Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

swagg

[Bug] Client NPE's

15 posts in this topic

Java version: 1.8.0_73 64bit


Max Heap Size: 1500mb per client, each client has 3 tabs


TRiBot client version:  9.300_1


Looking Glass (yes/no): No


Operating System: Windows 7


Script Name: Local script


TRiBot Old-School or RS3: Old-School


 


First NPE


Description of the bug (be specific): Client tab gets a NPE, and doesn't start the script that was assigned from the Client Starter profile at runescape's login screen. The tab loaded up runescape without any issues.


Client Debug:



[07:06:36] Starting client. 

Bot Debug:



[07:05:54] TRiBot Release 9.300_1 loaded. (1.8.0_73:C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_73\jre)
[07:05:54] Loading human mouse movement data.
[07:06:02] Exception in thread "Thread-13"
[07:06:02] java.lang.NullPointerException
[07:06:02] at obf.hL.run(my:356)
[07:06:02] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[07:06:09] Successfully loaded human mouse data. 

Second NPE


Description of the bug (be specific): One client failed to load up runescape on all (3/3) tabs. All tabs were stuck un "Running Updation Process".


Client Debug: None


Bot Debug: 



[07:05:54] TRiBot Release 9.300_1 loaded. (1.8.0_73:C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_73\jre)
[07:05:54] Loading human mouse movement data.
[07:06:09] Successfully loaded human mouse data.
[07:06:36] Exception in thread "-1"
[07:06:36] java.lang.NullPointerException
[07:06:36] at obf.JI.l(df:87)
[07:06:36] at obf.JI.l(df:243)
[07:06:36] at obf.JI.l(df:11)
[07:06:36] at obf.Hk.l(ze:714)
[07:06:36] at obf.ok.l(xe:150)
[07:06:36] at obf.Vk.l(ql:707)
[07:06:36] at obf.Vk.<init>(ql:139)
[07:06:36] at obf.Hk.<init>(ze:29)
[07:06:36] at obf.ok.<init>(xe:206)
[07:06:36] at obf.lL.<init>(ue:111)
[07:06:36] at obf.Vi.run(ag:220)
[07:06:36] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[07:06:36] Exception in thread "-1"
[07:06:36] java.lang.NullPointerException
[07:06:36] at obf.JI.l(df:87)
[07:06:36] at obf.JI.l(df:243)
[07:06:36] at obf.JI.l(df:11)
[07:06:36] at obf.Hk.l(ze:714)
[07:06:36] at obf.ok.l(xe:150)
[07:06:36] at obf.Vk.l(ql:707)
[07:06:36] at obf.Vk.<init>(ql:139)
[07:06:36] at obf.Hk.<init>(ze:29)
[07:06:36] at obf.ok.<init>(xe:206)
[07:06:36] at obf.lL.<init>(ue:111)
[07:06:36] at obf.Vi.run(ag:220)
[07:06:36] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[07:06:37] Exception in thread "-1"
[07:06:37] java.lang.NullPointerException
[07:06:37] at obf.JI.l(df:87)
[07:06:37] at obf.JI.l(df:243)
[07:06:37] at obf.JI.l(df:11)
[07:06:37] at obf.Hk.l(ze:714)
[07:06:37] at obf.ok.l(xe:150)
[07:06:37] at obf.Vk.l(ql:707)
[07:06:37] at obf.Vk.<init>(ql:139)
[07:06:37] at obf.Hk.<init>(ze:29)
[07:06:37] at obf.ok.<init>(xe:206)
[07:06:37] at obf.lL.<init>(ue:111)
[07:06:37] at obf.Vi.run(ag:220)
[07:06:37] at java.lang.Thread.run(Thread.java:745) 

Screenshot: 


d8c638b33d.png


 


 


@TRiLeZ @Usa


Edited by swagg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Still encountering

 

16b05622d7.jpg

[06:14:42] TRiBot Release 9.300_2 loaded. (1.8.0_73:C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_73\jre)[06:14:42] Loading human mouse movement data.[06:14:43] Successfully loaded human mouse data.[06:15:46] Exception in thread "-1" [06:15:46] java.lang.NullPointerException[06:15:46] 	at obf.Gh.J(ak:88)[06:15:46] 	at obf.Gh.J(ak:529)[06:15:46] 	at obf.Gh.J(ak:75)[06:15:46] 	at obf.WJ.J(ge:218)[06:15:46] 	at obf.Km.D(te:110)[06:15:46] 	at obf.tm.J(tl:393)[06:15:46] 	at obf.tm.<init>(tl:178)[06:15:46] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)[06:15:46] 	at obf.Km.<init>(te:173)[06:15:46] 	at obf.BK.<init>(dm:83)[06:15:46] 	at obf.Bi.run(al:462)[06:15:46] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)[06:15:46] Exception in thread "-1" [06:15:46] java.lang.NullPointerException[06:15:46] 	at obf.Gh.J(ak:88)[06:15:46] 	at obf.Gh.J(ak:529)[06:15:46] 	at obf.Gh.J(ak:75)[06:15:46] 	at obf.WJ.J(ge:218)[06:15:46] 	at obf.Km.D(te:110)[06:15:46] 	at obf.tm.J(tl:393)[06:15:46] 	at obf.tm.<init>(tl:178)[06:15:46] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)[06:15:46] 	at obf.Km.<init>(te:173)[06:15:46] 	at obf.BK.<init>(dm:83)[06:15:46] 	at obf.Bi.run(al:462)[06:15:46] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)[06:15:46] Exception in thread "-1" [06:15:46] java.lang.NullPointerException[06:15:46] 	at obf.Gh.J(ak:88)[06:15:46] 	at obf.Gh.J(ak:529)[06:15:46] 	at obf.Gh.J(ak:75)[06:15:46] 	at obf.WJ.J(ge:218)[06:15:46] 	at obf.Km.D(te:110)[06:15:46] 	at obf.tm.J(tl:393)[06:15:46] 	at obf.tm.<init>(tl:178)[06:15:46] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)[06:15:46] 	at obf.Km.<init>(te:173)[06:15:46] 	at obf.BK.<init>(dm:83)[06:15:46] 	at obf.Bi.run(al:462)[06:15:46] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

@TRiLeZ

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TRiLeZ still happening, can you please look into it?

[00:10:31] TRiBot Release 9.300_2 loaded. (1.8.0_73:C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_73\jre)[00:10:31] Loading human mouse movement data.[00:10:32] Successfully loaded human mouse data.[00:11:33] Exception in thread "-1" [00:11:33] java.lang.NullPointerException[00:11:33] 	at obf.Gh.J(ak:88)[00:11:33] 	at obf.Gh.J(ak:529)[00:11:33] 	at obf.Gh.J(ak:75)[00:11:33] 	at obf.WJ.J(ge:218)[00:11:33] 	at obf.Km.D(te:110)[00:11:33] 	at obf.tm.J(tl:393)[00:11:33] 	at obf.tm.<init>(tl:178)[00:11:33] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)[00:11:33] 	at obf.Km.<init>(te:173)[00:11:33] 	at obf.BK.<init>(dm:83)[00:11:33] 	at obf.Bi.run(al:462)[00:11:33] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)[00:11:33] Exception in thread "-1" [00:11:33] java.lang.NullPointerException[00:11:33] 	at obf.Gh.J(ak:88)[00:11:33] 	at obf.Gh.J(ak:529)[00:11:33] 	at obf.Gh.J(ak:75)[00:11:33] 	at obf.WJ.J(ge:218)[00:11:33] 	at obf.Km.D(te:110)[00:11:33] 	at obf.tm.J(tl:393)[00:11:33] 	at obf.tm.<init>(tl:178)[00:11:33] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)[00:11:33] 	at obf.Km.<init>(te:173)[00:11:33] 	at obf.BK.<init>(dm:83)[00:11:33] 	at obf.Bi.run(al:462)[00:11:33] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)[00:11:33] Exception in thread "-1" [00:11:33] java.lang.NullPointerException[00:11:33] 	at obf.Gh.J(ak:88)[00:11:33] 	at obf.Gh.J(ak:529)[00:11:33] 	at obf.Gh.J(ak:75)[00:11:33] 	at obf.WJ.J(ge:218)[00:11:33] 	at obf.Km.D(te:110)[00:11:33] 	at obf.tm.J(tl:393)[00:11:33] 	at obf.tm.<init>(tl:178)[00:11:33] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)[00:11:33] 	at obf.Km.<init>(te:173)[00:11:33] 	at obf.BK.<init>(dm:83)[00:11:33] 	at obf.Bi.run(al:462)[00:11:33] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

Share this post


Link to post
Share on other sites

This "Running Updation Process" stuck error seem to be the only issue I'm having at the moment. I encounter this issue ~50% of the times when I start up my farm with 10 clients. When I get the error, it happens on all tabs of the affected client.

[15:26:56] TRiBot Release 9.300_2 loaded. (1.8.0_73:C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_73\jre)[15:26:56] Loading human mouse movement data.[15:26:57] Successfully loaded human mouse data.[15:28:06] Exception in thread "-1" [15:28:06] java.lang.NullPointerException[15:28:06] 	at obf.Gh.J(ak:88)[15:28:06] 	at obf.Gh.J(ak:529)[15:28:06] 	at obf.Gh.J(ak:75)[15:28:06] 	at obf.WJ.J(ge:218)[15:28:06] 	at obf.Km.D(te:110)[15:28:06] 	at obf.tm.J(tl:393)[15:28:06] 	at obf.tm.<init>(tl:178)[15:28:06] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)[15:28:06] 	at obf.Km.<init>(te:173)[15:28:06] 	at obf.BK.<init>(dm:83)[15:28:06] 	at obf.Bi.run(al:462)[15:28:06] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)[15:28:07] Exception in thread "-1" [15:28:07] java.lang.NullPointerException[15:28:07] 	at obf.Gh.J(ak:88)[15:28:07] 	at obf.Gh.J(ak:529)[15:28:07] 	at obf.Gh.J(ak:75)[15:28:07] 	at obf.WJ.J(ge:218)[15:28:07] 	at obf.Km.D(te:110)[15:28:07] 	at obf.tm.J(tl:393)[15:28:07] 	at obf.tm.<init>(tl:178)[15:28:07] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)[15:28:07] 	at obf.Km.<init>(te:173)[15:28:07] 	at obf.BK.<init>(dm:83)[15:28:07] 	at obf.Bi.run(al:462)[15:28:07] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)[15:28:10] Exception in thread "-1" [15:28:10] java.lang.NullPointerException[15:28:10] 	at obf.Gh.J(ak:88)[15:28:10] 	at obf.Gh.J(ak:529)[15:28:10] 	at obf.Gh.J(ak:75)[15:28:10] 	at obf.WJ.J(ge:218)[15:28:10] 	at obf.Km.D(te:110)[15:28:10] 	at obf.tm.J(tl:393)[15:28:10] 	at obf.tm.<init>(tl:178)[15:28:10] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)[15:28:10] 	at obf.Km.<init>(te:173)[15:28:10] 	at obf.BK.<init>(dm:83)[15:28:10] 	at obf.Bi.run(al:462)[15:28:10] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

@TRiLeZ @Todd

Edited by swagg

Share this post


Link to post
Share on other sites

So this occurs one all tabs of the affected client? If you start up another client, does it work fine right off the bat, or are there any steps you perform to get everything working again?

Share this post


Link to post
Share on other sites

So this occurs one all tabs of the affected client?

Yes

 

If you start up another client, does it work fine right off the bat, or are there any steps you perform to get everything working again?

This issue appears ~50% of the times when I start my client starter profile. My client starter profile have 10 clients with 3 tabs in each client. The times I've encountered the problem it only happened on 1/10 of my clients, the other clients have been fine and haven't had this issue. To solve it, I have to reopen the bugged client. I assume that a hot fix could be to do just this; re-open the client with same info (script arguments, scripts) like the client starter does, and then end the process of the bugged client so it doesn't take up resources.

 

The obvious solution though would be to fix the NPE. I'm not sure if the "obf." code is from runescape, the tribot client or possibly even java itself. I assume you'd fix this issue by now if it was tribot-related. Is the NPE thrown by runescape code? If so, I need you to tell me so I can report this issue to the oldschool staff. If it would by chance be an NPE thrown by java itself, then you can make a report to oracle.

Edited by swagg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes

 

This issue appears ~50% of the times when I start my client starter profile. My client starter profile have 10 clients with 3 tabs in each client. The times I've encountered the problem it only happened on 1/10 of my clients, the other clients have been fine and haven't had this issue. To solve it, I have to reopen the bugged client. I assume that a hot fix could be to do just this; re-open the client with same info (script arguments, scripts) like the client starter does, and then end the process of the bugged client so it doesn't take up resources.

 

The obvious solution though would be to fix the NPE. I'm not sure if the "obf." code is from runescape, the tribot client or possibly even java itself. I assume you'd fix this issue by now if it was tribot-related. Is the NPE thrown by runescape code? If so, I need you to tell me so I can report this issue to the oldschool staff. If it would by chance be an NPE thrown by java itself, then you can make a report to oracle.

 

"obf." code is for TRiBot. The NPE is being thrown because one or more hooks couldn't be found for the updater. Simply null-checking the hooks would prevent the NPE from being thrown, but that would lead to many problems down the road. The real question is why the hooks couldn't be found by the updater. This doesn't happen every time the updater is run, so the problem isn't related to its ability to find the hooks. I'm thinking it's a problem with loading the gamepack, though I lack the information to know the exact problem, and I can't re-create this problem for myself.

 

Are you using the "Use Hook Storage" setting?

Could you try enabling "Human-like Client Loading" and tell me if the issue persists?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you using the "Use Hook Storage" setting?

Could you try enabling "Human-like Client Loading" and tell me if the issue persists?

I'm not using "Use Hook Storage". I've already been using the "Human-Like Client Loading" setting since before.

 

a7dd961c96.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@TRiLeZ I'm still encountering the issue frequently (on ~50% of my client startups), there has to be something that can be done to solve this issue :o 

 

[06:25:40] TRiBot Release 9.300_2 loaded. (1.8.0_73:C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_73\jre)
[06:25:40] Loading human mouse movement data.
[06:25:40] Successfully loaded human mouse data.
[06:27:03] Exception in thread "-1" 
[06:27:03] java.lang.NullPointerException
[06:27:03] 	at obf.Gh.J(ak:88)
[06:27:03] 	at obf.Gh.J(ak:529)
[06:27:03] 	at obf.Gh.J(ak:75)
[06:27:03] 	at obf.WJ.J(ge:218)
[06:27:03] 	at obf.Km.D(te:110)
[06:27:03] 	at obf.tm.J(tl:393)
[06:27:03] 	at obf.tm.<init>(tl:178)
[06:27:03] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)
[06:27:03] 	at obf.Km.<init>(te:173)
[06:27:03] 	at obf.BK.<init>(dm:83)
[06:27:03] 	at obf.Bi.run(al:462)
[06:27:03] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[06:27:03] Exception in thread "-1" 
[06:27:03] java.lang.NullPointerException
[06:27:03] 	at obf.Gh.J(ak:88)
[06:27:03] 	at obf.Gh.J(ak:529)
[06:27:03] 	at obf.Gh.J(ak:75)
[06:27:03] 	at obf.WJ.J(ge:218)
[06:27:03] 	at obf.Km.D(te:110)
[06:27:03] 	at obf.tm.J(tl:393)
[06:27:03] 	at obf.tm.<init>(tl:178)
[06:27:03] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)
[06:27:03] 	at obf.Km.<init>(te:173)
[06:27:03] 	at obf.BK.<init>(dm:83)
[06:27:03] 	at obf.Bi.run(al:462)
[06:27:03] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[06:27:03] Exception in thread "-1" 
[06:27:03] java.lang.NullPointerException
[06:27:03] 	at obf.Gh.J(ak:88)
[06:27:03] 	at obf.Gh.J(ak:529)
[06:27:03] 	at obf.Gh.J(ak:75)
[06:27:03] 	at obf.WJ.J(ge:218)
[06:27:03] 	at obf.Km.D(te:110)
[06:27:03] 	at obf.tm.J(tl:393)
[06:27:03] 	at obf.tm.<init>(tl:178)
[06:27:03] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)
[06:27:03] 	at obf.Km.<init>(te:173)
[06:27:03] 	at obf.BK.<init>(dm:83)
[06:27:03] 	at obf.Bi.run(al:462)
[06:27:03] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Occurs multiple times daily, can I get an update regarding this? @TRiLeZ @Todd

[03:50:29] TRiBot Release 9.300_2 loaded. (1.8.0_73:C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_73\jre)
[03:50:29] Loading human mouse movement data.
[03:50:29] Successfully loaded human mouse data.
[03:52:00] Exception in thread "-1" 
[03:52:00] java.lang.NullPointerException
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:88)
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:529)
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:75)
[03:52:00] 	at obf.WJ.J(ge:218)
[03:52:00] 	at obf.Km.D(te:110)
[03:52:00] 	at obf.tm.J(tl:393)
[03:52:00] 	at obf.tm.<init>(tl:178)
[03:52:00] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)
[03:52:00] 	at obf.Km.<init>(te:173)
[03:52:00] 	at obf.BK.<init>(dm:83)
[03:52:00] 	at obf.Bi.run(al:462)
[03:52:00] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[03:52:00] Exception in thread "-1" 
[03:52:00] java.lang.NullPointerException
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:88)
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:529)
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:75)
[03:52:00] 	at obf.WJ.J(ge:218)
[03:52:00] 	at obf.Km.D(te:110)
[03:52:00] 	at obf.tm.J(tl:393)
[03:52:00] 	at obf.tm.<init>(tl:178)
[03:52:00] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)
[03:52:00] 	at obf.Km.<init>(te:173)
[03:52:00] 	at obf.BK.<init>(dm:83)
[03:52:00] 	at obf.Bi.run(al:462)
[03:52:00] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[03:52:01] Exception in thread "-1" 
[03:52:01] java.lang.NullPointerException
[03:52:01] 	at obf.Gh.J(ak:88)
[03:52:01] 	at obf.Gh.J(ak:529)
[03:52:01] 	at obf.Gh.J(ak:75)
[03:52:01] 	at obf.WJ.J(ge:218)
[03:52:01] 	at obf.Km.D(te:110)
[03:52:01] 	at obf.tm.J(tl:393)
[03:52:01] 	at obf.tm.<init>(tl:178)
[03:52:01] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)
[03:52:01] 	at obf.Km.<init>(te:173)
[03:52:01] 	at obf.BK.<init>(dm:83)
[03:52:01] 	at obf.Bi.run(al:462)
[03:52:01] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/24/2016 at 8:57 PM, swagg said:

Occurs multiple times daily, can I get an update regarding this? @TRiLeZ @Todd


[03:50:29] TRiBot Release 9.300_2 loaded. (1.8.0_73:C:\Program Files\Java\jdk1.8.0_73\jre)
[03:50:29] Loading human mouse movement data.
[03:50:29] Successfully loaded human mouse data.
[03:52:00] Exception in thread "-1" 
[03:52:00] java.lang.NullPointerException
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:88)
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:529)
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:75)
[03:52:00] 	at obf.WJ.J(ge:218)
[03:52:00] 	at obf.Km.D(te:110)
[03:52:00] 	at obf.tm.J(tl:393)
[03:52:00] 	at obf.tm.<init>(tl:178)
[03:52:00] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)
[03:52:00] 	at obf.Km.<init>(te:173)
[03:52:00] 	at obf.BK.<init>(dm:83)
[03:52:00] 	at obf.Bi.run(al:462)
[03:52:00] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[03:52:00] Exception in thread "-1" 
[03:52:00] java.lang.NullPointerException
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:88)
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:529)
[03:52:00] 	at obf.Gh.J(ak:75)
[03:52:00] 	at obf.WJ.J(ge:218)
[03:52:00] 	at obf.Km.D(te:110)
[03:52:00] 	at obf.tm.J(tl:393)
[03:52:00] 	at obf.tm.<init>(tl:178)
[03:52:00] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)
[03:52:00] 	at obf.Km.<init>(te:173)
[03:52:00] 	at obf.BK.<init>(dm:83)
[03:52:00] 	at obf.Bi.run(al:462)
[03:52:00] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
[03:52:01] Exception in thread "-1" 
[03:52:01] java.lang.NullPointerException
[03:52:01] 	at obf.Gh.J(ak:88)
[03:52:01] 	at obf.Gh.J(ak:529)
[03:52:01] 	at obf.Gh.J(ak:75)
[03:52:01] 	at obf.WJ.J(ge:218)
[03:52:01] 	at obf.Km.D(te:110)
[03:52:01] 	at obf.tm.J(tl:393)
[03:52:01] 	at obf.tm.<init>(tl:178)
[03:52:01] 	at obf.WJ.<init>(ge:93)
[03:52:01] 	at obf.Km.<init>(te:173)
[03:52:01] 	at obf.BK.<init>(dm:83)
[03:52:01] 	at obf.Bi.run(al:462)
[03:52:01] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

 

Are you able to enable hook storage until I create  permanent solution to this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, TRiLeZ said:

Are you able to enable hook storage until I create  permanent solution to this?

Ofcourse, I've toggled on the option, I'll see if it makes a difference

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tribot version 9.300_8

73078c9c19.png

[17:40:45] java.lang.NullPointerException
[17:40:45] 	at obf.Im.loadClass(nn:147)
[17:40:45] 	at obf.Im.loadClass(nn:81)
[17:40:45] 	at obf.UK.run(yi:416)
[17:40:45] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

Happened on 1/3 tabs in a client, the other two tabs loaded runescape fine. The "Use Hook Storage" setting is toggled on

@TRiLeZ

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, swagg said:

Tribot version 9.300_8

73078c9c19.png


[17:40:45] java.lang.NullPointerException
[17:40:45] 	at obf.Im.loadClass(nn:147)
[17:40:45] 	at obf.Im.loadClass(nn:81)
[17:40:45] 	at obf.UK.run(yi:416)
[17:40:45] 	at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)

Happened on 1/3 tabs in a client, the other two tabs loaded runescape fine. The "Use Hook Storage" setting is toggled on

@TRiLeZ

Have you tried deleting hooks.dat yet?

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, TRiLeZ said:

Have you tried deleting hooks.dat yet?

No, that was the first time I encountered that issue so it haven't been a problem for me, just thought to let you know about it as it incase it could easily be fixed. I doubt it is the hooks though since the other client tabs loads runescape without this issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.