Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
ChoticBub

TriBot wont work

Question

Every time I try to load up the client it will pop up the command center real fast the disappear and nothing will happen after that. can someone help me please? thank you:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0
1 hour ago, ChoticBub said:

Every time I try to load up the client it will pop up the command center real fast the disappear and nothing will happen after that. can someone help me please? thank you:)

It sounds like you're not opening TRiBot with Java, try following this tutorial as it should resolve the issue. If it doesn't please feel free to post here and I'll give you a hand

[PC] How To: Open the TRiBot_Loader.JAR file w/ Java [Pics]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.