Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

lamweixing

Error: Could not find the main class: org.tribot.loader.Main

4 posts in this topic

Normally when I start the tribot client it works fine but since today's OSRS update it keeps saying this error and doesn't start

post-313433-0-26570400-1457657025_thumb.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 2016-03-10 at 9:15 PM, lamweixing said:

Normally when I start the tribot client it works fine but since today's OSRS update it keeps saying this error and doesn't start

java.png

 

2 hours ago, danish said:

having the same problem

As I just tried to run TRiBot and experienced no issues, I'm assuming the issues are isolated to you guys. What version(s) of Java are you using?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 31-3-2016 at 4:54 PM, iFluffee said:

 

As I just tried to run TRiBot and experienced no issues, I'm assuming the issues are isolated to you guys. What version(s) of Java are you using?

It's fixed now, deleted my old java and installed the latest one

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.