Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

wuliangjian999

java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space

6 posts in this topic

After running for some time, the client frozen I can't click on anything in the game.
Can not even close the client, can only use the task manager

Error reporting

[15:57:03] The script's paint thread was recovered.
[15:58:39] java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space
[15:58:57] java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space

[16:05:01] java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space
[16:05:03] Exception in thread "AWT-EventQueue-1" 
[16:05:03] java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space

Share this post


Link to post
Share on other sites

When you first open TRiBOT, the screen you enter your forum login details. How many MB's of heap space are you giving the client?

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Joux said:

当你第一次打开TRiBOT,输入您的论坛登录详细信息屏幕。如何堆空间多MB的你给客户端?

Heap Size(MB) 256

win7 64  

Java version:1.8.0-91

After running for some time, the client frozen I can't click on anything in the game.
Can not even close the client, can only use the task manager

Error reporting

[15:57:03] The script's paint thread was recovered.
[15:58:39] java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space
[15:58:57] java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space

[16:05:01] java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space
[16:05:03] Exception in thread "AWT-EventQueue-1" 
[16:05:03] java.lang.OutOfMemoryError: Java heap space

11.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

What script are you using? I am getting this but only at certain spots with certain scripts. Doesn't look like a client bug as i run multiple scripts 20hours + at a time and there is only 1 script this happens on every time i try to run it at a specific spot.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.