time

Triggers of the bug (if known): using looking glass

Java version: 8u91

Max Heap Size: 512mb

TRiBot client version: 9.303_3

Looking Glass (yes/no): YES

Operating System: win7

Script Name: irrelevant

TRiBot Old-School or RS3: osrs

Client Debug: n/a

Bot Debug: n/a

Screenshots (if any):

Edited by fatdoobie2
1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.