Jump to content
iant06

[ABC2] iClueSolver by iant06 [H.A.M.][Men][Implings][Grand Exchange][Low Reqs]

Recommended Posts

9 minutes ago, Xeyaix said:

getting this on starting script. dunno what it is

 

  • [04:17:35] Script Started: iClueSolver.
  • [04:17:35] java.lang.NullPointerException
  • [04:17:35] at scripts.clues.x.i(PlayerInfo.java:572)
  • [04:17:35] at scripts.clues.Main.i(Main.java:81)
  • [04:17:35] at scripts.clues.Main.getInitialState(Main.java:48)
  • [04:17:35] at org.tribot.script.EnumScript.run(ii:197)
  • [04:17:35] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
  • [04:17:35] Script Ended: iClueSolver.

Fixed :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

dunno if its just me, but script banks withdraws correct items then:

  • [04:37:16] Cannot find Clue scroll (easy).

then ends script

When i dont have one, usually this doesnt happen and it will walk to trap door then continue 

 

Scratch that:

Seems you have to have 20 of each tele tab for it to function...?

 

Edited by Xeyaix

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 minutes ago, Xeyaix said:

Holy that was fast!!!!

 

Amazed at your dedication with this! seriously top class customer service

Thanks I really appreciate that :)

1 minute ago, Xeyaix said:

As a java noob im curious what the problem was. can you explain please?

Of course, it seems you were starting the script from the login screen before your account had actually logged in to the game. The script saves certain information on the botters computer like GUI settings to a file titled by account name in the Tribot Application Data, since you weren't logged in yet you technically didn't have an account name yet according to the tribot hooks. There is a check in place for that specifically I just missed one additional check to make sure the player had loaded as well instead of checking if just the name had loaded. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

went idle when 

  • [19:40:18] Found Cryptic Clue: ARDOUGNE_CHURCH_CRATE

while being somewhere upstairs, ardy tele not unlocked

 

and did not wear white apron, and finish conversation when 

  • [19:44:08] Found Cryptic Clue: PORT_SARIM_SHOP_CHEST

i didnt finish that quest pirates treasure either tho script tries to finish the clue.

 

lol nvm. But it tried to open locked door in port sarim food shop while it had to climb ladder.

Edited by rosycross

Share this post


Link to post
Share on other sites
45 minutes ago, rosycross said:

went idle when 

  • [19:40:18] Found Cryptic Clue: ARDOUGNE_CHURCH_CRATE

while being somewhere upstairs, ardy tele not unlocked

 

and did not wear white apron, and finish conversation when 

  • [19:44:08] Found Cryptic Clue: PORT_SARIM_SHOP_CHEST

i didnt finish that quest pirates treasure either tho script tries to finish the clue.

 

lol nvm. But it tried to open locked door in port sarim food shop while it had to climb ladder.

 

What was the status of the script when it went idle in Ardougne?

 

For port sarim, it looks like that was a webwalking error on Tribot's end thinking it needed to open the door to get to its location, as that's the only way it would start trying to open doors. I will look in to adding pathing for the Port Sarim clue :) let me know if you encounter this problem again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
39 minutes ago, Flax said:

I tried the trial and it seems to be running great. :) However it seems to pickpocket at a very slow rate, even on normal client. If you could make the user choose if they want to use ABC2 or not that'd be awesome.

Great idea @Flax! I'll start looking in to implementing a toggle for ABC2 right now :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • [01:01:50] Looking for text: Dance a jig by the entrance to
    the Fishing Guild.
    Equip an emerald ring, a sapphire
    amulet, and a bronze chain body.
  • [01:01:50] Found Emote Clue: FISHING_GUILD_JIG
  • [01:02:31] Script Ended: iClueSolver.

I had this error and thought I missed buying some of the items but there just missing on the page you need to add those 3 :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
9 minutes ago, mccabe1990 said:
  • [01:01:50] Looking for text: Dance a jig by the entrance to
    the Fishing Guild.
    Equip an emerald ring, a sapphire
    amulet, and a bronze chain body.
  • [01:01:50] Found Emote Clue: FISHING_GUILD_JIG
  • [01:02:31] Script Ended: iClueSolver.

I had this error and thought I missed buying some of the items but there just missing on the page you need to add those 3 :)

Added :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 minutes ago, comida239 said:

before i purchase this script, I would like to know how much money per hour i can expect to make.

Tbh it's very hard to even give a number when it's all RNG for clues, you could potentially make 1m+/hr if you were to get good pages every hour, or you could make only 10k/hr if you only got the worst drops for 8 hours straight. Its all random chance, from my experience I have gotten anywhere from 50k-200k/hr.

 

With the clue expansion coming up pretty soon we might see a lot more valuable rewards added to clue scrolls :)

Edited by iant06

Share this post


Link to post
Share on other sites
7 minutes ago, nero912 said:

I just started the script and since it wasn't doing anything I clicked "Change acquiring method" and that was it. By the way, I can't start the script, the GUI is not shown.

2016-05-04_0032.png

 

I apologize, there was an error with my code when adding the toggle to the gui which caused this. It has all been cleared up :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×