Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
FALSkills

EzConstruction 1-33 (or 99)

Recommended Posts

24 minutes ago, firegod9888 said:

It had worked perfectly for the past few weeks, progressive leveling and all.

Since Thursday's update, every time I start the script at Castle Wars the Client Debug says

  • [08:47:33] Downloading script 'EzConstruction'.
  • [08:47:40] No arguments detected.
  • [08:47:41] Script Started: EzConstruction.
  • [08:47:41] Disabled all randoms.
  • [08:47:42] You do not own a house! Ending script.
  • [08:47:42] java.lang.NullPointerException
  • [08:47:42] at scripts.EzConstruction.K(EzConstruction.java:1275)
  • [08:47:42] at scripts.EzConstruction.handleState(EzConstruction.java:61)
  • [08:47:42] at org.tribot.script.EnumScript.run(ym:155)
  • [08:47:42] at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
  • [08:47:42] Script Ended: EzConstruction.

I own a house, but the client debug says the script can't detect it. This happens whether I start at Castle Wars, Rimmington (outside the POH), or inside my house (with building mode on or off). I dunno if other botters have experienced a similar problem...is it possible the House-detection method in your script is not detecting my house? 

The script accesses a varbit stored by the game to determine if you have a house or not. It sounds like it is returning a faulty value. Are other scripts working properly?

Have you applied any redesigns to your house recently? That might be breaking it, not sure. 

I would also try deleting hooks.dat 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, FALSkills said:

The script accesses a varbit stored by the game to determine if you have a house or not. It sounds like it is returning a faulty value. Are other scripts working properly?

Have you applied any redesigns to your house recently? That might be breaking it, not sure.

Dude, I think that's it! I redecorated the house for an achievement diary (fancy stone) and the script wouldn't detect it. Switched it back to the beginning level decoration (basic wood) and the script is working again.

Thanks so much :). Once again: an excellent, excellent script.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, firegod9888 said:

Dude, I think that's it! I redecorated the house for an achievement diary (fancy stone) and the script wouldn't detect it. Switched it back to the beginning level decoration (basic wood) and the script is working again.

Thanks so much :). Once again: an excellent, excellent script.

Great, next time I update the script it should work with other decorations, although I didn't test it so maybe not.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@FALSkills butler totally doesn't work, even though i put in argument 'butler'. i had coins in inv -- and it just keeps clicking butler when it comes back with planks when inv is full. gets stuck in same loop. does it only work if u have money pouch in house or what?

i also tried manually doing first one (getting planks from butler/bank), x24, and then tried letting it withdraw itself. both don't work.

Edited by Skids

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Skids said:

@FALSkills butler totally doesn't work, even though i put in argument 'butler'. i had coins in inv -- and it just keeps clicking butler when it comes back with planks when inv is full. gets stuck in same loop. does it only work if u have money pouch in house or what?

It's working fine for me. Build a bell-pull and have it nearby the entrance to your house, and it should use the butler interface.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Skids said:

@FALSkills this is driving me fucking insane,

i've tried manually doing "manually do the first oak planks withdraw from him *DEMON BUTLER ONLY*, for *24* oak planks".

then i've tried to just "you should be able to let it pick the withdraw options, I've updated it a bit since then. Mine was doing 26".

made servant money pouch, has 3m in it.

i've got the following argument in the correct box, next to break section: pouch;butler;95,105

always does the same thing no matter what:

will call servant, says Has bell pull: true.

servant comes with x26, will fill inv, then script will keep clicking demon butler over and over again ad infinitum.

i only have saw, hammer and noted planks in inv, that's it.

script.png

see where my bell pull is to entrance portal on minimap. i've "buil[t] a bell-pull and have it nearby the entrance to [my] house". and problem still occurs.

please help, lol.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, osman beveren said:

Sorry to say but the butler part does not work.

 

It keeps teleporting away. But the rest works 100% PERFECT!

I will test it later to confirm, but it should work fine. I recommend having the lowest-level bell-pull near the entrance of your house.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

even though i redecorated back to basic wood, have parlor, kitchen and dinning room, it says that i dont own a house any thoughts on this one?

Edited by Jimzq

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, luck or skill said:

stops after every level after 10 and asks me to bring 10k and build a kitchen and dining room???? but i have already done that. its building tables lol but stops when it lvls up

I can test it later, I have not modified that part of the script in a while so maybe try re-opening client or deleting hooks?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Hello everyone,

      Last week we tried to roll out Auth0 Login, but we lost that battle. Now it's time to win the war!

      Important changes

      When logging into the client, you'll now have to enter your Auth0 account credentials instead of your forums credentials

      Note: 2FA is still handled through your forums account (for the time being)



      Changes for existing users

      You'll have to link your Auth0 account to your forums account here: https://tribot.org/forums/settings/login/?service=11


      Auth0 accounts have been created for most existing users. Please use your forums email address and password to login.



      Important notes

      Make sure to verify your email address upon creating a new Auth0 account


      When we mention your Auth0 account, we mean your account used for auth.tribot.org as displayed below
      • 64 replies
    • To better support the upcoming changes (TRiBot X, new repository), we're switching our login handler to Auth0. Instead of logging in with the standard form, you'll now be required to login through our Auth0 application.

      All existing accounts which have been used within approximately the past year have been imported into Auth0 using the same email and password combination which has been stored on the forums.

      What does this mean for users?

      Your account credentials are now even more securely stored


      You'll be able to login via Facebook, Google, and others in the future


      Is there anything users have to do differently now?

      Existing users: You'll have to login with the standard login, open your Account Settings, then link your Auth0 account


      New users: You'll be redirected to our Auth0 app (auth.tribot.org) where you'll be able to create an account


      Why was this change made?

      The new apps we are creating (such as the new repository) aren't able to use the forums to handle user logins


      To centralize all user accounts in one area


      To ensure that the client login doesn't go down when the forums are having problems


      To speed up our development


      Other considerations

      There's no documentation or official support for using Invision Community combined with Auth0, so there are still a few kinks we're working out


      We're in the works of creating an account management panel specifically for Auth0 accounts (ETA August)


      It's not possible to change email addresses for the time being (this will be resolved this August)


      Changing passwords is a weird process for the time being. To change your password, you'll have to use the "Don't remember your password" tool on the Auth0 login page
        • Like
      • 11 replies
    • Over the past month, we've been working hard on TRiBot's new repository - a much needed update. This change has been deemed necessary for TRiBot X, and will allow us to really speed up development of all aspects of TRiBot.

      Today we are going to share what we've been working on!


      Now you must be wondering what kind of features the new repository will have.... well, you'll have to be patient for a little while longer. We're still figuring out various technical aspects so we can't provide answers to all possible questions. We're also focusing on development rather than writing about it so that everyone can get access to our latest developments at lightning speed. I will however answer a few users' questions.

      We're planning on a release of this early to mid August, giving users some goodies before TRiBot X's release.

      Thank you all for being patient. I hope everyone is excited as much as I am!
        • Like
      • 17 replies
    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
        • Thanks
        • Like
      • 86 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...