Jump to content
fovr

Easy problem for you hard for me plz help

Recommended Posts

ive verified that I have java downloaded and when I want to start it with java this things pops up

 

@fovr This is no longer an 'easy problem' for us as a veteran Support member/ex-staff member was unable to help another user with this issue when it was posted in October. You can try what he suggested in the thread as it might work for you.

 

@aligindehose

You may wish to try removing your current Java, and installing a 32bit JDK.

 

Please check the spoiler for more detailed instructions.

#1 You should be able to search for "Add or remove programs", and see a result similar to this:

WgSfs8R.png


 

Search for "Java" and remove all previous versions.

U12SYZt.png


 

After removing Java, I would suggest doing a restart on your computer.

xQiFVsS.png


 

Once you've restarted, head over to the Java download page, and click the Download button under JDK (bottom right of screenshot)

GLbAmR1.png


 

On this page, you will need to accept the Java License Agreement.

MZ1n4jf.png


 

Now, you can select the x86 version of JDK for Windows.

vsRvaQt.png


 

After you go through the installation, do another restart, and open tribot.

On the TriBot Login page, type in your username, password, change the Heap Size to 512, and tick Console Mode.

tfs1WfX.png


 

Finally, under Java Version, make sure you have \Java\jdk1.8.0.60 selected.

zEXfXgP.png

 

And you should be good to go now :)

If that doesn't work out for you, post back here and tag me with @Crimson

 

This also appears to be Windows 10 related, but I am running Windows 10 without any problems. I will continue looking for a solution in the meantime.

Edited by Dukat

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same exact problem. why I don't even bot.. only [removed] works for me.. which sucks in my opinion

 

@Post Did you try the above steps?

 

Is the file definitely set to run with JRE? Right click > Properties

 

YQQ0SUT.png

 

Have you removed all Java versions and TRiBot folders and cache from your computer, run a program like CCleaner to remove any remnants, restarted your PC and started over? That's what I would do.

Edited by Dukat

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Post Did you try the above steps?

 

Is the file definitely set to run with JRE? Right click > Properties

 

YQQ0SUT.png

 

Have you removed all Java versions and TRiBot folders and cache from your computer, run a program like CCleaner to remove any remnants, restarted your PC and started over? That's what I would do.

Edit: I tried everything. I'm not really on a computer/laptop its a Tablet/laptop sort of thing. so lol. but yeah I tried everything still wont work.

Edited by Post

Share this post


Link to post
Share on other sites

I tried everything. I'm not really on a computer/laptop its a Tablet/laptop sort of thing. so lol. but yeah I tried everything still wont work. only [removed[ does.

 

Like a Surface? If you tell us what it is @TRiLeZ might be able to advise how to proceed.

 

And a friendly reminder not to advertise other botting clients. Just edit your post. :)

Edited by Dukat

Share this post


Link to post
Share on other sites

oh oops.. sorry! and idk I might not bot in general. not now that is.

 

I wouldn't give up entirely, hopefully we can get TRiBot to work for you and then you can consider purchasing VIP and seeing what your options are from there. There are a lot of helpful threads in the VIP section(s) and the donor forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just created a batch file that should help solve this issue for Windows users. If it doesn't solve the problem, you will at least get a more specific error code, and we can go off there.

 

Please, put this file in the same directory as your TRiBot_Loader.jar and make sure your TRiBot_Loader.jar has NOT been renamed in any way.

.bat download link (source) (virus scan)

 

If the problem is solved PLEASE POST BACK letting me know.

If it hasn't been solved, post back with the errors.

 

@Dukat if this works I'll see about getting this stickied or suck in one of the existing threads here, since this error has been very annoying to deal with.

 

If anyone's interested I basically converted this from an old RSPS compiler. Fun stuff.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've just created a batch file that should help solve this issue for Windows users. If it doesn't solve the problem, you will at least get a more specific error code, and we can go off there.

 

Please, put this file in the same directory as your TRiBot_Loader.jar and make sure your TRiBot_Loader.jar has NOT been renamed in any way.

.bat download link (source) (virus scan)

 

If the problem is solved PLEASE POST BACK letting me know.

If it hasn't been solved, post back with the errors.

 

@Dukat if this works I'll see about getting this stickied or suck in one of the existing threads here, since this error has been very annoying to deal with.

 

If anyone's interested I basically converted this from an old RSPS compiler. Fun stuff.

It says it may harm my computer if I run it. ^^ is it going to?

7298dfa72ee71653ba77d2944b82db52.png

Edited by Post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Np. Just let me know if it works out or not.

Edit: well I'm not that good with computers. I could be doing a complete opposite thing. and so far I did what Dukat said. uninstalled everything and then re started my computer. then installed everything. I even made sure its opening with java and its still not working. I have not even tried your method yet. so atm its going bad for me. But I'm going to eat dinner and see what others have to say.

ef8c34d8c13fa22a17de32e04116815d.png

As u can see alls I have is the loader. cant open it though

Edited by Post

Share this post


Link to post
Share on other sites

Edit: well I'm not that good with computers. I could be doing a complete opposite thing. and so far I did what Dukat said. uninstalled everything and then re started my computer. then installed everything. I even made sure its opening with java and its still not working. I have not even tried your method yet. so atm its going bad for me. But I'm going to eat dinner and see what others have to say.

 

Try my method :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm hesitant because I'm most likely going to need step by step instructions. As I'm that bad with computers. That's why I usually wait until someone else trys it first and posts :P

 

It's hard for us to help you, other people may have the same/a similar problem, but for a different reason.

 

I strongly suggest you try anyway. This will not undo the steps you've done with @Dukat in any way.

1) Download the TRiBot_Loader.jar from the download page.

2) Place said file on your desktop

3) Download the TRiBot Launcher.bat from the dropbox I linked earlier

OR:    3b) Copy/paste the source code from the pastebin I linked into a new notepad file. Set the extension in notepad to "all files", then save as "run tribot.bat"

4) Put the TRiBot Launcher.bat on your desktop

5) Run the TRiBot Launcher.bat

???

Profit

Share this post


Link to post
Share on other sites

It's hard for us to help you, other people may have the same/a similar problem, but for a different reason.

 

I strongly suggest you try anyway. This will not undo the steps you've done with @Dukat in any way.

1) Download the TRiBot_Loader.jar from the download page.

2) Place said file on your desktop

3) Download the TRiBot Launcher.bat from the dropbox I linked earlier

OR:    3b) Copy/paste the source code from the pastebin I linked into a new notepad file. Set the extension in notepad to "all files", then save as "run tribot.bat"

4) Put the TRiBot Launcher.bat on your desktop

5) Run the TRiBot Launcher.bat

???

Profit

ill try after dinner. ill have a family member help me with my computer issues. and trying to figure this out. I'm terrible with computers. thanks for instructions though!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uhh... yeah np you're welcome I think.

 

@fovr Please try this...

 

I've just created a batch file that should help solve this issue for Windows users. If it doesn't solve the problem, you will at least get a more specific error code, and we can go off there.

 

Please, put this file in the same directory as your TRiBot_Loader.jar and make sure your TRiBot_Loader.jar has NOT been renamed in any way.

.bat download link (source) (virus scan)

 

If the problem is solved PLEASE POST BACK letting me know.

If it hasn't been solved, post back with the errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • This release will:

      Fix some ClosedChannelException bug


      Fix bug in RSObject#getAllTiles


      Add game tab support for "Kourend Favour"
        • Like
      • 8 replies
    • This release will:

      Fix Settings UI placement bug


      Fix game object location bug


      Fix small layout bug making the client shift up and down


      Fix client crashing bug where loading the client with a small display area will cause the client to crash


      Fix annoying Linux bug relating to painting events and peers


      Fix settings saving bug where settings are saved to disk more often than they should


      Fix RSInterface#isBeingDrawn bug affecting a limited amount of people


      Drop Java 1.7 bytecode version for 1.8


      Important: Since the downloadable RS client uses Java 7, it will no longer be compatible with Looking Glass. To make up for this, we will add support for using other clients such as RuneLite (at a later date).


      This change was necessary to allow us to use Java 8 syntax. It also paves the way for Java 9/10/11 support.
        • Like
      • 40 replies
    • This update will:

      Fix the RSMenuNode bug which also fixes the bug with bank opening


      Fix the incorrect object positions bug


      Fix and re-enable the LG Objects API Accelerator


      Fix the RSObject#getAllTiles bug
        • Like
      • 22 replies
    • Try our development release by checking "Development Release" on the TRiBot Loader. Note that these new features are currently in beta.

      This release features:

      Re-sizable mode support for both LG and the regular client


      Slightly improved login bot


      Removed final access modifiers from API classes


      Added RSServer hook wrapper to get the client's cached list of server/world info


      [NEW] Bug fix for intelligent banking


      [NEW] Improvement to the stability of LG over time


      [NEW] Vastly improved the reliability and speed of Screen#getColorAt on both LG and the regular client


      [NEW] Fix LG login problems


      [NEW] Fixed re-sizable mode container bug


      [NEW] Fixed re-sizable mode mouse bug


      [NEW] Use of public constants in the Banking API


      [NEW] Use of other various constants such as Projection#NULL_PT and Screen#EMPTY_COLOR



      More features to come very soon!

      Please test it and let us know here if there are any new bugs introduced in this release.
        • Thanks
        • Like
      • 12 replies
    • Try our development release by checking "Development Release" on the TRiBot Loader. Note that these new features are currently in beta.

      This release features:

      Re-sizable mode support for both LG and the regular client


      Slightly improved login bot


      Removed final access modifiers from API classes


      Added RSServer hook wrapper to get the client's cached list of server/world info


      Bug fix for intelligent banking


      Improvement to the stability of LG over time



      More features to come very soon!

      Please test it and let us know here if there are any new bugs introduced in this release.
        • Thanks
        • Like
      • 10 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×