Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
TacoManStan

AIO TRiBot Support Thread

Recommended Posts

Describe the problem: When I try to run a "New Client" on the loader, it starts up but crashes and closes out before finishing loading the login screen.

Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): Windows 10

Was it working at an earlier time? (Yes/No): No

What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?: Reinstalled both TRiBot and the latest JAVA versions. Changed the JAVA_HOME directory as well.

Additional information (Provide as much as you can):

Share this post


Link to post
Share on other sites
Array
7 minutes ago, tfrye01 said:

Describe the problem: When I try to run a "New Client" on the loader, it starts up but crashes and closes out before finishing loading the login screen.

Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): Windows 10

Was it working at an earlier time? (Yes/No): No

What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?: Reinstalled both TRiBot and the latest JAVA versions. Changed the JAVA_HOME directory as well.

Additional information (Provide as much as you can):

Are you trying to load OSRS or RS3?

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 minutes ago, iFluffee said:

Sadly, TRiBot no longer actively supports RS3. In the meantime, I encourage you to try out our awesome OldSchool bot, I'm sure you'll enjoy it :)

And as stupid as this may sound, I use Google to sign in on RS3, how can I sign in on OSRS?

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, tfrye01 said:

And as stupid as this may sound, I use Google to sign in on RS3, how can I sign in on OSRS?

Honestly? Not a clue. I've always used an email and password to sign in. I would suggest googling it, as I'm sure Jagex has some kind of system in place! :)

Edit: You may need to follow the instructions here , and upgrade to a full RuneScape account. Then use the new credentials to sign in on OSRS!

Edited by iFluffee

Share this post


Link to post
Share on other sites

Describe the problem: Unknown Source

Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): Windows 10

Was it working at an earlier time? (Yes/No): Yes

If yes:

Approximately when was it working last?: 3 days ago

What changed?: upgraded to vip-e

What steps can be taken to replicate the issue?:

Screenshots (if relevant):

Bot/Client debug (if relevant):

Spoiler
  •  
  • [21:38:17] java.net.SocketException: Address family not supported by protocol family: connect
  • [21:38:17] at java.net.DualStackPlainSocketImpl.connect0(Native Method)
  • [21:38:17] at java.net.DualStackPlainSocketImpl.socketConnect(Unknown Source)
  • [21:38:17] at java.net.AbstractPlainSocketImpl.doConnect(Unknown Source)
  • [21:38:17] at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connectToAddress(Unknown Source)
  • [21:38:17] at java.net.AbstractPlainSocketImpl.connect(Unknown Source)
  • [21:38:17] at java.net.PlainSocketImpl.connect(Unknown Source)
  • [21:38:17] at java.net.SocksSocketImpl.connect(Unknown Source)
  • [21:38:17] at java.net.Socket.connect(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.NetworkClient.doConnect(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.http.HttpClient.openServer(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.http.HttpClient.(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.http.HttpClient.New(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getNewHttpClient(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect0(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$6.run(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$6.run(Unknown Source)
  • [21:38:17] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
  • [21:38:17] at java.security.AccessController.doPrivilegedWithCombiner(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.plainConnect(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.connect(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream0(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.access$200(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$9.run(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection$9.run(Unknown Source)
  • [21:38:17] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
  • [21:38:17] at java.security.AccessController.doPrivilegedWithCombiner(Unknown Source)
  • [21:38:17] at sun.net.www.protocol.http.HttpURLConnection.getInputStream(Unknown Source)
  • [21:38:17] at java.net.HttpURLConnection.getResponseCode(Unknown Source)
  • [21:38:17] at obf.HF.mi(ng:221)
  • [21:38:17] at obf.MJ.xJ(uf:91)
  • [21:38:17] at obf.MJ.(uf:205)
  • [21:38:17] at obf.kJ.Ma(ig:205)
  • [21:38:17] at obf.LK.I(ve:392)
  • [21:38:17] at obf.LK.(ve:87)
  • [21:38:17] at obf.zl.(xf:114)
  • [21:38:17] at obf.kJ.(ig:24)
  • [21:38:17] at obf.Rl.(he:95)
  • [21:38:17] at obf.VH.run(jd:245)
  • [21:38:17] at java.lang.Thread.run(Unknown Source)

What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?: reinstall java, delete tribot folder

Additional information (Provide as much as you can)

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ryancb596 Here is the apparent solution:

Looks to me like its trying to connect over IPv6 instead of IPv4, reinstalling java might do it, but i think you can also run this from a command line.

setx _JAVA_OPTIONS -Djava.net.preferIPv4Stack=true

if you are unsure where to type that, open Start, type CMD and hit enter. A black box will appear and you can paste the above line by right clicking somewhere and clicking paste. 

Please note: You mention you upgraded to VIP-E, but this is not present on your profile.

Share this post


Link to post
Share on other sites
15 minutes ago, allmaxedplayersbot said:

Hello, I am running the aAgility V2 script and it will run for a few minutes and then end the script for some reason. Any help on solving this issue?

You should post script specific issues on the script's thread.
You'll probably get better/faster support that way.

Check out the bot debug and client debug tags under TRiBot.
And copy/paste the debug into the thread along with your bug report.
 


This thread is more for TRiBot client issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Problem

ERROR When I launch Tri-Bot Loader

 Java HotSpot(TM) Client VM warning: Using incremental CMS is deprecated and will likely be removed in a future release

 

When I see this error, the client continues to load. I then click New Client, and the client loads. When I see the runescape login screen, I cant click New User or Existing Account

 

IMPORTANT:  Its important to note that I have successfully run Tri-Bot and ran bots for hours, and sometimes days straight with no problems. Eventually I always encounter this error, and I can no longer login. I have been solving this issue by re-installing the operating system each and every time this happens, however that is time consuming, and there MUST be a better solution :).

 

When does this error occur?

This error randomly occurs (usually once I restart the server/computer)

 

What have I done to attempt to fix this error?

  • Re-Install the operating system (Works)
  • Un-installing & Re-installing Oracle Java

 

My System Information

I am using Linux Ubuntu 12.04 (Un-installed Unity, and bloatware, then installed LXDE core as my desktop environment.

I have Oracle Java (not OpenJDK) installed using the following command

sudo add-apt-repository ppa:webupd8team/java
sudo apt-get update
sudo apt-get install oracle-java8-installer


When I type Java -version I receive the following response

@Server8:~$ java -version
java version "1.8.0_144"
Java(TM) SE Runtime Environment (build 1.8.0_144-b01)
Java HotSpot(TM) Client VM (build 25.144-b01, mixed mode)

 

 

Does anyone have an idea as to why I am receiving this error?

 

Edited by Berner

Share this post


Link to post
Share on other sites

Describe the Problem: disappear after loading to 100%

 

Operating System (Mac OSX, Windows 7, etc): window 86

 

Was it Working at an Earlier Time? (Yes/No): Yes

 

If it Yes, Approximately When Was it Working Last?: 2 days ago

 

Screenshots (If Relevant):

 

Bot/Client Debug (If Relevant):

 

Additional Information (Provide as Much as You Can):

Screenshot_20200223_093333_com.microsoft.rdc.android.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
50 minutes ago, trenbolone said:

I ran out of VIP and just purchased 30 more days.  The bot client does not reflect this.  Its acting like im not even VIP.  I can't use looking glass or even see an option to use LG.

u need VIP-e to use LG not normal VIP

 
  •  

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
      • 50 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
      • 86 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
        • Like
      • 25 replies
    • Over the last three weeks, I've been working on upgrading our server infrastructure. It's finally ready and is now live!

      Why?

      Increased reliability - less server errors


      Increased availability - less downtime


      Increased security - keeping us and you secure


      Increased capacity - ability to serve you better


      Increased speed - less waiting for things to load


      Faster development - server and service updates will come faster


      What are the changes?

      Move from a single AWS EC2 instance to AWS ECS (Elastic Container Service)


      Distributed computing


      Load balancing


      Git management of server files and filesystem


      Redis caching


      How?

      AWS ECS (with 10 EC2 instances)


      AWS ElastiCache (Redis)


      AWS Load Balancing


      AWS EFS (Elastic file system)


      Please bare with us as I continue to tune the server for maximum performance. Slow loading speeds may occur temporarily. I thank everyone for their patience.

      Please post on this thread if you experience any issues other than slow loading times.
      • 51 replies
    • This release will:

      Fix prayers and world hopper API (Thanks @JoeDezzy1 and @erickho123)


      Improve banking API (Thanks @Encoded)


      Adds methods for returning and using Java Lists, rather than arrays


      Slightly randomizes some hardcoded behaviour


      Removes sleeps from waitConditions; the efficiency saving potential is negligible in these use-cases, therefore cleaner code is preferable


      Other back-end improvements





      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot.
      • 90 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...