Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

TRiLeZ

TRiBot Release 9.303_0

140 posts in this topic

Thanks for the update like always, I just noticed sometimes when the client does an antiban it has a small frame drop. I have a very good rig so I have no idea how that happends.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/24/2016 at 3:17 PM, Worthy said:

Why was isPaused removed from the Script class in the API @TRiLeZ :'(

Fixed.

TRiBot Release 9.303_1 also has more performance improvements, especially with LG!

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Question TriLez, Do you compensate for Focus lost with LG? As far as my experience with the client, it does indeed send a packet to the server when Window Focus is lost and regained. If mouse action persist during focus lost, couldn't this easily indicate a bot with LG?

 

Just asking.

Edited by hotyute

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, hotyute said:

Question TriLez, Do you compensate for Focus lost with LG? As far as my experience with the client, it does indeed send a packet to the server when Window Focus is lost and regained. If mouse action persist during focus lost, couldn't this easily indicate a bot with LG?

 

Just asking.

TRiBot will detect the focus loss and make another focus request when appropriate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TRiLeZ

The .303_1 update completely broke exMTA with LG. It was working great on just the .303 update (it was broken on the previous update before you fixed the ground items bug), what happened? 

Edited by rpg711

Share this post


Link to post
Share on other sites

Since the latest update this happens to ALL scripts. I'm using LG. And I won't use script without LG because of the bans.

Screenshot (39).png

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, pinceone said:

Since the latest update this happens to ALL scripts. I'm using LG. And I won't use script without LG because of the bans.

Screenshot (39).png

Yep it wasn't just exMTA, everything is broken with LG :(

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
20 minutes ago, pinceone said:

Since the latest update this happens to ALL scripts. I'm using LG. And I won't use script without LG because of the bans.

Screenshot (39).png

Everything works fine for me with LG.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Getting an error when using LG with the NMZ Script. Erickho suggested it might be an LG problem so I tried it without using the LG and it worked fine.

  • [20:44:17] we are sleeping for: 674
  • [20:44:18] java.lang.NullPointerException
  • [20:44:18] at org.tribot.api2007.util.DPathNavigator.So(be:20)
  • [20:44:18] at org.tribot.api2007.util.DPathNavigator.bo(be:486)
  • [20:44:18] at org.tribot.api2007.util.DPathNavigator.pM(be:755)
  • [20:44:18] at org.tribot.api2007.util.DPathNavigator.findPath(be:677)
  • [20:44:18] at scripts.utils.management.exwalk.j.d(ExWalk.java:112)
  • [20:44:18] at scripts.utils.management.exwalk.j.C(ExWalk.java:177)
  • [20:44:18] at scripts.nmz2.combat.oc.K(NMZCombat.java:1502)
  • [20:44:18] at scripts.nmz2.combat.oc.e(NMZCombat.java:2041)
  • [20:44:18] at scripts.nmz2.combat.oc.b(NMZCombat.java:87)
  • [20:44:18] at scripts.nmz2.ExNightmareZone.run(ExNightmareZone.java:245)
  • [20:44:18] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
  • [20:44:21] Script Ended: ExNightMareZone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

For me it's any bot that requires banking is having issues. Any combat bot and ftwcurses and power mining have not given me any issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, rpg711 said:

Yep it wasn't just exMTA, everything is broken with LG :(

 

3 hours ago, pinceone said:

Since the latest update this happens to ALL scripts. I'm using LG. And I won't use script without LG because of the bans.

Screenshot (39).png

Nothing that i use on LG is working either, I only use LG as well as I have not had good luck without it.

 

Please fix I just reupped 3 guys on members and bought exnightmarezone again.

 

-Killer-

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is really weird, I was using Auto Fisher pro 8 hours ago and it worked fine banking and everything, now it wont work if it has to bank along with 2 other scripts if they have to bank. I'm also using looking glass.. Was another updated applied within the last 8 hours?

 

Nevermind on that, my Powerminer isn't even working.. What's happened?

Edited by xXHeidoXx

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah alot of bots are not working as of right now since the new update, like alpha smither and zulrah slayer 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, Arees187 said:

yeah alot of bots are not working as of right now since the new update, like alpha smither and zulrah slayer 

is there a fix coming? and was there another update within the last 9 hours? Cause mine all worked fine prior to now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

At least its not just me, its a lot of us, so a fix will probably be done within a few hours im hoping?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

[14:45:05] Starting client.
[14:45:16] Set proxy to: 1 (104.251.176.92:1080)
[14:45:38] Downloading script 'daxHunter [Premium]'.
[14:45:46] Script Started: daxHunter [Premium].
[14:45:46] Launching GUI
[14:45:50] Login bot started.
[14:45:50] Login Bot: Login...
[14:46:13] Login bot succeeded.
[14:47:12] Determining Formation
[14:47:15] Passed laying conditions check
[14:47:15] Lay clicked, or was clicked. Sleeping with actions in bg
[14:47:18] Done! return true
[14:47:20] Passed laying conditions check
[14:47:20] Lay clicked, or was clicked. Sleeping with actions in bg
[14:47:21] Done! return true
[14:47:22] Game destination is nul, not looking at tile, and not moving. OUT!
[14:47:22] Exit lay sequence
[14:47:24] Passed laying conditions check
[14:47:24] Lay clicked, or was clicked. Sleeping with actions in bg
[14:47:27] Done! return true
[14:47:28] Passed laying conditions check
[14:47:28] Lay clicked, or was clicked. Sleeping with actions in bg
[14:47:29] Done! return true
[14:47:32] Adding 2867 to Idle Timing. Average: 3933
[14:47:37] Slept for 4420
[14:47:37] java.lang.NullPointerException
[14:47:37]     at org.tribot.api2007.types.RSObject.getModel(nj:343)
[14:47:37]     at scripts.chin_trapper.utils.hunt.actions.j.L(Retrieve.java:45)
[14:47:37]     at scripts.chin_trapper.utils.b.j(Manager.java:327)
[14:47:37]     at scripts.chin_trapper.DaxHunter.run(DaxHunter.java:166)
[14:47:37]     at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[14:47:47] Script Ended: daxHunter [Premium].

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yell all of mine do that too buddy, its something to do with the new update.. They just need to update the client honestly..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice it's interesting to see how far tribot is moving up, Took a break from botting and Rs in a general but now i'm back n i couldn't ask for a better client.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i can't use my script in LG mode after  update today. how long fix this bug?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.