Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
TacoManStan

AIO TRiBot Support Thread

Recommended Posts

It only gives me an option for opening with winrar. Not sure if someone can TV me so it can be easier

 

@kbdd Did you download Java and JDK 8u65 (x86): http://www.oracle.com/technetwork/java/javase/downloads/jdk8-downloads-2133151.html

 

Restart your computer. The option should be there at the top under the regular Open option. You're looking for 'Open with >' not 'Open with Java SE' when you right click. Alternatively, you can right click the file  > Properties > Opens with and choose Java SE from there.

 

EDIT:

 

@Crimson got this with your batch file on user @kbdd's computer:

 

PyTq1o6.png

 

The loader runs after this displays. I tried creating an alternate batch file minus the error reporting but couldn't get it to work. I made sure he had full permissions in the .tribot folder and unticked 'Read Only' but nada. Any ideas?

 

Sorry to keep tagging you, by the way!

 

EDIT 2: I just had a Homer moment. I've advised @kbdd to try an earlier version (8u65) of JDK than what he has (8u66) and report back.

Edited by Dukat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this: http://stackoverflow.com/questions/16428098/groovy-shell-warning-could-not-open-create-prefs-root-node

  1. Go into your Start Menu and type regedit into the search field.
  2. Navigate to path HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\JavaSoft
  3. Right click on the JavaSoft folder and click on New -> Key
  4. Name the new Key Prefs and everything should work.

@Dukat @kbdd

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi im new to this but i just downloaded this bot and when i try to lunch it it automaticly goes into internet explorer and gives me options to open,save,save as i dont know what to do any help would be great

 

@benson123

 

You need to download, and launch tribot_loader.jar with Java. Right click on the file, select open with, then select "Java SE"

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Describe the problem: It says im suspected of fraudulent purchases with my own card .. 

Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): mac osx

Was it working at an earlier time? (Yes/No): yes

If yes:

 

What changed?: i used my card instead of my moms card

 

 

Something in the system has flagged your purchase as fraudulent. I suggest you use a reseller or transfer money into your moms account and continue using her card. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Q: How Much is 1 Credit Worth?


One credit is worth $1 when purchased from TRiBot. However, there are various credit resellers that charge a slight premium for offering various benefits.


 


Some of the benefits of purchasing from a credit reseller (such as quickrsgp.com):


  1. You can purchase less than 5 credits.
  2. You can use additional methods of payment (including RSGP and PayPal).
  3. The credits typically arrive faster because you don't need to go through TRiBot's anti-fraud system.

 


 


 


 


 


 


 


How do I get rid of the anti-fraud system??


Share this post


Link to post
Share on other sites

Everytime I try to open an RS3 bot, It almost loads and then the bot closes leaving the error(?) in the console: "Java HotSpot Client VM warning: Using incremental CMS is deprecated and will likely be removed in a future release"


 


i've updated my Java to the latest, and i've tried an older verson of java, I don't know what else I might be able to do to fix this little issue I'm experiencing.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Everytime I try to open an RS3 bot, It almost loads and then the bot closes leaving the error(?) in the console: "Java HotSpot Client VM warning: Using incremental CMS is deprecated and will likely be removed in a future release"

 

i've updated my Java to the latest, and i've tried an older verson of java, I don't know what else I might be able to do to fix this little issue I'm experiencing.

@Scythe XD RS3 is no longer maintained to the same degree as oldschool, unfortunately.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello i have tried everything,

 

my problem: 2 days ago everything worked fine, after the update on rs all my bots seem to dysfunction, my aio combat script doesnt load current monsters avalible so i cant start it, hunter just stands there so does fishing, i've tried like 10 diff scripts all of them didn't work, i really dont know what to do anymore.

What i tried:
Delete tribot folder

delete hook.dat

I'm on normal size mode.


People gave me tips on what to do, i did them but still it doesnt work.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Describe the problem: Whenever I try to run TRiBot_Loader.jar, it tells me Java Platform SE Binary is not responding. 


Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): Windows 10


Was it working at an earlier time? (Yes/No): Yes


If yes:


Approximately when was it working last?: Two days


What changed?: Nothing I can think of 


What steps can be taken to replicate the issue?: It happens 100% of the time


Screenshots (if relevant): http://imgur.com/T8uqBjA


Bot/Client debug (if relevant):


What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?: Factory reset of laptop, change of operating system, many attempts at running different versions of java. Whenever I run java 7 it actually opens to the log in, but when I log in it tells me I need to upgrade, so this only seems to happen with java 8. 


Additional information (Provide as much as you can): Currently using JRE-8u72-64bit Java, when trying to open in command prompt I was getting error message "Could not open/create prefs.............) http://imgur.com/xz08nVb .   Once I created a Prefs in my JavaSoft through Regedit, I get this  http://imgur.com/gMOKJ21 . I have had this issue for a few days and worked on it for hours. I don't know if its something obvious. I have tried every version of java I could find, and java 7 seemed to work at least to let me log in, but then said I needed 8, whenever I used 8 I never even got to the log in screen. I am really looking to get this resolved.  


Share this post


Link to post
Share on other sites

Using openjdk7 causes an unhandled error while launching, i'm guessing this is due to the fact that OpenJDK7 does not suppoer JavaFX.
 

[email protected] [~/Dev/tribot]└─ >/usr/lib/jvm/java-7-openjdk/jre/bin/java -jar TRiBot_Loader.jarCOMMAND: [/bin/sh, -c, /usr/lib/jvm/java-7-openjdk/jre/bin/java -cp /usr/lib/jvm/java-7-openjdk/jre/lib/jfxrt.jar:/home/onecodeman/Dev/tribot/TRiBot_Loader.jar org.tribot.loader.LoaderMain]

Switching to openjdk8 solved the problem, I had to install java-openjfx to get it working though.

You can also use Oracle's JDK to avoid all of these problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Describe the problem: Been following all the guides I can find on here to get TriBot to actually open, but nothing seems to work. I've used other bots before, so I'm not sure why only TriBot won't open. Doesn't help that I'm completely unfamiliar with the Linux environment >.<

Operating system (Mac OSX, Windows 7, etc): Centos 6

Was it working at an earlier time? (Yes/No): n/a

If yes:

Approximately when was it working last?: n/a

What changed?: n/a

What steps can be taken to replicate the issue?: n/a

Screenshots (if relevant): 

Bot/Client debug (if relevant):

What steps have been taken by you/others in an attempt to solve the problem?: I've downloaded the most recent Java SE, and reinstalled the most recent JRE. I tried to start TriBot through terminal. And I tried to do the "Open With..." and selected Java from there.

Additional information (Provide as much as you can): Rebooted VPS, tested TriBot, still won't open. Other bot software still opens, so I'm not sure what's going on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Croata  What command are you using to open the .jar?

Any debug?

This is the command you should be using in the same directory as the launcher.

java -jar TRiBot_Loader.jar

 

 

EDIT:

If you want to open it through clicking, make sure you change it's chmod first.

chmod +x TRiBot_Loader.jar

 

 

Edited by Crimson

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was using the first command you just posted. I'm not sure how I use a command in a directory? so I just moved the jar file around until it seemed the chmod command worked. Although double clicking still doesn't work and now I get this new bash error at the end.

1.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Croata   I'm assuming you've downloaded tribot to a different folder then the one you're in.

Try these commands in a FRESH terminal.

Assuming these work, you'll need to launch tribot via terminal with the last command each time you want to open it.


 

wget https://tribot.org/bin/TRiBot_Loader.jar

 

chmod +x TRiBot_Loader.jar

 

java -jar TRiBot_Loader.jar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Our picks

    • This update features:

      Fixed broken hooks from today's update


      Fix wilderness level with RuneLite (Thanks @Todd)


      Add support for Kotlin .class files in scripts (Thanks @wastedbro)


      Overhaul Inventory API (Thanks @wastedbro)


      Add List support for common methods


      Change method grouping to make more sense (by functionality)


      Refactor methods to utilize Java 8 streams instead of cumbersome loops




      Recognize chatbox minimization (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix Screen#isInViewport when NPC chat is open (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix login bot bugs (Thanks @erickho123)


      Fix hint arrow return values (Thanks @Encoded)


      Fix depositAllExcept functionality (Thanks @wastedbro)


      Change containing box interface bound and adjust for Y values (Thanks @erickho123)
        • Like
      • 150 replies
    • This release will:

      Fix prayers and world hopper API (Thanks @JoeDezzy1 and @erickho123)


      Improve banking API (Thanks @Encoded)


      Adds methods for returning and using Java Lists, rather than arrays


      Slightly randomizes some hardcoded behaviour


      Removes sleeps from waitConditions; the efficiency saving potential is negligible in these use-cases, therefore cleaner code is preferable


      Other back-end improvements





      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot.
        • Sad
        • Haha
        • Thanks
        • Like
      • 90 replies
    • This release will:

      Add new internal framework for capturing exceptions


      Fix issue with not selecting the last column in world hopper (Thanks @Todd)


      Add a message about pin usage in Banking#openBank (Thanks @Todd)


      Disable the firewall by default (Thanks @Todd)


      Fix handling of the welcome screen after login (Thanks @Encoded)


      Fix wrong amount bank withdrawal (Thanks @Encoded)


      Fix Screen#isInViewport


      Fix Game#isInViewport (Thanks @Encoded)


      Call onBreakEnd for ListenerManager Breaking Listeners (Thanks @Encoded)


      Fix Prayer#getPrayerPoints NumberFormatException (Thanks @JoeDezzy1)



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot.
        • Thanks
        • Like
      • 28 replies
    • This release will:

      Fix LG for both OSBuddy and RuneLite


      Fix issue where the resizable client isn't able to be made smaller (Thanks @JoeDezzy1)


      Fix detection of the logout game tab when resizable mode and side panels are enabled (Thanks @JoeDezzy1)


      Add initial support for Sentry to allow us to identify and easily debug exceptions happening with all TRiBot users


      Add methods to determine if the bank is actually loaded, and not just the overarching interface (Thanks @wastedbro)



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Full Sentry support


      Much more
        • Like
      • 64 replies
    • This release will:

      Fix NPE in Camera API (Thanks @wastedbro)


      Update deposit box interface ids (Thanks @Encoded)


      Add various bank methods (Thanks @wastedbro)


      Banking#getWithdrawXQuantity


      Banking#getDefaultWithdrawQuantity


      Banking#arePlaceholdersOn




      Fix resizeable minimap bug (Thanks @wastedbro)


      Remove Java 8 requirement


      Please note: TRiBot is not yet fully compatible with Java 10+




      Fix the break handler issues by ensuring the break handler thread never gets paused


      Fix broken settings hooks



      Upcoming updates:

      Improved CLI support


      Much more



      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot
        • Like
      • 68 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...