Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Usa

[ABC2] USA Lava Dragons [Multiple Spots][Anti-PK][Trident]

Recommended Posts

1 hour ago, Usa said:

After many requests I have added dynamic signatures, thank you for your continued support everyone.

All%20Users.png

Replace "Usa" with your TRiBot username.
[url=https://tribot.org/forums/topic/59564-abc2-usa-lava-dragons-multiple-spotsanti-pktrident/][img=http://www.usa-tribot.org/lava/Usa.png][/url]

 

 

 

Dynamic sig looks great! ^^ 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Oh_My_goth said:

https://gyazo.com/14b88ff9e9b3178fa0f046d0d21153bf

 

 

I keep getting this issue outside of corp >:/

Same here, I die more there than from pkers.

Also in this same location it keeps trying to use the games necklace to return back into corp cave. After several minutes it will walk back to edgeville instead of continuing onto Lava dragons.

https://gyazo.com/70214e0ded2c43d6771907a5edee9ba3

 

Also @Usa for some reason my bot is refusing to pick up lava dragon scales even with the GUI settings enabled to grind them.

Edited by zoradz

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Usa we're waiting on a fix still, for the games neck issue that costs us LOTS of deaths and rune waste and such.  Script doesn't seem to recognize it already teleported to corp, and it keeps attempting to once it's left the cave which is impossible since it's past 20 wilderness (teleport limit) so it stays standing until it dies to an npc.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

You would die 5x less if the damn thing left the log out tab open all the time. Don't understand why it has to click on the invintory.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

ABC SLEEP while not having the logout tab open is the biggest problem with this bot by far other than the games necklace issue. If it is sleeping while the inv tab is open and someone logs in it does not have enough time to log out and gets pked.  Why does it even have to click on the invintory tab to loot items anyways this maks the bot less safer and profitable because you die often.

Edited by asauceda1

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • [20:37:47] Failed withdrawing "Air rune".
  • [20:37:52] Failed withdrawing "Air rune".
  • [20:37:56] Failed withdrawing "Air rune".
  • [20:37:56] Failed to bank 3 times. Stopping script.
  • [20:37:57] ------------------------------
  • [20:37:57] Total time: 00:00:36
  • [20:37:57] Our total profit was: -2,050 gp (-,204,920/hr)
  • [20:37:57] We killed 0 Lava Dragons! (0/hr)
  • [20:37:57] We gained 0 xp.
  • [20:37:57] We gained 0 Draconic visages!
  • [20:37:57] Thank you for using USA Lava Dragons v6.0
  • [20:37:57] ------------------------------
  • [20:37:59] Script Ended: USA Lava Dragons.

I have over 230k air runes <_< hope for an update soon. I've used your gdk bot, and it's pretty good. this one I haven't even been able to run really.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Okay,

09/25/2016 - V6.1

- Now will register visages correctly, hasn't been adding the visage count to the server since I updated to a looting system back in V3.7 in February 2016.. oops!
- Wilderness related issues should not occur, I am grabbing a different value that is more reliable for checking if you are in the wilderness
- It will break out of looting quicker in the event that it needs to evade
- Added visage to the mandatory looting from the start, just in the random event that the runescape official ge is down for whatever reason
- If you select grind scales, it will add them to the loot list regardless of its value (default looting is > 2,000 gp in GUI)

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, asauceda1 said:

You would die 5x less if the damn thing left the log out tab open all the time. Don't understand why it has to click on the invintory.

It is part of the antiban, it uses a boolean value set by ABC. Hovering over the menu every time was ill-advised and I made the change to reflect that. Adjust your mouse speed if your computer is slow on recognizing players.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/17/2016 at 3:10 PM, SenseiMason said:

The bot does not pick up the lavadragon scales.

The default value is the GUI was set to 2,000 gp and a lava scale is worth ~1,500 gp so unless you manually changed that value, it would not loot it according to your settings. I have added it to the manual loot list if you select the grind scales option in the GUI, see change log above for V6.1

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 minutes ago, Usa said:

Okay,

09/25/2016 - V6.1

- Now will register visages correctly, hasn't been adding the visage count to the server since I updated to a looting system back in V3.7 in February 2016.. oops!
- Wilderness related issues should not occur, I am grabbing a different value that is more reliable for checking if you are in the wilderness
- It will break out of looting quicker in the event that it needs to evade
- Added visage to the mandatory looting from the start, just in the random event that the runescape official ge is down for whatever reason
- If you select grind scales, it will add them to the loot list regardless of its value (default looting is > 2,000 gp in GUI)

Thank you <3

 

Also, to anyone getting errors similar to this:

  • [23:34:12] Failed withdrawing "Games necklace(1)".

even after the update, remove the USA lava dragons folder within your .tribot folder and make your gear preset from scratch and it will run :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
23 minutes ago, Usa said:

09/26/2016 - V6.2

- Sets spell purely by interfaces now, no color failsafe is involved. I believe this method is working correctly and should show better results.

 

Thanks again :)

 

edit

https://gyazo.com/ac9f32864a1c5713db62c907e1dcf8b1

trying to switch worlds over and over, but isn't actually selecting a world :P

Edited by vipertrek79

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's still having issues @ the gate.  It's either running back to gate at start of script, or standing in front of gate either after death (deathwalk I guess?) or just randomly stands there, in the middle of the script.

 

Bot has been standing in front of the Dragon Isle gate for 47 minutes now.  Status is "ABC2 Antiban", it's not doing anything but staying logged in.  Just manually went inside.  Script thought its spot was cozy, ran back outside and idled again.  FIXXXXX 

Edited by Oh_My_goth

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Usa  any plan to fix the idling outside of the gate until it dies issue?  I see it happen too often since I'm trying to run a farm... This is very time consuming, bot-like idling, brings tons of deaths, and simply a complete and total time waste.

I see it happen sometimes at the start of the script... Sometimes when I'm about to xfer, sometimes just when I check on it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just renewed the script for 2 weeks, and the script still hasn't been fixed.

 

https://gyazo.com/52b4ea20590b49a5faa65e3076dfa9bc  Happens more than half the time to me.  Idles until someone pks it.  If nobody pks, it keeps idling.

 

Edit:

https://gyazo.com/6be4e4fc15fb11a5f741681d0f921a53

https://gyazo.com/7df7f09515a98d40d0a82d3149732572

https://gyazo.com/868cafca5908852cefbd0eb507783f6b

https://gyazo.com/56cd33f8efa998a95574d4d94c3e1d36

 

 

Happens to about every single one of my accounts.  They're all seperate VPSes, I've deleted hooks.dat multiple times.  @Usa  this has been an issue for over a week now

Edited by Oh_My_goth
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Oh_My_goth said:

Just renewed the script for 2 weeks, and the script still hasn't been fixed.

 

https://gyazo.com/52b4ea20590b49a5faa65e3076dfa9bc  Happens more than half the time to me.  Idles until someone pks it.  If nobody pks, it keeps idling.

 

Edit:

https://gyazo.com/6be4e4fc15fb11a5f741681d0f921a53

https://gyazo.com/7df7f09515a98d40d0a82d3149732572

https://gyazo.com/868cafca5908852cefbd0eb507783f6b

https://gyazo.com/56cd33f8efa998a95574d4d94c3e1d36

 

 

Happens to about every single one of my accounts.  They're all seperate VPSes, I've deleted hooks.dat multiple times.  @Usa  this has been an issue for over a week now

I'll see if I can take a closer look tomorrow, if you have an account that gets stuck there just logout on that tile next time and send me the details and I'll see if I can replicate the issue, thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4-10-2016 at 6:27 AM, Usa said:

I'll see if I can take a closer look tomorrow, if you have an account that gets stuck there just logout on that tile next time and send me the details and I'll see if I can replicate the issue, thanks.

yo bro, i got a few things with the bot

 

-kills a hour isnt calculated

and

the true profit calculates the spell cast of every sple right, INCLUDING both tridents?

if not that opption is worthless becuase right now i am using trident of the seas, and on every cost i dont see my total profit drop

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 64 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Haha
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...