Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

tomahawk297

Amount of instances surpassed?

6 posts in this topic

Every few minutes the script stops with the message "The maximum amount of instances for this script has been surpassed. Stopping script(1). What is this? A bug that needs to be fixed or something that i can fix myself? Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Whichever script you are trying to run, you can only it once at a time, not every script has unlimited usage/accounts/etc.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, Joux said:

Whichever script you are trying to run, you can only it once at a time, not every script has unlimited usage/accounts/etc.

I'm only running one bot, one account, only one tab open. I went to the instance manager and pressed "kill" on the instance but it keeps doing it still. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, tomahawk297 said:

I'm only running one bot, one account, only one tab open. I went to the instance manager and pressed "kill" on the instance but it keeps doing it still. 

Your only allowed to run 1 bot as a non-VIP

Share this post


Link to post
Share on other sites
Just now, Joux said:

Your only allowed to run 1 bot as a non-VIP

that's what i'm saying, i'm only running one single bot, not multiple. I saw a tip on here that this problem can be solved by pressing kill on the instance manager and restarting the client but it has done me no good. Every 15 minutes it keeps shutting down.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, tomahawk297 said:

that's what i'm saying, i'm only running one single bot, not multiple. I saw a tip on here that this problem can be solved by pressing kill on the instance manager and restarting the client but it has done me no good. Every 15 minutes it keeps shutting down.

This is a script issue and not a client issue. Try killing the script, restarting your computer then wait 15 minutes before trying the script again. Alternatively, you can try a different script, assuming it's a free script.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.