Welcome to TRiBot Forums

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

Sign in to follow this  
Followers 0
ghioni

"Since you are not VIP, you are only allowed to run ONE script at a time"

5 posts in this topic

Hi, i get this message (read title) when i try to Start a script. Its been like this for 2 days now. I re installed the bot, i restarted my computer but that doesnt seem to fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't get it. I close everything. I end Java.exe tasks. I've used instance manager. Yet it doesn't work..

 

maybe it's a ploy to get you to buy VIP.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, must be a client issue and its getting really annoying tbh. Is way where we can actually get proper technical help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.