Jump to content
Athylius

Connection error using VPN when loading client

Recommended Posts

Hi all,

 

I can't seem to get my Tribot client to load, I have connected to a VPN, and it just says 'connection error exception' and nothing else, no other messages etc. when I click login, I have logged in on the website via the vpn connection no problems, but the client itself will not let me.

 

Any suggestions?

 

Regards,

 

Athy:P

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Athylius said:

Hi all,

 

I can't seem to get my Tribot client to load, I have connected to a VPN, and it just says 'connection error exception' and nothing else, no other messages etc. when I click login, I have logged in on the website via the vpn connection no problems, but the client itself will not let me.

 

Any suggestions?

 

Regards,

 

Athy:P

There is potential the CloudFlare used to protect TRiBot's servers has the IP of your VPN blacklisted, and as a result this prevents you from connecting to TRiBot. If you can connect without the VPN, then I would assume that is the case and would advise trying a different VPN server.

Share this post


Link to post
Share on other sites
16 hours ago, iFluffee said:

There is potential the CloudFlare used to protect TRiBot's servers has the IP of your VPN blacklisted, and as a result this prevents you from connecting to TRiBot. If you can connect without the VPN, then I would assume that is the case and would advise trying a different VPN server.

Thanks, I'll give it a go. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×