Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.


Getting started with IntelliJ

3 posts in this topic

I've been wanting to get into script writing for a bit and finally made the push to get everything setup. I've downloaded the latest SDK/JDK and IntelliJ version. I'm able to get everything configured and working inside IntelliJ, I just can't get my scripts to show up inside the TriBot Client. I have the ScriptManifest filled out and have TriBot set to only load local scripts. The scripts are set to save into c:\users\user\appdata\roaming\.tribot\bin\scripts. As of now, I have the script as a .java and .class file inside this folder and I'm still unable to see the script in the "run script" prompt in TriBot. Any help is appreciated. Attached are screenshots.




Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.