Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

purrpdawg

help tribot client stops at loading jar and then gives white screen

10 posts in this topic

this pops up in debug

  • [07:59:09] TRiBot Release 9.231_11 loaded. (1.8.0_66:C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_66)
  • [07:59:09] Loading human mouse movement data.
  • [07:59:10] Could not load human mouse data. Reason: Human mouse data encryption key not found.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's not the error causing your problem, any other info? (That message about human mouse data just means you need VIP-E to use human mouse).

 

Can you tick the "console mode" box before starting TRiBot and let us know what debug you get in there.

Edited by YoHoJo

Share this post


Link to post
Share on other sites

same thing happens help please very frusterating

im running windows 10

and i have the newest v of java

Share this post


Link to post
Share on other sites

That's not the error causing your problem, any other info? (That message about human mouse data just means you need VIP-E to use human mouse).

 

Can you tick the "console mode" box before starting TRiBot and let us know what debug you get in there.

  • [09:06:28] TRiBot Release 9.231_11 loaded. (1.8.0_66:C:\Program Files (x86)\Java\jre1.8.0_66)
  • [09:06:28] Loading human mouse movement data.
  • [09:06:28] Could not load human mouse data. Reason: Human mouse data encryption key not found.
  • [09:06:52] java.io.FileNotFoundException: C:\Users\JOSHUA~1\AppData\Local\Temp\os_client_a6126820.jar (The process cannot access the file because it is being used by another process)
  • [09:06:52] at java.util.zip.ZipFile.open(Native Method)
  • [09:06:52] at java.util.zip.ZipFile.(Unknown Source)
  • [09:06:52] at java.util.zip.ZipFile.(Unknown Source)
  • [09:06:52] at java.util.jar.JarFile.(Unknown Source)
  • [09:06:52] at obf.dL.H(hk:189)
  • [09:06:52] at obf.Tl.l(gn:215)
  • [09:06:52] at obf.Tl.(gn:17)
  • [09:06:52] at obf.OK.(de:172)
  • [09:06:52] at obf.dL.(hk:164)
  • [09:06:52] at obf.Sk.(eh:93)
  • [09:06:52] at obf.WH.run(do:769)
  • [09:06:52] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dukat do you remember how to solve this one?

 

I remember someone last week or so had

 

 

  • [09:06:52] java.io.FileNotFoundException: C:\Users\JOSHUA~1\AppData\Local\Temp\os_client_a6126820.jar (The process cannot access the file because it is being used by another process)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dukat do you remember how to solve this one?

 

I remember someone last week or so had

 

@YoHoJo There wasn't one that I can recall, but the suggestions are still in the you thread linked.

 

@purrpdawg I personally would recommend you delete all of your Jagex cache files C:\Users\USERNAME and reload RuneScape THEN TRiBot.

 

Out of the troubleshooting steps in the other thread you seem to have only redownloaded Java, so if the above doesn't work I would recommend trying ALL the other basic troubleshooting steps:

Security:

 

Right click on your .tribot folder, and select properties.

Make sure the folder is NOT selected as "Read-only"

Navigate to the "Security" tab

For each of the Group or user names listed, make sure each group/user has full permissions to the file.

Click on the "Advanced" button, and make sure each Principal has Full control set under the Access tab.

 

(Worded by Crimson, easier to paste)

 

EDIT: For some reason it wouldn't let me tag this user.

Edited by Dukat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.