Jump to content
Worthy

|w| Zulrah Helper [1-3m/hr] - Plugin Tool

Recommended Posts

Hey @Worthy, sometimes the script (or Tribot, can't really tell) will freeze up at the start of the Jad phase. Due to the nature of this bug it's hard to give any more information, but it's happened twice now. Once at the start of the Red pattern with a Jad magic phase (West position), and another time I can't remember the pattern but it was the East Jad magic phase. As soon as Zulrah shoots his first projectile for the phase, Tribot completely freezes for up to 5 seconds, at which point it continues like normal. All up this has happened in 2 of about 30 fights.

Hm strange. Sounds like a memory issue. How much are you allocating?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm strange. Sounds like a memory issue. How much are you allocating?

 

Good point, I only ever use 256mb heap; I'll try it with a bit more memory. I also started noticing it would occasionally freeze up when the script tried to print several lines to debug, not sure if that's related.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Good point, I only ever use 256mb heap; I'll try it with a bit more memory. I also started noticing it would occasionally freeze up when the script tried to print several lines to debug, not sure if that's related.

The printing may give it away. Do you remember what it said?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The printing may give it away. Do you remember what it said?

 

edit: just happened again, here's the debugs for you. 1:26:34 is when tribot freezes, and 1:26:38 is when it unfreezes

 

bot debug:

  • [01:26:34] Prayer swap block complete
  • [01:26:38] Screenshot successfully taken at 2015-08-14-01-26-37-974

 

client debug:

 

  • [01:26:37] *my actual in-game username here, lol*
  • [01:26:37] You have 1 dose of potion left.
  • [01:26:37]
  • [01:26:37] You drink some of your restore prayer potion.
  • [01:26:37]
  • [01:26:37] It heals some health.
  • [01:26:37]
  • [01:26:37] You eat the shark.
  • [01:26:37]
  • [01:26:37] It heals some health.
  • [01:26:37]
  • [01:26:37] You eat the shark.
  • [01:26:37]
  • [01:26:37] It heals some health.
  • [01:26:37]
  • [01:26:37] You eat the shark.
  • [01:26:37]
  • [01:26:37] You have 2 doses of potion left.

 

not sure if that client debug is intentional or not, seems weird.

Edited by fatdoobie2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update - v1.02

- Will no longer take pictures during the fight

- Picture frequency changed to every 1 hour

- Fixed a bug that seemed to ruin the pattern on the blue phase

- Added a minimize paint button that will hide everything covering the chatbox (the green overlays will still be visible)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update - v1.02

- Will no longer take pictures during the fight

- Picture frequency changed to every 1 hour

- Fixed a bug that seemed to ruin the pattern on the blue phase

- Added a minimize paint button that will hide everything covering the chatbox (the green overlays will still be visible)

 

I still get that, deactivated and activated the script. Pm'd you on Skype about it

ICcMkbm.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

happens here for me (red outlined squares). I was lagging a little bit but it wasn't a problem for the other patterns.

vewyf4.png

I will check it out thanks :)

Just saying, there is nothing like 0% ban rate.

You are incorrect. This script doesn't interact with the game at all so there is a 0% chance you can get banned from using this script. It's like playing runescape normally within the tribot client.

There is no risk of getting banned.

Share this post


Link to post
Share on other sites

One thing that really pisses me off about this script is during the Jad phase I click on the prayers when it tells me and it still fucking 2 hits me. 

The JAD phase is always 100% accurate for me. Just make sure to click the green square for the prayer the second it turns green. If no prayer turns green, then you are using the correct prayer. You should change prayers (and it should turn green) right when zulrah bows his head after a projectile attack.

 

Try taking a look at this for a better explanation: https://youtu.be/aiFvUk0-JC8?t=13m52s

Edited by Worthy

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Often messes up the rotation fatdoobie posted 

2) On first red phase ('2' on fatdoobies picture) the square which you move to (to avoid stun) is no longer highlighted

3) Have noticed jad prays occasionally mess up still (maybe 1 in 10-20 kills) but not a significant issue for me

 

Had some good proggies today, ty!

 

Also, I have basically learnt the rotations off by heart thanks to this tool!

Edited by Kitcatfred

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) Often messes up the rotation fatdoobie posted

2) On first red phase ('2' on fatdoobies picture) the square which you move to (to avoid stun) is no longer highlighted

3) Have noticed jad prays occasionally mess up still (maybe 1 in 10-20 kills) but not a significant issue for me

Had some good proggies today, ty!

Also, I have basically learnt the rotations off by heart thanks to this tool!

I will look at issue 1 tomorrow.

For number 2, you don't need to move, he can't hit you.

And the Jad phase never messes up, it's always a user interaction.

But seems as phase desyncing is definitely a verified rare bug. Not sure why it happens as I use the same code in the zulrah slayer and that one is fine. Will look tomorrow though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not showing where to stand and all those other color codes for me. Is there a setting on my client im supposed to enable?

Just restart the script. Client bug.

If doesn't work, show me on skype.

 

is it possible to run this/tribot in resizable?

  

Currently not possible. I've already asked trilez :(

What am I doing wrong? I open up the equipment tab then I click "Grab Current Equipment" it's asking me to open equipment tab when I've already done that

Try restarting the script or deleting your .tribot folder. If that doesn't work, add me on skype worthytb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×