Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
yehshift

Admins please help me out

10 posts in this topic

Hi,

2.5 years ago, when 2007 scape came back on, I botted by using TriBot on my acc.

Now I forgot my runescape account login e-mail adress... Is there any way (admins) to see what account names/e-mail I linked to this TriBot account years ago?

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, yehshift said:

:( Do you  know a way how I can get my login e-mail back?

How the fuck do you forget your log in on an account worth anything?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, McCune said:

How the fuck do you forget your log in on an account worth anything?

Not everyone is a special snowflake like you. Chill your tits.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, McCune said:

How the fuck do you forget your log in on an account worth anything?

idk, but that's irrelevant to my question?

Share this post


Link to post
Share on other sites
34 minutes ago, yehshift said:

idk, but that's irrelevant to my question?

No, they can't see it. Is that the same computer you had back then? maybe I can help. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, McCune said:

No, they can't see it. Is that the same computer you had back then? maybe I can help. 

Ehh, the computer I used back then was my desktop. Over the past years I've made a system reset though. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, yehshift said:

Ehh, the computer I used back then was my desktop. Over the past years I've made a system reset though. 

 

Did you wipe your disk as well? If not you could find it under Windows.old in the following directory:

%AppData% -> \Roaming\.tribot

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, donders said:

 

Did you wipe your disk as well? If not you could find it under Windows.old in the following directory:

%AppData% -> \Roaming\.tribot

Will try that tonight! Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.