Jump to content
FALSkills

EzConstruction 1-33 (or 99)

Recommended Posts

24 minutes ago, firegod9888 said:

It had worked perfectly for the past few weeks, progressive leveling and all.

Since Thursday's update, every time I start the script at Castle Wars the Client Debug says

  • [08:47:33] Downloading script 'EzConstruction'.
  • [08:47:40] No arguments detected.
  • [08:47:41] Script Started: EzConstruction.
  • [08:47:41] Disabled all randoms.
  • [08:47:42] You do not own a house! Ending script.
  • [08:47:42] java.lang.NullPointerException
  • [08:47:42] at scripts.EzConstruction.K(EzConstruction.java:1275)
  • [08:47:42] at scripts.EzConstruction.handleState(EzConstruction.java:61)
  • [08:47:42] at org.tribot.script.EnumScript.run(ym:155)
  • [08:47:42] at java.lang.Thread.run(Thread.java:748)
  • [08:47:42] Script Ended: EzConstruction.

I own a house, but the client debug says the script can't detect it. This happens whether I start at Castle Wars, Rimmington (outside the POH), or inside my house (with building mode on or off). I dunno if other botters have experienced a similar problem...is it possible the House-detection method in your script is not detecting my house? 

The script accesses a varbit stored by the game to determine if you have a house or not. It sounds like it is returning a faulty value. Are other scripts working properly?

Have you applied any redesigns to your house recently? That might be breaking it, not sure. 

I would also try deleting hooks.dat 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, FALSkills said:

The script accesses a varbit stored by the game to determine if you have a house or not. It sounds like it is returning a faulty value. Are other scripts working properly?

Have you applied any redesigns to your house recently? That might be breaking it, not sure.

Dude, I think that's it! I redecorated the house for an achievement diary (fancy stone) and the script wouldn't detect it. Switched it back to the beginning level decoration (basic wood) and the script is working again.

Thanks so much :). Once again: an excellent, excellent script.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 minutes ago, firegod9888 said:

Dude, I think that's it! I redecorated the house for an achievement diary (fancy stone) and the script wouldn't detect it. Switched it back to the beginning level decoration (basic wood) and the script is working again.

Thanks so much :). Once again: an excellent, excellent script.

Great, next time I update the script it should work with other decorations, although I didn't test it so maybe not.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

@FALSkills butler totally doesn't work, even though i put in argument 'butler'. i had coins in inv -- and it just keeps clicking butler when it comes back with planks when inv is full. gets stuck in same loop. does it only work if u have money pouch in house or what?

i also tried manually doing first one (getting planks from butler/bank), x24, and then tried letting it withdraw itself. both don't work.

Edited by Skids

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, Skids said:

@FALSkills butler totally doesn't work, even though i put in argument 'butler'. i had coins in inv -- and it just keeps clicking butler when it comes back with planks when inv is full. gets stuck in same loop. does it only work if u have money pouch in house or what?

It's working fine for me. Build a bell-pull and have it nearby the entrance to your house, and it should use the butler interface.

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 minutes ago, Skids said:

@FALSkills this is driving me fucking insane,

i've tried manually doing "manually do the first oak planks withdraw from him *DEMON BUTLER ONLY*, for *24* oak planks".

then i've tried to just "you should be able to let it pick the withdraw options, I've updated it a bit since then. Mine was doing 26".

made servant money pouch, has 3m in it.

i've got the following argument in the correct box, next to break section: pouch;butler;95,105

always does the same thing no matter what:

will call servant, says Has bell pull: true.

servant comes with x26, will fill inv, then script will keep clicking demon butler over and over again ad infinitum.

i only have saw, hammer and noted planks in inv, that's it.

script.png

see where my bell pull is to entrance portal on minimap. i've "buil[t] a bell-pull and have it nearby the entrance to [my] house". and problem still occurs.

please help, lol.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, osman beveren said:

Sorry to say but the butler part does not work.

 

It keeps teleporting away. But the rest works 100% PERFECT!

I will test it later to confirm, but it should work fine. I recommend having the lowest-level bell-pull near the entrance of your house.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, luck or skill said:

stops after every level after 10 and asks me to bring 10k and build a kitchen and dining room???? but i have already done that. its building tables lol but stops when it lvls up

I can test it later, I have not modified that part of the script in a while so maybe try re-opening client or deleting hooks?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Our picks

    • This release will:

      Add support for using custom F key bindings to switch between game tabs (Thanks @erickho123)


      Fix tab opening for "Skills" and "Kourend Tasks" (Thanks @erickho123)



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
      • 30 replies
    • This release will:

      Fix an issue where breaks would stop firing


      Fix Combat#getWildernessLevel, use dynamic search for text and cache ID for later calls


      Fix an NPE in the Combat API


      Fix Mouse#leaveGame bug where the mouse wouldn't actually leave the game screen
      • 21 replies
    • This release will:

      Add LG support for Runelite


      Fix NPCChat issues


      Fix a bug where the camera angle setter would just hold down a key for 5 seconds (the timeout)


      Slightly adjust the rotation via keys to be more accurate


      Add the ability for asynchronous camera movement via keys


      Make Camera rotation via mouse more fluid, with more antiban, and work much better in resizable mode


      Add a "Camera#setCamera" method, allowing the rotation and angle to be set in parallel


      Increase the likelihood of using the mouse for camera movements


      Add support for adjusting the camera to positionable entities (Positionable#adjustCameraTo)



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
      • 58 replies
    • This update will:

      Allow for clicking through the chat box when possible (Thanks @Todd)


      Fix Combat#selectIndex (Thanks @Encoded)


      Ensure worlds stay sorted and added a check to avoid misclicks in the in-game world hopper (Thanks @erickho123)


      Fix out-dated Options API interface indices (Thanks @Todd)



      Upcoming updates:

      Break handler bug fix


      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
      • 12 replies
    • This release will:

      Fix login bot after today's game update (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix latest in-game world hopping issues (Thanks @erickho123)


      Compact Settings UI and set location relative to TRiBot (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix an older implementation of GrandExchange#getWindowState (Thanks @JoeDezzy1)


      Improve the preformance of NPCChat by only searching in certain interface parents (Thanks @JoeDezzy1)



      Upcoming updates:

      Break handler bug fix


      Improved CLI support


      LG support for RuneLite


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
      • 16 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×