Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...
Buy OSRS Gold

Sell OSRS Gold
Sign in to follow this  
ethan1928

Really need help.

Recommended Posts

I haven't botted the past few days due to the problems below. I've tried everything but it still comes up with the same message saying 'I'm not VIP...' etc when I try to start a script. I just want to run premium scripts which I have purchased in the past and use them on 1 account like I have been for the last year. I have very good internet connection so I know that isn't the problem and all these problems have started from when I stopped being a VIP after the month so maybe there's something wrong with my account? Also, when trying to load the client, its starting to come up with a 'boot error' which seems to be happening all the time now where the client doesn't pop up and a few minutes later I get the 'boot error' message which has never happened before.


 


Boot error:


http://gyazo.com/aa6a8bf32af8754fe4923e36db23c7b0


 


Trying to run script:


http://gyazo.com/b8f02149a198c05e9b3e50e717b4c55b


 

Really need help please because its getting frustrating now to be honest. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Try closing out of all OSBuddy/TRiBot clients or anything else that uses java.
2. Then delete your .tribot folder (tutorial here:  How to delete your .tribot folder and "refresh/reset" your settings!)

3. Once you've deleted your .tribot folder, go to the tribot homepage and download/open the TRiBot_Loader.jar to get the most recent TRiBot version.

4. Open the most recent TRiBot version the loader should have downloaded to the same location.

  • If your TRiBot account log-in details are saved, delete the saved login and retype in your account/password--don't click login yet.
  • Select the most recent version of java from the drop-down menu, even if it's already chosen. Then login and see if it works.

Let us know if you were able to get it open. If not, reply with more details from here so we can better help you: [READ BEFORE POSTING] Be specific

 

Edited by chrismoon
  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've never encounted this before but hopefully we can help you out within 24 hours.

 

Check your task manager and ensure Tribot isn't running in the background or anything like that.

 

@Flamo353 @Flax @Usa

 

Three people who I think may know though

Thank you for your help!

 

1. Try closing out of all OSBuddy/TRiBot clients or anything else that uses java.

2. Then delete your .tribot folder (tutorial here:  How to delete your .tribot folder and "refresh/reset" your settings!)

3. Once you've deleted your .tribot folder, go to the tribot homepage and download/open the TRiBot_Loader.jar to get the most recent TRiBot version.

4. Open the most recent TRiBot version the loader should have downloaded to the same location.

  • If your TRiBot account log-in details are saved, delete the saved login and retype in your account/password--don't click login yet.
  • Select the most recent version of java from the drop-down menu, even if it's already chosen. Then login and see if it works.

Let us know if you were able to get it open. If not, reply with more details from here so we can better help you: [READ BEFORE POSTING] Be specific

 

Thank you Chris. It seems like its working again when I deleted everything to do with tribot off my computer. Really appreciate your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

@chrismoon It worked for 1 session, I've done everything that is possible that you have asked me to do above and it isn't working. I still keep getting no client popping up all the time and when the client manages to load up, every time I start a script, its the same thing of 'Im not a VIP...etc' I really do believe there may be something wrong with my tribot account because its not my computer because this has never happened before?

 

http://gyazo.com/9847bdb2c459f675d74938638c04b725

Edited by ethan1928

Share this post


Link to post
Share on other sites

@chrismoon It worked for 1 session, I've done everything that is possible that you have asked me to do above and it isn't working. I still keep getting no client popping up all the time and when the client manages to load up, every time I start a script, its the same thing of 'Im not a VIP...etc' I really do believe there may be something wrong with my tribot account because its not my computer because this has never happened before?

 

http://gyazo.com/9847bdb2c459f675d74938638c04b725

It might not be your fault, it seems there are a few others having the same issue. Another thing you can try is hitting ctrl+shift+esc to open up the task manager (or ctrl+alt+delete and click Task Manager, or right click your taskbar at the bottom and select Start Task Manager), go to the Processes tab, click End Process on all the java.exe or javaw.exe, then wait a few minutes and try again. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

  • Our picks

    • Over the past few months, I’ve been working diligently on a new project - TRiBot X. Everything has been written from the ground up, with all of the best practices of software engineering. Every aspect of TRiBot has been re-imagined to support three main goals: flexibility, useability, and reliability.
        • Like
      • 21 replies
    • Come give us feedback on the next version of TRiBot!
      • 70 replies
    • TRiBot is looking to improve a lot of its customer relationship management, customer on boarding process, customer experience, design elements, community engagement and pretty much everything else you can imagine when it comes to marketing.

      Our goal: To ensure that the marketing done TRULY reflects the experience and does not shine an inaccurate light on what TRiBot is lacking in.

      So I ask, what do you love about TRiBot and what do you hate about TRiBot? What does O S Bot, Rune M8, PowR Bot and Dre amBot do better? (yes I purposely didn't spell it right 😂).

      Love, 

      RileyZ
      • 23 replies
    • Over the last three weeks, I've been working on upgrading our server infrastructure. It's finally ready and is now live!

      Why?

      Increased reliability - less server errors


      Increased availability - less downtime


      Increased security - keeping us and you secure


      Increased capacity - ability to serve you better


      Increased speed - less waiting for things to load


      Faster development - server and service updates will come faster


      What are the changes?

      Move from a single AWS EC2 instance to AWS ECS (Elastic Container Service)


      Distributed computing


      Load balancing


      Git management of server files and filesystem


      Redis caching


      How?

      AWS ECS (with 10 EC2 instances)


      AWS ElastiCache (Redis)


      AWS Load Balancing


      AWS EFS (Elastic file system)


      Please bare with us as I continue to tune the server for maximum performance. Slow loading speeds may occur temporarily. I thank everyone for their patience.

      Please post on this thread if you experience any issues other than slow loading times.
        • Haha
        • Like
      • 51 replies
    • This release will:

      Fix prayers and world hopper API (Thanks @JoeDezzy1 and @erickho123)


      Improve banking API (Thanks @Encoded)


      Adds methods for returning and using Java Lists, rather than arrays


      Slightly randomizes some hardcoded behaviour


      Removes sleeps from waitConditions; the efficiency saving potential is negligible in these use-cases, therefore cleaner code is preferable


      Other back-end improvements





      Note: If you are using LG, please restart both the RS client and TRiBot.
      • 90 replies
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...