Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

OSRSrip

Can't Start RS

2 posts in this topic

I can get the bot to open but after it starts up and tries to open up runescape it closes. I have tried turning it off lite mode and that didn't seem to do anything. Anyone else having this problem? I've added a file that is given after java crashes

hs_err_pid103736.log

Edited by OSRSrip

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2016-04-14 at 0:41 PM, OSRSrip said:

I can get the bot to open but after it starts up and tries to open up runescape it closes. I have tried turning it off lite mode and that didn't seem to do anything. Anyone else having this problem? I've added a file that is given after java crashes

hs_err_pid103736.log

Are you trying to run TRiBot for RS3?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.